SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.02.2021 EDSONU GLAUBER –  Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.02.2021 EDSONU GLAUBER –  Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vam podelim velike nebeške milosti in blagoslove. Ne omagujte v veri, verujte vedno bolj, kajti tisti, ki verujejo v ljubezen in moč mojega Sina bodo prejeli  stokrat več milosti in blagoslove iz njegovega Božjega Srca. Vaše družine bodo ozdravljene in rešene po njegovi milosti,  ki je neskončna  in slavljena na veke.

Otroci moji, dajte svoja srca Gospodu, izročite Mu svoje družine in ne boste se kesali. Bog je z vami, ker vas neskončno ljubi in vam sedaj daje Svojo Ljubezen, da bi bili srečni in imeli mir. Molite, molite, molite, da vas molitev vedno bolj združuje z njegovim Božjim Srcem. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.02.2021 EDSONU GLAUBER –  Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.02.2021 EDSONU GLAUBER –  Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vam pravim: bodite močni, bodite zvesti mojemu Sinu Jezusu. V mnogih krajih sveta bodo preganjani tisti, ki ne sprejmejo zla in laži, ki jih želijo vsiliti vsem, ki služijo Gospodu. Hudič hoče uničiti vaša življenja in vaše družine. Jaz vas prosim, da se posvetite našim trem Združenim Svetim Srcem, da bi bili v njih in pod našim varovalnim plaščem.

Težki dnevi, dnevi bolečin bodo prišli na svet in mnogo bo tistih, ki zaradi strahu in pomanjkanja poguma bodo izdali mojega Sina Jezusa. Ne obupujte, ne oddaljite se od poti resnice, ker ta pot vas vodi v nebesa.

Molite, veliko molite vsak dan Sveti Rožni venec. Bog vam bo podelil velike nebeške milosti in vam bo dal moč, pogum in njegov Božji mir, ki premaga vsako zlo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.02.2021 EDSONU GLAUBER –  Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.02.2021 EDSONU GLAUBER –  Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša mati vam pravim: pustite, da vas moj Sin objame s svojo ljubeznijo. Njegova ljubezen, čista in sveta vas ozdravlja in osvobaja vsega zla na telesu in duši. Njegova ljubezen dela velike čudeže in osvoboditve.

Molite, da bi mogli v vašem življenju razumeti ljubezen mojega Sina in nič vas ne bo pretreslo. Sem z vami in spremljam s svojo materinsko ljubeznijo vsak korak vašega življenja. Z njo vam dajem blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.02.2021 EDSONU GLAUBER

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.02.2021 EDSONU GLAUBER

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev, vero in zaupanje v Boga. Ne vznemirjajte se in ne zapuščajte pot molitve, ker kadar molite se slap milosti in blagoslovov izlije na vas in na vse človeštvo. Ne dovolite, da vas hudič oddalji od molitve, od Boga in od mene. On vam želi vzeti pogum, da bi izgubili vero in  da vas prevzame žalost in zlo teh sedanjih časov, toda ne pustite se premagati. Molitev je mogočnejša od vsega in kadar molite, posebno kadar molite moj Rožni venec, so Satanovi plani in zlo uničeni in premagani. Zato otroci moji: molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

V ŽIVO Z EDSONOM GLAUBER V SOBOTO  13.februarja  2021 OB 20H

PRIDRUŽITE SE MOLITVENEMU SREČANJU V ŽIVO Z EDSONOM GLAUBER  IN POVABITE PRIJATELJE  V SOBOTO  13.februarja  2021 OB 20H

ID: 988 196 1278   GESLO: Itapiranga.

Ob imenu napišite SLO. Lepo je če se vsaj občasno pokažete na okencu.

GUADALUPSKA MATI BOŽJA – PROSI ZA MATERE, KI SO SPLAVILE SVOJEGA OTROKA

 

