SPOROČILO 25.12.2012

 

Sporočilo Božje Matere dne 25.12.2012

 

 

Danes je prišla Sveta družina: Tri Sveta Srca; Jezusovo skupaj z  Marijinim  in Jožefovim srcem. Od vseh prikazovanj ob  Božiču, je bilo to videnje lepše od vseh drugih videnj in je dan, v katerega močno zaupam.  Devica nam je dala  naslednje sporočilo:

Mir, moji ljubljeni  otroci!

Prihajam iz nebes s svojim sinom Jezusom in svetim  Jožefom, da blagoslovim vaše  družine.

Moji otroci, danes, na ta poseben večer, ko boste praznovali rojstvo mojega Sina Jezusa, vam povem, da je On mir v vašem  življenju in luč, ki osvetljuje vašo pot na tem svetu.

Bodite Jezusovi zdaj! Dajte vse v Njegovo božansko srce in moj Sin vam bo dal  olajšanje in vas bo  tolažil, ko se boste počutili dotolčene in brez vere.

Molite, molite z ljubeznijo, tako da v molitvi vedno čutite prisotnost mojega  Božjega Sina, ki bo prisoten  v vašem  življenju na poseben način. Jaz vas ljubim in vam povem: če želite imeti mir in ljubezen mojega Sina v vaših družinah, odprite popolnoma svoja srca Njemu, dajte mu vse, z vero in z zaupanjem in nikoli ne dvomite.

Hvala za vašo prisotnost tukaj nocoj. Prejmite blagoslov mojega Božjega Sina za vaše družine! Prejmite ljubezen:  ljubezen naših najbolj Svetih Src za vaše brate!

Ne skrbite in ne obupujte. Bog je na vaši strani in ruši vse ovire ter odpira pot pred vami tako, da se bo vaše delo širilo in močno sijalo ter uničevalo temo Satana.

 Satan bo uničen s pokorščino in ponižnostjo tistih, ki hočejo živeti moja sporočila s srcem in z ljubeznijo. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med videnjem je bil deček Jezus v rokah svetega Jožefa. Blagoslovil  je svet, kmalu za tem je Devica storila isto,  dala nam je  svoj blagoslov in nato še sveti Jožef.

Ko so nas blagoslavljali so luči, v obliki bleščečih zvezd, kot sij padle na nas in na cel svet. To prikazovanje je zelo pomembno, saj je bila prisotna Sveta družina. Po danem Gospodovem spoznanju, sem razumel, da je zaradi prizadevanj, ki jih naš papež Benedikt XVI usmerja v zaščito dostojanstva družine,  v nevarnosti in mu grozijo; zaradi napačnih civilnih zvez, ki so dovoljene na različnih krajih po vsem svetu, kot druga poroka,  življenje v nečistovanju, prešuštvu in gejevske poroke. Bog nam je danes želel pokazati, da resnična družina po njegovem srcu je tista, ki temelji na posnemanju in  ljubezni do svete družine iz Nazareta.

 Drugo stvar, ki mi jo je Devica dala spoznati te dni je, da smo z vsakim blagoslovom, ki nam ga daje ob njenem prikazovanju, zapečateni za Boga.

Devica nas priklene k Bogu s svojim materinskim blagoslovom in pripravlja majhen ostanek za Gospoda. To dosega po delovanju Svetega Duha, kadar nas vodi s svojim blagoslovom in svojo milostjo k mizi Evharistije, da bi prejeli Telo in dragoceno Kri njenega Sina Jezusa, kajti preko Njega smo zapečateni, kot pravi Sveto pismo:

Efežanom 1,13 : V njem ste tudi vi slišali besedo resnice, evangelij svojega odrešenja. Vanj ste tudi verovali in v njem prejeli pečat Svetega Duha, ki je bil obljubljen.

BOŽIČNO IN NOVOLETNO VOŠČILO 2012/2013

Vesel Božič in  polno miru leto 2013!

 

Dragi bratje in sestre, sodelavci, prijatelji, priprošnjiki, svetovalci, misijonarji in zvesti bojevniki v napornem boju proti oblastem teme, v imenu našega škofa Carilla Gritti in Svetišča Itapiranga, želim vam in vašim družinam Sveti in Vesel Božič, polnim blagoslova in Božjih milosti, ter leto 2013 polno ljubezni in miru, polno dobrih namenov za spreobrnjenje, svetost in življenje v prenovljeni ljubezni in Božji milosti.

