Knjiga gostov

Pozdravljeni, tu lahko pustite svoj pozdrav, razmišljanje, prošnjo, …kontaktirala vas bom preko vašega veljavnega elektronskega naslova.

Zvečer 25. decembra 1996 je bil Edson obdarjen z velikim prikazanjem svetega Jožefa.

Molil sem rožni venec in ko sem ga dokončal sem imel čudovito videnje Naše Gospe in svetega Jožefa, ki je v naročju držal dete Jezusa.Vsi trije so bili oblečeni v sijoča zlata oblačila. Bilo je prvič, da sem imel privilegij videti prečisto Srce svetega Jožefa. Roke  deteta Jezusa in Device Marije so bile usmerjene k Srcu svetega Jožefa. Njegovo Srce je bilo obdano z 12 belimi lilijami, na sredini se je nahajala črka M in nad njo križ (prav tako kot v čudodelni svetinji). Križ in črka M sta bila vtisnjena v Srce svetega Jožefa, kar pomeni, da je ljubil in posnemal Jezusa in Marijo iz globine svojega Srca. Po notranjem razsvetljenju sem razumel, da 12 lilij predstavlja čistost in svetost svetega Jožefa, ki je v svojem Srcu, telesu in duši živel najvišjo stopnjo svetosti. 12 lilij tudi simbolično predstavlja 12 Izraelovih rodov. V tem nebeškem videnju sem videl svetlobne žarke, ki so izhajali iz Srca deteta Jezusa in iz Marijinega Srca, usmerjeni pa so bili k Srcu svetega Jožefa. Iz njegovega Srca so izhajali žarki, ki so se razprostirali na svet.

ZDRUŽENA SVETA TRI SRCA JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA, PROSITE ZA NAS!

VSEM, KI SLEDITE SPOROČILOM PO VIDCU EDSONU GLAUBER  IZ ITAPIRANGE  :

SREČANJE ČASTILCEV SVETEGA JOŽEFA

V UČILNICI ob CERKVI SVETE DRUŽINE NA SELAH PRI PTUJU 01. JANUARJA 2014

15.00h – 15.30h: UVOD, POZDRAV IN POMEN

15.30h – 16.30h: Rožni venec sv.Jožefa PRED NAJSVETEJŠIM

16.30h – 16.50h: 2. kratki pričevanji

17.00h – SVETA MAŠA (podelitev ŠKAPULIRJEV)

18.30h – ZAKLJUČEK in AGAPE

S prisotnostjo duhovnikov:

 • g. Janez Šket, g.Srečka Fras in p.Klemna Verdev
 • gospe Nevenke Brozina – pobudnica češčenja Prečistega Srca svetega Jožefa in Src Svete Družine (po Edsonu Glauber in prevajalka)
 • pevske skupine iz Kureščka

 PRISRČNO VABLJENI !

SVETA DRUŽINA PROSI ZA NAS !KRALJICA DRUŽINE, PROSI ZA NAS!GLAVAR SVETE DRUŽINE, PROSI ZA NAS!JEZUS, GOREČI LJUBITELJ DUŠ, PROSI ZA NAS1

 

 

IVANA ORLEANSKA – ZAVETNICA SKUPINE MARIJA – KRALJICA MLADIH  – MARIA REGINA DEI GIOVANNI

prenos (47)

Sveta Ivana Orleanska – praznik 30 maj

O sveta Ivana Orleanska, pogumna žena, poklicana od Boga za boj in rešitev tvoje domovine pred sovražnikom. Dovoli da tudi jaz, kakor ti, bi mogel (mogla) slišati Božji klic v svojem življenju in bi imel (imela) pogum zvesto mu služiti  , kot duhovnik, kot posvečen, kot poročen ali samski. Naj tvoje geslo:« Mojemu Bogu moram prvemu služiti« postane tudi moje. Tako bo lahko po meni gradil Svoje kraljestvo tu na zemlji. Posreduj pri Gospodarju žetve, da bi lahko poslal delavcev na Svojo žetev. Sveta Ivana Orleanska, prosi za nas. Amen

 1. O slavna Devica Ivama Orleanska, ki si v tolikih zmagovitih bojih nudila oporo svojim vojakom in bila strah nasprotnikov, sprejmi me prosim te pod svoje varstvo in izprosi mi tolažbo v boju za svete Gospodove bitke. Slava……..

 

 1. O slavna Devica Ivana Orleanska, ki močna v veri in usmiljenju si živela svojo mladost v angelski čistosti, pomagaj mi vedno v teh težkih časih ohraniti svojo dušo v nedotakljivosti umazanije greha in strupa nejevere. Slava……..
 1. O slavna Devica Ivana Orleanska, ki si bila vedno poslušna, tudi z žrtvijo vplivom svojih domačih;  nebeškim glasovom, ki so ti dajali spoznanja Božje volje o tvojem poslanstvu, ki ga je Bog zaupal tvoji ponižni roki, stori, da tudi jaz zvesto izpolnim božje zahteve in sprejmem dobre nasvete in opozorila svojih staršev in predstojnikov. Slava……….
 1. O slavna Devica Ivana Orleanska, ki v Božjem imenu in imenu tvojih svetih Zavetnikov, si zmagala krvave in uporne boje, sovražnike tvoje domovine in tvojega kralja, podpri me v moji šibkosti, v boju zoper vsakodnevnih duhovnih sovražnikov, sveta, hudiča, mesa in da bi mogel (mogla) zmagati in služiti Kralju Nebes in srečno prispeti v Nebeško domovino. Slava……
 1. O slavna Devica Ivana Orleanska,, ki si za resnico in pravičnost morala prenesti zaradi pokvarjenih sodnikov, dolgo trpljenje v zaporu, izdajstvo, zapuščenost in strašno mučenje na grmadi, kjer si živa zgorela, podpiraj me, prosim te,  v iskrenem in pogumnem izpovedovanju vere in spremljaj me do smrti, da bi ohranil (ohranila) nedotaknjen in brezmadežen zaklad. Slava………

 

133 thoughts on “Knjiga gostov”

 1. Hvaljen Jezus in Marija. Zanima me, kje je mogoče dobiti škapulir treh presvetih src. Videl sem, da ga je ena gospa nosila, ko smo šli na romanje v Italijo. Lp

  1. Zelo bi bila vesela, če bi sporočili, kako ste se izročili svetemu Jožefu na prvo sredo v mesecu. Čim več molitvenih srečanj bo vsako prvo sredo v mesecu, temveč milosti bomo izprosili zase, za svoje družine, domovino in svet.
   Iz sporočila svetega Jožefa z dne 4. marec 1998 ob 21.10

   “..Dragi moj sin, danes je prva sreda v mesecu. Moje prečisto srce izliva neskončno milost za vse, ki se zatekajo k moji priprošnji. Vsako prvo sredo bodo ljudje prejeli veliko milost, deležni bodo mogočnih studencev izredne milosti..”