GUADALUPSKA MATI BOŽJA – PROSI ZA MATERE, KI SO SPLAVILE SVOJEGA OTROKA

DNEVNIK EKSORCISTA # 124:
Demon splava razkrije njegovo ime
“Lucy” je obsedena in jo demoni vsak večer mučijo. Izzovejo jo, njeno telo označijo z praskami in opeklinami, trdijo, da si ga lastijo in ji pogosto zvijajo bolno nogo, kar je zanjo nevzdržno. Demoni so kruti in neusmiljeni.
Po nekaj intenzivnih seansah izganjanja so demoni slabeli. Zdelo se mi je, da so morda dovolj šibki, da so bili z Jezusovo močjo prisiljeni razkriti svoja imena. Poznavanje njihovih demonskih imen vam da dodatno moč, da jih izženete in nakazuje, da je čas za njihov odhod blizu.
Zato je eksorcist večkrat zahteval “Dicas mihi nomen tuum” (“Povej mi svoje ime”). Ta vrstica je neposreden citat iz tradicionalnega obreda izganjanja. Demon se je močno uprl. Nazadnje se je z velikim zadržkom izpovedal ime “Abyzou”.
Iskal sem ga. Več virov se strinja: Abyzou (z besedami Abizou, Obizu, Obizuth, Obyzouth, Byzou) je ime “ženskega” demona na Bližnjem vzhodu, ki ga pripisujejo splavom in umrljivosti dojenčkov. *
Bilo je zelo smiselno. Na žalost je Lucy splavila. Iskreno se je pokesala, priznala in bila zelo žalostna. Čeprav so v zakramentu odpuščeni vsi grehi, to še ne pomeni, da so pripadajoči demoni takoj pregnani. Pogosto je potreben čas čiščenja. Glede na resnost greha in tragično smrt otroka bi bilo težko pregnati tega demona.
Abyzou se je posmehoval Lucy, ker je splavila. Demon ji je rekel, da ji ni mogoče prejeti odpuščanja. Poigral se je s njeno globoko krivdo in jo skušal povleči v temo obupa.
To je tipično demonsko vedenje. Demoni vas ne skušajo le, da bi zagrešili greh, ampak če ga storite, se vam zaradi tega posmehujejo in osramotijo. Lucy smo zagotovili, da ji je greh resnično odpuščen, in izgovorili molitev za njenega otroka. Lucy bo morda potrebovala tudi svetovanje po splavu in / ali sodelovanje s skupinami za zdravljenje splava.
Sredi zasedanja so enega od izganjalcev spodbudili, naj ima ikono Gospe iz Guadalupe. Demon se je močno krčil. Nato smo večkrat priklicali Devico pod tem klicem in demon se je krčil, kadar je bila ikona zraven.
Učinkovitost te svete podobe ni naključna. Ikona Gospe iz Guadalupe predstavlja nosečo Marijo in jo pod tem naslovom pogosto prikličejo nerojeni otroci. Poleg tega je pod njegovimi nogami simbol lune in teme, sklic na hudiča. Juan Diego, slikan nagnjen pod sliko, jo je v svojem maternem jeziku označil kot: “Te Coatlazopeuh” – “tista, ki kačo zdrobi”.
Splav je resen greh. Lucija in vsi morajo vedeti, da obstaja Božanski vir zdravljenja in miru. V Gospe iz Guadalupe imamo odličnega zagovornika, ki stopi na Abyzou in prinese Božje ozdravljenje. “Gospa iz Guadalupe, mistična vrtnica, moli za nas.”

* Demoni nimajo fizičnega telesa ali spola.

MOČNA MOLITEV: V TVOJI BOŽJI VOLJI 08.02.2021 _(P. Roy Ghislein)

https://www.twitch.tv/fiatdivinavoluntas

Vsako nedeljo molitev, češčenje Najsvetejšega s Sveto mašo ob 15.30 na zgornjem linku. Ni potrebna prijava. Vnesi link v Google točno ob uri.

MOLITEV : V TVOJI BOŽJI VOLJI

NA MALIH JAGODAH 

V tvoji Božji volji, po Marijinih solzah in  njenih Krvavih solzah :

Jezus, usmili se me

Jezus, pomagaj mi,

Jezus, osvobodi me,

Jezus posveti me,

Jezus, ozdravi me

Jezus, ozdravi …………. (ime osebe)

Jezus, ozdravi mojo družino,

Jezus, ozdravi ves svet.

 

NA VELIKIH JAGODAH 

Oče, darujem ti te prošnje po Brezmadežnem Srcu Marije, Kraljice Božje volje.

 

Molimo z Marijinim Rožnim vencem. Ta molitev je močna, ker Jezus po meni moli za vse. Ko boste molili to molitev se bodo dogajala: ozdravljenja, osvoboditve, sovražnik bo šel proč in videli boste okrog vas ozdravljanje številnih ljudi.

Molitev objavil : oče Roy Ghislein – Francija 8.2.2021

 

 

 

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.02.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.02.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vas napolnim z močjo in pogumom. Da bi imeli to moč in pogum napolnjujte svoja srca z besedami mojega Sina. Besede mojega Sina so življenje in resnica, ki ozdravljajo vaša srca vseh žalosti, pritiskov in bojazni.

Ne pustite se premagati od Satanovih laži in zapeljevanj. Bog je vaš mir, otroci moji. Kjer moj Sin vstopi s svojo ljubeznijo je vsa Satanova tema premagana in uničena. Združite se z mojim Sinom, dajte Mu svoja srca in svojo ljubezen in združen z vsemi vami vam bo dal mir in večno tolažbo. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2021  EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2021  EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam, da vam podelim mnoge nebeške milosti vam in vašim družinam.

Molite moj Rožni venec z ljubeznijo in s srcem in ne dovolite, da vas karkoli posvetnega. Bog je z vami in vas blagoslavlja s svojo ljubeznijo in mirom. Izročite Gospodu svoja srca in On dal vam bo tolažbo, vero in življenje. On je večno življenje in življenje, ki vam ga daje je resnično in ni lažno, kot vam ga hočejo dati v teh časih teme in laži.

Borite se proti vsemu zlu z izpolnjevanjem Gospodove volje in ne boste se kesali. Bolj ko se  bodo preizkušnje povečevale, bolj bo Bog ob vas z ljubeznijo in milostjo.

Blagoslavljam vas in pokrivam s svojim brezmadežnim plaščem: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

V ŽIVO Z EDSONOM GLAUBER V SOBOTO  6.februarja  2021 OB 20H

 

 

PRIDRUŽITE SE MOLITVENEMU SREČANJU

V ŽIVO Z EDSONOM GLAUBER V

SOBOTO  6.februarja  2021 OB 20H

KLIKNITE NA TO POVEZAVO:

https://zoom.us/j/9881961278?pwd=MUU3Zi9sdzJPY3lpbm5uaW5xbDBJUT09

ID: 988 196 1278   GESLO: Itapiranga.

Ob prijavi napišite ob imenu SLO.

Povabite prijatelje za molitev!