To je naša iskrena želja!

VESEL BOŽIČ!   VESEL BOŽIČ!   VESEL BOŽIČ!   VESEL BOŽIČ! 

ARRPI ITAPIRANGA, AMAZONIJA, BRAZILIJA

IN

 
Blagoslovljen Božič in Srečno 2013!
 
ČE TOREJ PREMORE KAJ OPOMINJANJE V KRISTUSU, ČE KAJ SPODBUJANJE IZ LJUBEZNI,
ČE KAJ OBČESTVO DUHA, ČE KAJ SOČUSTVOVANJE IN USMILJENJE,
DOPOLNITE MOJE VESELJE S TEM, DA STE ISTIH MISLI IN ISTE LJUBEZNI, ENE DUŠE IN ENEGA MIŠLJENJA. …………  (Flp 2)
 

NEVENKA – SLOVENIJA

SPOROČILO 24.12.2012

Sporočilo Matere Božje  24.12.2012

Mir, moji ljubljeni otroci!

Prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vam dam svojo ljubezen.

Otroci moji, molite skupaj v družini, da bi pridobili naklonjenost nebes. Bog želi podeliti svoj mir svetu, vendar pa mnogi od vas še vedno ne razumejo pomen in vrednost mojih sporočil. Nikar ne podcenjujte tako sveto milost in ne bodite neposlušni za Božji klic. Živite, živite s srcem in z vero moja sporočila in Bog bo podelil svetu velike milosti.

Ljubim vas in vas sprejemam v svoj Brezmadežno Srce. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Božja Mati  dejala:

Jutri bom prišla s svojim Sinom Jezusom, ker  želi dati svetu poseben blagoslov. Molite, molite, molite!

 

SPOROČILO 23.12.2012

Sporočilo Matere Božje  23.12.2012

Mir, moji ljubljeni otroci!

Želim vam mir, tako da se ozdravijo vaše duše in osvobodijo  vsega zla.

Molite veliko, da bi  pripadali Nebeškemu kraljestvu. Molite vedno, da bi imeli Luč Svetega Duha v svojem življenju.

Otroci moji, nikoli se ne naveličajte moliti in prositi za mir v svetu. Satan hoče sovraštvo, nasilje in vojne, vendar pa vas jaz zagovarjam in prosim milosti in blagoslove iz nebes in Bog vam bo poslal pomoč, da premagate vse zlo.

Sprejemam vaše molitve v tem trenutku in se vam zahvaljujem da ste tukaj v molitvi. Ljubim vas in vam dajem svoj blagoslov: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO 22.12.2012

Sporočilo Matere Božje  22/12/2012

Mir, moji ljubljeni otroci!

Prihajam iz nebes, da vam prinašam mir: mir, ki prihaja od Boga. Hvala za vašo navzočnost na tem mestu,  ki je blagoslovljen z mojo materinsko prisotnostjo.

Molite, molite veliko, saj boste v molitvi našli Božjo ljubezen, ki želi ozdraviti  vaše ranjene duše,  poškodovane zaradi greha.

Moji otroci, posvetite svoje družine mojemu Brezmadežnemu Srcu in obljubim, da bodo nekega dne vse pripadale Bogu.

Želim si, da bi jih popeljala v Jezusovo Srce in prosim vas, da sprejmete njihova srca, ki so v pomanjkanju ljubezni in odpuščanja, tako da bi se njihova življenja spremenila po Božji milosti.

Hvala za vaše molitve. Jaz jih v tem trenutku prinašam pred Božji prestol  in prosim za spreobrnjenje sveta.

Sprejmite  moja sporočila v svoja srca, kajti Bog bo storil velike čudeže v svetu za rešitev vseh svojih otrok.

Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO 17.12.2012

Sporočilo Matere Božje  17/12/2012

Moji otroci!

Vi živite v svetu, ki si je izbral, da ne bo več združen z Bogom. Mnogi se ne zanimajo več za Nebeške stvari, temveč živijo posvetno in za kraljestvo teme. Opustite napačne stvari! Ne pustite, da satan uničiti vse dobro, kar je v vas. To je čas milosti, nebo prihaja na zemljo in kliče človeštvo, da spremeni življenje. Prikazala sem se na mnogih krajih po svetu, da  povabim ljudi k spreobrnjenju. Kdo hoče v resnici slišati krik mojih sporočil in moje prošnje? Kdo želi hoditi po poti, ki vodi v nebesa? Pot, ki vam jo kažem zahteva žrtvovanje in velike odpovedi, je pot, kjer tisti, ki želijo služiti Gospodu, ne morejo razmišljati o sebi, temveč za dobro bližnjega,  da mu pomagajo in mu služijo.