   1. Lahko pričujem, da odkar v naši župniji obhajamo pobožnost prvih sred, se počasi vrača duhovno življenje. Dogajajo se čudeži. Prvo sredo v mesecu avgustu smo tudi prvič pred sv. mašo molili rožni venec sv. Jožefa. Pridružil se nam je tudi g.župnik. Res smo mala čreda, a kjer sta dva ali trije…
    Prosila bi, če greš kdaj mimo, če lahko prineseš 20 – 30 zgibank. Prepričana sem v moč molitve, Božji mlini meljejo počasi, a očitno!
    HJMJ Marija

    1. Draga Marija
     Hvala za pričevanje! Verjamem, da bo sveti Jožef v vaši župniji dobil častno mesto, ki ga je imel nekoč, ko so naše mame in babice rade romale v Ricmanje.
     Zgibanke prinesem.

  2. Dragi vsi, ki spremljate stran treh svetih Src.
   Mati Marija nas ponovno kliče k molitvi in spreobrnjenju.
   Potrebna je majhna odločitev, da prejmemo veliko milosti, da z njimi lahko naredimo velike korake na poti svetosti.
   Zelo sem vesela, ko sem slišala da je župnijski duhovnik
   povabil svoje župljane da postijo v sredo. Sreda, ki je pred nami je prva sreda v mesecu in je posvečena svetemu Jožefu. Kjer so moli tega dne rožni venec 7 žalosti in radosti svetega Jožefa, sveti Jožef deži velike milosti iz nebes. Vsaka sreda je posvečena svetemu Jožefu, obljuba posebnih milosti je dana za prvo sredo v mesecu.
   Srčno upam, da bo ta klic k duhovni prenovi posameznika, župnij in vsega človeštva dosegel tudi druge duhovnike in bodo z novo gorečnostjo vabili svoje župljane k spreobrnjenju. Pot je znana : molitev, post, pokora.
   Vsako naše sodelovanje: v molitvi, postu, pokori, udeležba pri sveti maši ,se preliva v OCEAN BOŽJEGA USMILJENJA, ki rešuje vse človeštvo.
   Hvaljen Jezus, Marija in sveti Jožef.

   1. Ga. Nevenka,
    mene pa zanima, kako naj postimo? Samo ob kruhu in vodi ali brez mesa in da se odrečemo kakšnemu obroku?
    Hvala.

    1. Gospa Ivanka,
     pravi post je ob kruhu in vodi, seveda če vam zdravje dopušča. Najlažje postimo, če imamo razlog za post.
     Mislim, da imamo slovenci morje razlogov in potreb, zakaj bi postili: zase, da bi postali trdni v veri, za naše družine, mesto, za domovino, za Cerkev, za Svetega očeta……za vse ki vodijo našo domovino…..za nerojene…za tiste, ki so brez službe in kruha…Korajžno!
     Naj bodo hvaljena in slavljena sveta tri Srca: Jezusa, Marije in Jožefa.
     Nevenka

   2. Posvetitev Srcu svetega Jožefa (EDSON)
    Tvojemu Prečistemu Srcu se v tem dnevu posvetimo o slavni sveti Jožef. Posvetimo ti naše družine in vse kar imamo. Kot si varoval Jezusa in Marijo o moj ljubljeni varuh, varuj tudi mojo dušo in moje življenje pred vsemi nevarnostmi, ki me obkrožajo in ogrožajo.
    O slavni sveti Jožef, nauči me globoko ljubiti presveti Srci Jezusa in Marije, da bi s tem dosegel njuno globoko ljubezen do tvojega Prečistega Srca in ga oznanjal in častil, kot zasluži da bi ga častili in ljubili za vso večnost. Amen!

  3. Spoštovani, preko molitvene skupine sem prejela to ”stran” o sv. Jožefu… Prosim za zgibanko posvetitve z molitvami in škapulir, če je mogoče. Blagoslova, Veronika

   1. Končno, po dolgem času ! Vsak je dobrodošel, da se pridruži češčenju Svetih Treh Src in Prečistemu Srcu svetega Jožefa. Mnogi dobivajo velike milosti, ki jih pričujejo ustno a nimajo korajže, da bi jih zapisali na to spletno stran.
    Zaupajte, sveti Jožef je izbran za te čase, da izproša milosti iz Nebes za ta svet, tako duhovne kot materialne, zato častimo skupaj z Jezusovim in Marijinim Srcem tudi njegovo Srce. Jezus želi, da bi bil njegov skrbnik in varuh vedno bolj poznan, čaščen in ljubljen.
    Nevenka

 2. Gašper, če želiš škapulir, pošlji naslov. Zanima me, ali poznaš milosti, ki izhajajo iz nošenja tega škapulirja in koliko ti je poznano češčenje Svetih treh Src?
  Naj blagoslavljajo tebe in tvoje domače Sveta Tri Srca: Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino in Prečisto Srce svetega Jožefa.
  Nevenka

 3. Gospod Bog je velik, vsemogočen, eden, svet in troedin! BOGU ČAST IN HVALA VEKOMAJ tudi za milost te spletne strani. Naj Presveto Srce Božje na priprošnjo Brezmadežnega Srca Marijinega in Prečistega Srca sv. Jožefa obilno blagoslovi ves Vaš trud za širjenje Božjega Kraljestva in te čudovite pobožnosti. Združeni v molitvi. HVALA.

  1. Draga sestra!
   Tudi vam hvala. Vesela sem vsakega odziva, še posebno ko vidim, da Sveti Jožef resnično obilno blagoslavlja vsako naše prizadevanje. Bog pošilja Edsona tudi drugo leto med nas. Veselimo se!
   Hvaljen Jezus, Marija in sv. Jožef! Hvaljena Sveta Trojica, Bog Oče in Sin in Sveti Duh.
   Nevenka

   1. SEDEM ŽALOSTI IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA

    Ob vsaki skrivnosti premišljujemo in zmolimo Očenaš in Pozdravljen sveti Jožef, in Slava Očetu.

    1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,
    ki si jih doživel ob materinstvu Device Marije,

    me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

    .

    2. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,
    ki si ju doživel ob rojstvu Jezusa,

    me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.


    3. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,
    ki si ju doživel ob obrezovanju Jezusa,
    me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.
    .

    4. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,
    ki si ju doživel ob prerokbi starčka Simeona,
    me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.


    5. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,
    ki si ju doživel pri begu v Egipt,

    me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

    6. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,
    ki si ju doživel ob pri vrnitvi iz Egipta,
    me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

    7. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,
    ki si ju doživel ob izgubi in najdbi Jezusa v templju,

    me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

    POSVETITEV PRECISTEMU SRCU SVETEGA JOZEFA

    Precisto Srce svetega Jozefa, varuj in brani mojo druzino pred vsemi nevarnostmi in zlom. Precisto Srce svetega Jozefa, razlij na vse cloveStvo vse milosti in kreposti svojega precistega Srca. Sveti Jozef, popolnoma se ti izrocim in ti posvetim svojo duso in telo, svoje srce in vse svoje zivljenje. Sveti Jozef, brani poboznost svetega Srca Jezusovega in brezmadeznega Srca Marijinega. Unici satanove nacrte z milostmi tvojega predstega Srca. Blagoslovi sveto Cerkev, papeza, skofe, duhovnike, redovnike in redovnice, misionarje in ves svet. Popolnoma se ti izrocimo z Ijubeznijo in zaupanjem sedaj in vekomaj. Amen!

    Pozdravljen, sveti Jožef
    Pozdravljen, sveti Jožef, Davidov sin,
    pravični in čisti, Modrost je s teboj.
    Blagoslovljen si med vsemi možmi
    in blagoslovljen je Jezus,
    sad Marije, tvoje zveste neveste.
    Sveti Jožef, vreden oče in varuh
    Jezusa Kristusa in svete Cerkve,
    prosi za nas grešnike.
    Izprosi nam od Boga Božjo modrost,
    zdaj in ob naši smrtni uri. Amen!

    (Molitev je napisal sv. Alojz Maria Grignon de Monfort in dopolnil Edson po Jezusovem naročilu)

    Posvetitev trem Svetim Srcem

    Presveto Srce Jezusovo,
    Brezmadežno Srce Marijino,
    Prečisto Srce svetega Jožefa,
    danes (nocoj) vam posvetim
    svoje misli*, svoje besede*,
    svoje telo*, svoje srce* in svojo dušo*,
    da se lahko v tem dnevu (v tej noči)
    po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

    (Op.: * naredimo križ na ustreznem delu telesa (na čelu, ustnicah, srcu …)

    LITANIJE SVETEGA JOŽEFA

    Gospod, usmili se
    Kristus, usmili se
    Gospod, usmili se

    Kristus, sliši nas
    Kristus, usliši nas
    Bog Oče nebeški, usmili se nas
    Bog Sin, Odrešenik sveta,
    Bog Sveti Duh,
    Sveta Trojica, en sam Bog,
    Sveta Marija, prosi za nas,
    Sveti Jožef,
    Slavni sin Davidov,
    Luč očakov,
    Ženin božje Porodnice,
    Čisti varuh Device,
    Rednik Sina Božjega,
    Skrbni branitelj Kristusov,
    Glavar svete Družine,
    Jožef najpravičnejši,
    Jožef najčistejši,
    Jožef najmodrejši,
    Jožef najsrčnejši,
    Jožef najpokornejši,
    Jožef najzvestejši,
    Ogledalo potrpežljivosti,
    Ljubitelj uboštva,
    Zgled delavcev,
    Kras domačega življenja,
    Varuh devic,
    Steber družin,
    Tolažnik nesrečnih,
    Upanje bolnikov,
    Zavetnik umirajočih,
    Strah hudobnih duhov,
    Zaščitnik svete Cerkve,
    Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, prizanesi nam, o Gospod;
    Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, usliši nas, o Gospod;
    Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, usmili se nas.

 4. Hvala Bogu tudi za to stran. Hvala za troje sv. SRC, h katerim se lahko zatekamo v teh težkih časih. Tudi sama bi želela škapulir sv. Jožefa in besedilo posvetitve njegovemu prečistemu srcu za svojo družino in zase.

  Hvala in obilo božjega blagoslova vsem !

 5. Poslala sem ti zgibanko, na kateri je posvetitev Trem Svetim Srcem, ki jo moli vsa družina. Po molitvi rožnega venca zmolite molitev Pozdravljen sv. Jožef (1x) in posvetitev Trem Svetim Srcem.
  Bog naj vas blagoslavlja in ohranja v trdni veri!

 6. Hvaljen Jezus, Marija in sv. Jožef! Hvala Bogu za to stran.Tudi sama bi želela škapulir sv. Jožefa in besedilo posvetitve njegovemu prečistemu srcu.
  Mir z vami.

 7. Vsi, ki bi želeli dobiti škapulir Treh Svetih Src se oglasite na tej spletni strani. Vaša anonimnost je zajamčena. Hkrati lahko sledite sporočilom iz preteklih let, pa tudi tekočim sporočilom. Ne prezrite obljube Prečistega Srca sv. Jožefa v rubriki Jožef.
  Pričakujem vaše sodelovanje pri širjenju pobožnosti k sv. Jožefu v tem tako razburkanem času, ki je potreben Božjega usmiljenja.
  Nevenka

   1. Dragi Jakob, bom poslala, predpostavljam, da knjigo že imaš, saj je v njej 30.dnevnica, kot priprava za posvetitev in nošenje škapulirja.
    Pozdravljen in naj te blagoslavljajo sveta tri Srca.
    Nevenka

    1. Pozdravljena Nevenka
     Knjigo,kot pripravo za nošenje škapulirja nimam. Lepo bi Vas prosil,če bi mi jo lahko poslali. Prav lepa hvala in
     Bog naj Vas obilno blagoslovi

     1. Pošljem! Vabljen 27. oktobra na srečanje v Grosuplje.
      Blagoslavljajo naj tebe in vse tvoje drage sveta tri Srca: Jezusa, Marije in Jožefa.
      Nevenka

     1. Prav lep pozdrav
      prisrčna hvala za vse ,kar ste mi poslali.
      Bog naj Vas blagoslovi.
      Hvala

 8. Pred nekaj dnevi je p. Leopold dobil škapulirje, tako da se lahko nanj obrneš, ali če mi pošlješ naslov, ti ga pošljem po pošti. Naj ti Gospod nakloni potrebnih milosti.
  Nevenka

 9. HVALJENI BODITE JEZUS, MARIJA IN JOŽEF!
  Hvala Bogu! Danes sem našla stran TRI SVETA SRCA.
  Želela bi molit rožni venec Sv. Jožefa, pa ne najdem navodil oz. teksta.
  Prosim če ga kdo ima, da ga napiše.
  NAJ VAS SPREMLJA BOŽJI BLAGOSLOV

   1. Dragi Mirjana in Zlata
    Zgibanka je točna, na njej je napisan rožni venec sedmih žalosti in radosti Sv. Jožefa, ki ga molimo vsako prvo sredo v mesecu. Sama pa sem ga molila celo leto, vsak dan, za določen namen in bila uslišana. Lahko zmoliš desetko na dan. Pri tem ne opuščaj rožni venec Device Marije. Naj Sv. Jožef varuje vas in vaše družine in sveto Cerkev tako, kot je varoval in skrbel za samega Božjega Sina in Njegovo mamo.
    Nevenka

 10. Pa če smem 🙂 .. še en predlog: ne najdem po kom prihajajo ta sporočila? Verjetno bi bilo dobro narediti eno PODSTRAN z vsaj osnovnimi informacijami o vidcu, začetkih, kraju prikazovanja,.. da ni vse skupaj pomešano med sporočili?
  Skratka, da ne bi bila samo sporočila? O Edsonu sploh ne najdem čisto nič…
  Vse dobro.