To je pot dajanja in služenja, ne pa tudi pot, kjer želite, da bi bili postreženi z dobrim in boljšim. To je pot svetosti, ki vam pomaga premagati nečimrnost in prevare sveta. Vse, kar ponuja Satan je iluzija in prevara, moji otroci, vedno se tega spomnite. Njegove prevare in iluzije vodijo v večno smrt. Tisti, ki se pustijo zapeljati, ne bodo nikoli videli Usmiljenega obličja Boga, kajti sovražnik deluje v teh časih z veliko besa in hudobijo do Božjih otrok. Ne dajte se! Ne bodite zaslepljeni s hudičem! Borite se z vso močjo proti kraljestvu teme in proti vsemu zlu. Sprejmite moja sporočila v svoja srca in moj Sin Jezus vam bo dal moč in milost Svetega Duha. Moj Sin vam bo dal piti žive vode, ki uniči vse pomanjkljivosti vaših duš in vam bo dal jesti Kruh življenja, ki poteši duhovno lakoto, ki vas želi premagati in pahniti v greh.

Ljubim vas in vam govorim s srcem polnim blagoslovov in Božjih milosti: Rada vas imam, kajti ljubezen se ne boji prihodnosti in videli boste sijočo Slavo Gospoda, ko bo odkril svoje Usmiljeno obličje svetu. V ljubezni ni strahu, niti večne smrti,  temveč mir in upanje v mnogih srcih.

V ljubezni je moj Božji Sin premagal smrt in greh. V ljubezni boste našli pravi smisel vašega življenja in Božje volje. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ADORACIJA

“Jaz sem živi kruh, ki sem prišel iz nebes. Če kdo je od tega kruha, bo živel vekomaj. Kruh pa, ki ga bom dal jaz, je moje meso za življenje sveta.” (Jn 6,51)

“MOJ BOG, VERUJEM V TE, ČASTIM TE, UPAM V TE IN TE LJUBIM. PROSIM TE ODPUŠČANJA ZA TISTE, KI V TEBE NE VERUJEJO,  TE NE ČASTIJO, NE ZAUPAJO  IN TE NE LJUBIJO.”

 

 

SPOROČILO Z DNE 8.12.2012

SPOROČILO DEVICE MARIJE Z DNE 8.12.2012

Danes je Sveta Mati ponovno prišla iz nebes, da nam da svoje sveto sporočilo. Prikazala se je z lepo zlato krono na glavi in nosila je belo obleko in moder plašč. Marijini  lasje so zelo lepi.  Zaradi zlate svetlobe, ki seva danes iz nje, je vsa zelo svetla in vse njeno bitje je sedaj svetlejše, kot v drugih obdobjih. Njena oblačila sevajo zlato svetlobo. Naša Gospa me je prijazno pogledala in mi materinsko rekla:

Mir vam bodi!

Dragi otroci, danes sem prišla iz nebes, da vas  kličem k ljubezni, miru in zaupanju v Boga. Odločite se sedaj za nebeško kraljestvo, kajti Bog vas kliče sedaj k sebi in vam daje čas milosti in usmiljenja.

Ne zapuščajte poti spreobrnjenja. To je čas, da se vrnete  k Bogu in sprejmete moja sveta sporočila v svoja srca.

Hudič je zvit in ve, kako zapeljati in prevarati veliko tistih, ki so šibki v veri. Ne pustite se mu prevarati in zapeljati, moji otroci. Prisluhnite glasu svoje Brezmadežne Matere in odprite svoje srce za Božjo ljubezen, tako bo vsa tema in laž uničena in premagana.

Hvala za vašo prisotnost tukaj na tem blagoslovljenem mestu z mojo Materinsko prisotnostjo. Pozdravljam vas in vas sprejemam pod svoj Brezmadežni plašč in dajem v svoje Brezmadežno srce, vas in vaše družine!

Molite, molite rožni venec tudi zato, ker ko molite to molitev z ljubeznijo in vero, uniči veliko tla in spreobrne številne grešnike. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!