  1. Edson Glauber de Souza Coutinho iz Manausa, Amazonija, Brazilija.
   Kraji prikazovanj: Manaus, Itapiranga – škofija Itacoatiara.
   Letos 2. maja bo 19. obletnica prikazovanj.
   Kmalu bo izšla knjiga z vso zgodovino in sporočili, ki se nanašajo na Edsonovo poslanstvo – t.j. širjenje češčenja Prečistega Srca Sv. Jožefa.
   Če izpišeš Edsonovo ime na Google dobiš informacije.
   Naj te blagoslavljajo Tri Sveta Srca: Jezusa, Marije in sv. Jožefa.

 11. Spoštovana Nevenka!

  Prosila bi, da mi pošljete škapulir
  Anica Švab
  Alpska cesta 1
  4248 LESCE
  Hvala
  MIR IN DOBRO
  Anica

  1. Gospa Anica,
   vabim vas, da pridete na molitveno srečanje z Edsonom, ki bo na Brezjah v torek ob 15.00 uri. Na razpolago bo knjiga o Češčenju prečistega Srca svetega Jožefa, škapulirji, zgibanke.
   Vkolikor ne boste mogli priti mi sporočite, da vam pošljem s pošto.
   Pozdravljeni
   Nevenka

 12. Nevenka, pozdravljeni.
  Ob zaključku obiska g. Edsona pri nas v Sloveniji, se tudi vam zahvaljujem za ves trud in služenje. Če je mogoče, bom vesel objave vseh sporočil, ki jih je g. Edson prejel, ker se vseh srečanj nisem mogel udeležiti.
  Hvala in blagoslov ter varstvo SVETIH TREH SRC naj bo vedno z vami !
  Jože

  1. Kolikor hitro bom uspela, bom objavila vsa sporočila.
   Že lahko pogledate program za naslednje dni!
   Pozdravljeni:Blagoslov svetih treh Src naj spremlja vas in vaše drage.
   Nevenka

 13. Tudi jaz se iskreno zahvaljujem! Čudovito je bilo, na Edsonovem obrazu kar sije milina, ki mu je dana doživeti v videnjih.
  Bila sem sicer samo na Kureščku, tako da že nestrpno čakam, da preberem še ostala sporočila za Slovenijo. Ne vem če se da kje naročiti da bi mi prišlo na mail.. če ne, pa bom vsake toliko pogledala na to stran.
  Vse dobro.

 14. VSEM, KI SLEDITE TEJ STRANI, POVABITE DUHOVNIKE, REDOVNIKE IN REDOVNICE, KI JIH POZNATE, DA BI SE UDELEŽILI SREČANJA NA BREZJAH, KI JE NAMENJENO PREDVSEM NJIM. PO NJIH SE BO IZLIVALA MILOST, KI NAM JE OBLJUBLJENA V LANSKOLETNEM IN LETOŠNJIH SPOROČILIH.
  HVALA VAM.
  NEVENKA

 15. Draga Nevenka, postavljam vprašanje, kot sva se pogovarjali danes v domžalski cerkvi: Kaj pravi Sveta Mati o muslimanih? Zanima ne Sudan, kjer se vrši prikrit genocid, pa nihče ne ukrepa. Tudi papež Sudana ne omenja. Ali je to v Božjem načrtu? Ali je sploh možno kaj storiti zanje, razen da molimo? Bi Jo to lahko Edson vprašal? Hvala za odgovor in hvala za vse milosti prejete tudi preko vašega truda in prizadevanj. Naj vas blagoslovijo tri sveta srca!

  1. Draga Maja
   Edson prihaja, da pričuje o velikem Božjem usmiljenju do človeštva. Bog ne razlikuje ljudi od ljudi, on nas je vse ustvaril. Edson ne sprašuje Marijo takih vprašanj. Njegovo poslanstvo je oznanjati Božjo ljubezen in usmiljenje do vseh ljudi, Marija kliče vse človeštvo k spremembi življenja in spreobrnjenju. Mi katoličani smo posebej poklicani, da se spreobrnemo, saj imamo tolike zaklade
   Božje ljubezni v Evangeliju, zakramentih, cerkvenih dokumentih …Če bi samo kristjani slišali Marijin klic in živeli to kar nas prosi, potem bi se kmalu stanje v svetu spremenilo. Prenehalo bi sovraštvo, ki izhaja od hudega. Marija neprestano govori ; molite rožni venec, s to molitvijo uničujete dela zla.
   Nekateri pravijo, govori vedno isto. Vprašaj sebe ali si sprejel Njen klic in po njem živiš. Marija ne uči neke nove vere, prihaja na tolike kraje sveta, da bi neskončno ljubezen, s katero nas je Jezus odkupil na križu, sprejeli in jo živeli. Zato pa se moramo okleniti molitve, Svetega pisma, zakramentov.
   Marija vztraja in vztraja naj molimo rožni venec ker z molitvijo rožnega venca lahko dosežemo vse.
   Naj vas blagoslavljajo sveta tri Srca.
   Nevenka

 16. tudi jaz bi vas prosila, če mi pošljete 5 škapulirjev svetega jožefa na naslov: —-. Mi lahko prosim pošljete še sporočilo dano na Rakovniku?
  Hvala Vam…

  1. Draga Polona
   Sporočilo in vsa sporočila drugega dela obiska Edsona bom lahko dala šele po zaključku duhovnih vaj. Enako velja za škapulirje.
   Drugače ne gre.
   Pozdravljeni in naj vas spremlja Božji blagoslov

    1. Pozdravljena!

     Včeraj sem slišala , da je bil ta gospod v Pobegih v eni družini. Zanjima me če bo še kaj tukaj v teh krajih,imam svojo družino (tri otroke), jaz sem drugače iz Kopra, zelo rada bi se udeležila srečanja s tem gospodom.Prosim za odgovor.
     LP,Barbara

     1. Če Bog da in jaz sem prepričana, da bo, se bo ta milost iz nebes, ki jo je Slovenija prejela v tem letu po g. Edsonu Glauber z njegovim poslanstvom, večala, ker Slovenija zelo časti svetega Jožefa in živimo v času, ko Jezus želi, da je Jožefu dana čast, ki mu pripada, ko je sprejel nalogo od Boga, da je bil Jezusov varuh in rednik na zemlji. Več o tem vam lahko pove knjiga, ki je izšla, pa tudi sporočila za to leto na tej strani.
      Da, mislim, da bomo imeli še milost se srečati z g. Edsonom. Molite tudi vi v ta namen.
      Nevenka

 17. VSI, KI BI ŽELELI KNJIGO, ZGIBANKO, TRIDESETDNEVNICO K SVETEMU JOŽEFU, ŠKAPULIR, SVETINJICO ALI MOLITEV NA PODOBICI, KI JO JE DALA MATI BOŽJA V MARTJANCIH IN PROSI, DA SE MOLI PO VSEH DRUŽINAH MI SPOROČITE. MOGOČE BO DOBITI TUDI DVD-JE IZ VSEH SREČANJ IN DVD S PESMIMI, KI JIH JE MATI BOŽJA NAUČILA EDSONA IN NJEGOVO MAMO.

 18. Hvala Bogu,tudi meni je prišla v roke,zgibanka sveti Jožef,tri sveta Srca in sem odprla vašo spletno stran in bi rada vedela ali so ta čaščenja priznana odCerkve,jaz sem včasih iskala na ne pravem mestu in sem sedaj previdna,upam da me razumete in tudi jaz se trudim,po mojem spreobrnenju živeti v nenehnem čaščenju,slavljenju in zahvaljevanju Vsemogočnemu,ker je v mojemživljenju naredil in še dela velike reči,Bogu slava in hvala!!!Rada bi imela tudi jaz vse testvari,pa mezanima,koliko stanejo,čeprav vem da so neprecenljive,sem omejena pri denarju,vem da ni vse,če ga pa nimaš,pa preudarno ravnaš z njim.Upam da se takole po mejlu dogovarjava in naj Vas in vse nas obilno blagoslavljajo Presveta Tri Srca!!!Hvaležna Nada P.!!!BVB

 19. Draga Nada
  Previdnost ni nikoli odveč!
  Sama sem se srečala z g. Edsonom pred skoraj 4 leti. V tem času redno spremljam vsa sporočila, ki jih prejema od Jezusa, Marije in Jožefa. Njegovo glavno poslanstvo je širjenje češčenja svetega Jožefa in njegovega prečistega Srca. V Itapirangi je sveti Jožef razodel svetu svoje Srce in Jezusova želja je, da se češčenje Jožefovega Srca širi po vsem svetu. Sveti Jožef je vzor za vse može in očete, tako kot je Marija vzor za vse matere.
  Škof v škofiji Itacoatiara, kamor spada Itapiranga in Manaus je potrdil verodostojnost in nadnaravnost prikazovanj.
  O vsem gornjem lahko prevereš v knjigi Češčenje prečistega Srca svetega Jožefa. Edson je bil lani dva dni v Sloveniji, letos pa 17, kar pomeni, da je obiskal 17 krajev, kjer je imel prikazovanje in sporočilo. Vsa sporočila so na tem spletu. đ
  Moram reči, da sem Edsona spremljala vse dni in se Bogu hvaležna za to milost.
  Bog ima velik načrt s Slovenijo, velik blagoslov, ki ga bo uresničil po posredovanju in češčenju Svetega Jožefa in njegovega prečistega Srca.
  Lahko ti pošljem knjigo in škapulir Za nošenje škapulirja opraviš 30 dnevnico k svetemu Jožefu.
  Naj tebe in tvojo družino blagoslavljajo sveta tri Srca, Jezusa, Marije in svetega Jožefa-
  Nevenka

  1. O,hvala za tako hiter in prijazen odgovor,seveda bi imela vse te svete reči,pa tudi navodila ,da bom prav delala,molila,čeprav je moja molitev taka,da se trudim ,da se v vsakem trenutku dneva zahvaljujem Vsemogočnemu za vse kar mi daje in za vse ljudi in ves svet,in prosim za vse nas za božji blagoslov,rada molim tudi rožni venecBožjega Usmiljenja in nasploh se pogovarjam z Bogom s svojimi besedami v vsakem trenutku,tako se trudim živeti in se zahvaljevati za vse tudi za hudo in slabo in dajati vse v Božje roke.Upam da bomo jaz in vsi za katere sem dolžna in za katere bi rada molila,,Bog že ve,,tudi s to molitvijo in češčenjem Treh Src priklicala božji blagoslov na vse nas in spreobrnenje moje družine in službe(sin in tamlada sta brez službe z dvema otrokoma5in 2 leti)(hči pa ima službo v domu sv.Jožefv Celjuin dve mali punčki4in1 leto) in vse potrebno za družine mojih otrok,vnukov in vseh nas,zato Hvala Bogu,hvala tebi,saj se lahko tikava a ne,saj sva sestri v Jezusu,in naj nas vse vodi in blagoslavljajo Presveta Tri Srca.Hvaležna,za vse Nada.BTB

   1. Sv. Terezija Avilska pravi, naj se sami prepričamo, kako hitro in rad sveti Jožef uslišuje naše prošnje, če so v skladu z Božjo voljo.
    Enako nam je Edson potrdil, da sveti Jožef poskrbi, če ga prosimo.
    Jerneja mi je dejala, da je nekdo molil k svetemu Jožefu 30 dnevnico s prošnjo za slušbo in kar se je zdelo nemogoče je postalo mogoče. Dobil je službo.
    BTB Nevenka

 20. Draga Nevenka, prosim vas še za 5 škapulirjev, dvd o srečanjih, dvd s pesmimi, ki jih je Mati naučila, 20 molitev na podobicah in 3 30 dnevnice Svetega Jožefa. Hvala Vam za vse, Bog Vas obiiiilnoooo blagoslovi in varuje!!!! napišite še račun zraven poslanega!!! —Naslov izbrisal administrator–

 21. želim širiti ljubezen do svetega Jožefa. To je najmanj kar lahko storim. Srečna sem, če lahko osrečim druge! Božji blagoslov¨!!!

  1. Bog je Resnica, Bog je Ljubezen.
   Potrebuje tvoje in moje roke in noge, potrebuje naša srca, da se z ljubeznijo dotika drugih, potrebuje naše oči, da z ljubeznijo pogledajo druge, potrebuje našo molitev, predanost, zavzetost, žrtev ………..
   Bog, neskončno ljubeči Bog čaka na naše sodelovanje, daje nam reke milosti, reke duhovnih tokov, gibanj, da bi duše zagorele v ljubezni do Njega. On je dal Sebe vsega za nas in čaka! Dal nam je svojo ljubečo Mater, da nas vodi in vzgaja tako, kot je vodila in vzgajala Njega in čaka na naš odgovor, na tvoj in moj odgovor Marko!

   1. Draga Nevenka,hvala za poslano knjigo in škapulir,knjigo berem počasi,premišljujem,se zahvaljujem,da mi je to češčenje presvetih Treh Src prišlo v roke in me zanima,če opraviš 30dnevnico in ne nosiš na sebi škapulirja,imaš vseeno obljubljene milosti?(saj veš,mož)in kje bi dobila originalno sliko Presvetega Obličja Jezuso vega,nimam je še,pa bi jo rada imela.Bi mi poslala še ostale stvari,ki jih še nimam,podobice,svetinjice???Se bova takole zmenile,kaj je še dobro da bi imela,da bi prav častila Sveta Tri Srca,in tudi da bi to širila mojim prijateljicam.Hvala za vse in blagoslov Treh Src naj bo s teboj in nami vsemi!!!BTB

    1. Pozdravljena Nada!
     Škapulir je kot plašč, ki ga oblečemo, da nas varuje pred mrazom, le da škapulir je znamenje, da nas je sveti Jožef sprejel pod svoj plašč, da bi nas zaščitil.
     Slik Presvetega Jezusovega obličja pa je več, tako ,da ne vem kje oz. katerega bi rada.
     Bog te blagoslovi in sveta tri Srca.
     Nevenka

     1. Začela sem z30dnevnico k sv.Jožefu,ne vem pa ali potem moraš nositi škapulir non stop?Bi mi poslala še druge stvari,ki jih nimam,pa bi jih morala imeti?Sliko Jezusovega Obličja bi rada imela tisto,ki je,,na gogl odtipkaš mistika Brigita in so tam molitve k Presvetemu Obličju,, to sliko moraš imeti v hiši,tako Jezus pravi,morda bi pogledala in mi poslala ,če jo imaš,hvala ti,naj bo blagoslov Presvetih Treh Src vedno nad tabo BTB

 22. Zdravo, vedno bolj me priteguje najsvetejše.Ob sobotah berem berilo v naši farni cerkvi.Prosil bi za škapulir, zgibanke,slike,svetinjice, slikice,obličje,….vse kar me vodi k najsvetejšem.Naj vas Bog obilno blagoslovi.Lp.

  1. Dragi Andrej!
   Marija nam v svojih sporočilih vedno naroča naj častimo Najsvetejše.
   Le nadaljuj. Hitra pot ljubezni do Jezusa sta Marija in Jožef. Ona dva sta
   imela dete Jezusa, ga vzgajala, vodila in ljubila, istega Jezusa, ki ga mi sedaj častimo v Najsvetejšem in ga je Marija držala v svojem naročju, ko so ga sneli s križa. Marija je vzor materinske ljubezni in Jožef vzor ljubezni očetov.
   Prepričana sem da te bosta z materinsko in očetovsko ljubeznijo vodila v globine Jezusove ljubezni.

   Naj te blagoslavljajo sveta tri Srca.
   Nevenka

  1. Bog nas neizmerno ljubi, dragi Andrej!
   Prihaja mi na misel stavek: če boste vi utihnili, bodo kamni spregovorili!
   Bog nam je dal svetega Očeta, ki ni tiho in ne čaka, da bodo kamni
   spregovorili. Vnaprej nam naznanja milosti, ki nam jih Nebeški Oče
   želi podeliti po Jezusu, Mariji in Jožefu.
   Duhovno rasti in oznanjaj ljubezen svetih treh Src, bodi prilično ali neprilično, kajti oko ni videlo in uho ni slišalo, kar je Bog pripravil tistim, ki ga ljubijo in sveta tri Srca nas vodijo v Božje globine.
   Blagoslov treh svetih Src želim tebi in vsem tvojim dragim!
   Nevenka

   1. Hvala lepa Nevenka, moram priznati, da sem včasih toliko šibak, da se sprašujem kje je Božja ljubezen pri vseh tegobah in preprekah, ki nam jih nalaga življenje.Verjamem, da smo pri premagovanju teh ovir vedno bližje Bogu. Vedno se namreč najde rešitev.
    Vse dobro vsem.
    Andrej

 23. Spoštovana ga. Nevenka,

  Presrečna sem, ker sem odkrila tole spletno stran in vse, kar na njej objavljate. Hvala Svetim trem Srcem Jezusa, Marije in Jožefa.

  Lepo bi prosila za 3 škapulirje, 5 svetinjic in 5 molitev na podobici.

  Lepo pozdravljam in kličem na vas božji blagoslov Svetih treh Src Jezusa, Marije in Jožefa!

  Hvala,

 24. Draga Terezija
  Čudovito, da lahko najdete sporočila na strani, ki jih Gospod v teh časih želi tudi
  po svetem Jožefu in Mariji posredovati ljudem.
  Res moramo biti odprtih src, da razločimo in sprejmemo tisto, kar prihaja iz nebes.
  Sporočila, ki prinašajo v naša srca mir in gotovost, da nas Bog – naš nebeški Oče – ljubi in ki so v skladu z evangelijem in učenjem in poslušnostjo Cerkvi, za te smo prepričani,
  da prihajajo od Boga.
  Marija v sporočilih preko Edsona jasno pove. Ta sporočila vam posredujem, ker mi vaš nebeški Oče to dovoli – ali ker moj Sin Jezus želi, da vam to povem.
  Pomembno je vedeti, da prava sporočila prihajajo od Boga in Bog nam želi samo dobro, nas ne ustrahuje, nas Očetovsko opozarja, opominja, kliče, vabi, vrnite se k meni……..
  Tudi vam Terezija predlagam, da se nam pridružite v duhovni navezi. Skupaj molimo
  vsak dan (če je mogoče med 21 in 22uro) mali rožni venec 7 žalosti in radosti svetega Jožefa, ki sestoji iz.
  1. napoved skrivnosti
  Oče naš 1x
  Pozdravljen sveti Jožef 1x
  Slava Očetu ….. 1x
  Jezus, Marija, Jožef ljubim vas, rešite duše 10x
  Na koncu desetke : Prečisto Srce svetega Jožefa, bodi varuh naše družine
  Potem tako nadaljujemo za vseh 7 skrivnosti. Molitev Pozdravljen sveti Jožef dobite na zgibanki.

  NAJ VAS BLAGOSLAVLJAJO SVETA TRI SRCA JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA
  NEVENKA

  1. Spoštovana Nevenka in Mirko tudi jaz se bom trudila, da bom v vaši navezi ob
   21. pri molitvi rožnega venca.
   Sveta tri srca obilno nas blagoslavljajte.

 25. Zanima me kako se prav moli Rožni venec Sv. JOžefa??

  Se zmoli cel očenaš+zdrava + sveta+slava…..
  -se nato zmoli glava prošnja….1. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel ob materinstvu Device Marije ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI.

  in se nato reče 10x Pozdravljen sveti Jožef ……

  Če je moja interpretacija kako se moli napačna prosim za pomoč.

  Pax

  1. Pozdravljen Jeremija!
   Rožni venec 7 žalosti in radosti svetega Jožefa se moli tako:
   1. Napoveš skrivnost
   pti vsaki skrivnosti zmoliš:
   Oče naš 1x
   Pozdravljen sveti Jožef 10x
   Slava Očetu 1x
   Ko končaš vseh 7 skrivnosti zmoliš posvetitev svetim trem Srcem.
   Iz zgibanke:
   ROŽNI VENEC SV. JOŽEFA
   /rožni venec molimo prvo sredo v mesecu/
   Sestavljen je iz sedmih skrivnosti, v katerih premišljujemo
   sedem žalosti in radosti, ki jih je sveti Jožef imel na zemlji.
   Pri vsaki skrivnosti molimo Oče naš enkrat, Pozdravljen sveti Jožef desetkrat in Slava Očetu enkrat.

   1. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel ob materinstvu Device Marije ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI.
   2. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel ob rojstvu Jezusa, ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI.
   3. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel ob obrezovanju Jezusa, ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI.
   4. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel ob prerokbi starčka Simeona, ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI.
   5. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel na begu v Egipt, ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI.
   6. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel ob vrnitvi iz Egipta, ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI.
   7. SVETI JOŽEF, ZARADI ŽALOSTI IN RADOSTI, ki si jih doživel, ko si izgubil in spet našel Jezusa v templju, ME OČETOVSKO SPREMLJAJ V ŽIVLJENJU IN SMRTI

   Posvetitev trem svetim Srcem:
   Presveto Srce Jezusovo,
   Brezmadežno Srce Marijino,
   Prečisto Srce sv. Jožefa
   Danes (nocoj) vam posvetim
   svoje misli*, svoje besede*,
   svoje telo*, svoje srce*,
   in svojo dušo*,
   da se v tem dnevu (v tej noči)
   po meni izvrši vaša sveta volja
   Amen.

   (*naredimo križ na ustreznem delu telesa,
   na čelu – svoje misli,
   na ustnicah- svoje besede,
   na prsih v sredini – svoje telo,
   na levi strani na srcu – svoje srce,
   na desni strani – svojo dušo.)
   NAJ TE BLAGOSLAVLJA PREČISTO SRCE SVETEGA
   JOŽEFA IN SVETA TRI SRCA.
   NEVENKA

  1. HJMJ

   Da zmoli se brez, ker to je rožni venec svetega Jožefa in se moli
   Pozdravljen sveti Jožef …………. Sveti Jožef, vreden……… in nato Slava Očetu

   Pri Marijinih rožnih vencih pa molimo Zdrava Marija ……. Sveta Marija in na koncu Slava Očetu.
   Molitev Zdrava in Sveta Marija je celota in se moli skupaj!
   V prvem delu Marijo pozdravimo, v drugem delu pa jo prosimo za milosti.
   Enako velja za molitev Pozdravljen sveti Jožef, v prvem delu ga pozdravimo v drugem delu pa prosimo, molitev je ena celota.
   Nevenka

  1. Knjigo Češčenje prečistega Srca svetega Jožefa dobite v katoliški knjigarni ali
   pa v knjigarni Salve Ljubljana.
   Blagoslov svetih treh Src!
   Nevenka

 26. Ga. Nevenka lepo pozdravljena!

  Zanima me, ali je že prevedena in mogoče tudi že uglasbena katera od pesmi, ki jih prepeva Edson Glauber “PESMI, KI JIH POJEJO V NEBESIH” ?

  Za odgovor najlepša hvala !

  1. Terezija pozdravljena!
   Prejela sem akorde za pesmi, ki jih pojejo v nebesih.
   Če te katera zanima mi sporoči. Bom prevedla tudi
   vsebino. Ali ti sama igraš kitaro?
   HJMJ Nevenka

 27. Dragi vsi, ki sledite tej strani!
  Žal je bil server v okvari in stran ni bila dostopna. Vsem. ki sledite tej strani se opravičujem.
  Iskala sem note za pesmi, ki jih poje Edson. Dobila sem akorde samo za eno pesem.
  Če je kdo usposobljen in pripravljen napisati note ali akorde naj mi piše, bom poslala prevod pesmi, da bo lažje.
  Pozdrav in blagoslov treh svetih Src.
  Nevenka

 28. Gospa Nevenka , prosila bi vas, če mi pošljete zgibanko, ker bi se 27. oktobra rada posvetila trem svetim srcem. Hvala vam. Jožica

  1. Draga Jožica, poslala vam bom zgibanko in 30- dnevnico- plašč svetega Jožefa
   Naj vas sveta tri Srca Jezusa, Marije in svetega Jožefa blagoslavljajo z obiljem nebeških milosti.
   Nevenka

 29. pred kratkim sem portorož in lucijo, kraja, kjer živim in delam, posvetil prečistemu
  srcu sv. jožefa za njegovo popolno varstvo krajev in ljudi. tukaj tudi počasi širim
  češčenje prečistega srca sv.jožefa z podaritvami knjige o tem češčenju. več knjig
  sem kupil še poleti. pozdrav. mirko

  1. Mirko, hvala ti za tvoje pričevanje!
   Z velikim veseljem ti povem, da se češčenje prečistega Srca svetega Jožefa širi v naši lepi Sloveniji pa tudi izven naših meja.
   PAPEŽ KLEMEN X. JE RAZGLASIL SV. JOŽEFA ZA ZAVETNIKA SLOVENIJE LETA 1675. Vžigajmo nove plamene z vsakodnevno molitvijo Marijinega rožnega venca in z molitvijo rožnega venca 7 žalosti in radosti svetega Jožefa, posebno na 1. sredo v mesecu.
   Kako zelo Jezus želi, da bi bila vsa tri Srca češčena in ljubljena.
   SVETI JOŽEF, PROSI ZA NAS!

 30. Spoštovani!
  Gospa Nevenka prosil bi če bi mi poslali po pošti škapulir Treh presvetih src… Zgibanko že imam, svoj naslov Vam bom posredoval po e-pošti. Že v naprej se Vam zahvaljujem.

 31. Še to sem pozabil, da sem se izročil svetim trem Srcem in zmolil tridesetdnevnico Zaščitnega plašča sv. Jožefa… Vesel bi bil, če bi mi poslali škapulir svetih Treh src… Vsak dan tudi molim rožni venec sv. Jožefa.

 32. Z veseljem bi prišel na srečanje v Grosuplje, vendar mi čas in oddaljenost tega ne dopuščata. Vseeno pa bi prosil, če bi mi poslali vsaj škapulir, če je mogoče. Lep pozdrav!

 33. zadnjo nedeljo sem po sveti maši dal prvi dve knjigi v župniji lucija pri portorožu.
  tako stopa sveti jožef po svoji zemlji naprej. sem vesel.zdaj bom moral nakupiti
  nove knjige. blagoslov. mirko

 34. Ali se pri ROŽNEM VENCU SVETE NAZAREŠKE DRUŽINE najprej zmoli vera ali se začne brez tega….Lahko izvem pravilni in popolni postopek te molitve…

  Pax

 35. Če prav razumem najprej Vera nato Očenaš in nato——- 1x Sladko Srce Jezusovo, bodi naša ljubezen !
  1x Sladko Srce Marijino, bodi naše rešenje!
  1x Sladko Srce svetega Jožefa, bodi varuh naše družine!

  10x Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše!

  to ponovimo 5x

  je tako prav sestavljen rožni venec??

  1. PONOVNO SEM POSLUŠALA INTERVJU, KI GA JE DAL EDSON ZA TV EXODUS IN TAM EDSON POVE:
   Marija je naučila mojo mamo rožni venec Svete Družine, ki ga pojemo tako:

   Namesto Oče naš molimo 1x

   Sladko Srce Jezusovo, bodi naša ljubezen !
   Sladko Srce Marijino, bodi naše rešenje!
   Sladko Srce svetega Jožefa, bodi varuh naše družine!

   Namesto Zdrava Marija molimo 10x
   Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše!

   TAKO NADALJUJEMO ZA VSAKO DESETKO.
   Vsakokrat, ko pojemo ali molimo ta rožni venec rešimo toliko duš za Jezusa in zadostimo za tolike grehe.

 36. Po opravljeni 30dnevnici k svetemu Jožefu, mi je ta mogočni zavetnik naklonil milost zaposlitve. Žal je bilo kratkotrajno. Sedaj sem spet v iskanju. Prosim vas, prosite svetega Jožefa, da mi zopet nakloni svojo milost.
  Hvala!

  1. Draga Pika
   Vztrajaj v molitvi. Sveti Jožef ničesar ne naredi na polovico, vtrajal je ob Mariji in Jezusu do časa, ko se je vrnil k Očetu. Tudi mi moramo vztrajati, kadar prosimo za zaposlitev, da lahko dostojno živimo. Zaupaj!
   V molitvi bom prosila za tvoj namen.
   Nevenka

 37. Hvala, gospod Mirko. Ne morem verjet, koliko molitvene podpore imam.
  Naj vas blagoslovi Vsemogocni ter vam povrnem mnogokrat.
  pika.

 38. PIKA, JAZ MOLIM NEPRETRGANE 9 DNEVNICE K SV. JOŽEFU.ON ME JE ŽE
  VELIKOKRAT USLIŠAL. TUDI Z SLUŽBAMI MOJIH OTROK, ZETA. TUDI Z
  STANOVANJI ZA MOJE OTROKE. ZELO VELIKE REČI. JAZ MOLIM K NJEMU
  IN MU PRAVIM – TI SI BIL NA ZEMLJI NAMESTNIK BOGA OČETA, SIGURNO
  SI ŠE ZDAJ V NEBESIH, ON TE BO SIGURNO USLIŠAL ZA VSE TISTO, KAR
  NAŠA,MOJA SLABOST NE MORE DOSEČI. KO SEM USLIŠAN, 9 DNEVNICO
  NADALJUJEM V ZAHVALO. VERUJ V BOŽJO USMILJENO LJUBEZEN DO
  TEBE, TUDI, KO JE TEŽKO. POGUM. BLAGOSLOV IN POZDRAV.MIRKO

   1. Vse dobro in obilo blagoslova želim vsem prijateljem in častilcem svetih Treh src – Jezusa, Marije in Jožefa, ob vstopu v adventni čas, ko bomo na adventnem venčku prižgali prvo svečo!

    Terezija

 39. Draga Terezija in VSI ČASTILCI PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA IN SVETIH TREH SRC JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA. VSEM ŽELIM OBILJE MILOSTI, GLOBOKO DOŽIVETJE ADVENTNEGA ČASA, NE GLEDE NA TEŽAVE IN PREIZKUŠNJE. NAŠE SRCE NAJ SE PO PRIPROŠNJI SVETIH TREH SRC PRIPRAVI NA SPREJEM NOVOROJENEGA KRALJA JEZUSA, KRALJA MIRU.

  OB PRAZNIKU BREZMADEŽNE DEVICE 8. DECEMBRA PA VAS VABIM, DA DARUJETE URO MOLITVE – URO MILOSTI (MED 12.00 IN 13.00 URO) ZA DUHOVNIKE, DUHOVNE POKLICE IN DRUŽINE. LE V SVETIH DRUŽINAH LAHKO ZORIJO DOBRI DUHOVNI POKLICI.
  NEVENKA

 40. Ne, Robi!
  Sporočila, ki jih je Edson prejel so, naj molimo vsak večer ob 9.oo uri, ker je to milostna ura, ko je sveti Jožef zapustil ta svet. Takrat izproša za nas milosti.
  Resničnost Edsonovih prikazovanj in njegovega poslanstva je potrjeno z dekretom Cerkve, od njegovega krajevnega škofa Itacoatiare, g. Carilla Gritti.
  Poznam mnoga prikazovanja in prosim, da ne vmešavate na to spletno stran sporočil drugih vidcev. To sem že opozorila in želim, da se na tej spletni strani govori in piše le o vsebini sporočil vidcu Edsonu Glauber.
  Hvala
  Nevenka

 41. Hvaljen Jezus in Marija in SVETI JOŽEF !
  Gospa Nevenka sem od Vladimirja sestra in prosim ,da na moj
  elektronski naslov posredujete kakšna sporočila od EDSONA.
  HVALA IN ZBOGOM !

 42. Draga Nataša
  Vsa sporočila, ki jih Edson prejme sproti prevajam in dam na to spletno stran.
  Lahko jih sprintate in posredujete tudi Vladimirju.
  Sporočila so bogate vsebine in primerna tudi za premišljevanje.
  Naj vas blagoslavljajo sveta tri Srca Jezusa, Marije in svetega Jožefa.

  1. Draga Nevenka ! Hvala vam a žal nimam printerja naj
   vas blagoslavljajo tri srca Jezusa,Marije in svetega JOŽEFA.

  1. Hvaljen Jezus ,Marija in sveti Jožef !
   Gospa Nevenka se oproščam ,da nisem odpisala Vladimir se vam zahvaljuje
   za vse poslano.Prosi ,če je mogoče ,da dobi vašo telefonsko številko ,da jo pošljete na moj elektronski naslov ,če ni mogoče tudi prav . Naj vas blagoslavljajo tri srca in hvala za vse !

 43. Today at 11:03 AM
  Prosila sem g. Mirkota, da pričuje o čudovitem dogodku.
  BOGU SE ZAHVALJUJEM ZA VELIKO MILOST KI MU JO JE IZKAZAL
  PO TREH SVETIH SRCIH JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA!
  Preberite njegovo pričevanje:
  SEM MOŽ, STAR 60 LET. VELIKO MOLIM IN SEM ŠE ZAPOSLEN.
  ZADNJE LETO SEM DOŽIVLJAL POSEBNE DOGODKE.VEČKRAT
  SEM MED MOLITVIJO NENADOMA ZAČUTIL PRISOTNOST NE-
  KOGA, KI MI JE POVZROČAL NENADNE STRAHOVE.MORAM
  POVEDATI, DA SEM BIL CELO PRI PSIHIATRU, KI ME JE DOL-
  GO PREGLEDOVAL IN JE IZDAL PISMENO POTRDILO, DA
  SEM ZDRAV.TA PRISOTNOST NEKE OSEBE, KI ME JE NAVDA-
  JALA S STRAHOVI, MI JE POVZROČALA TUDI TELESNE
  BOLEČINE, VSE BREZ RAZLOGA.TAKO, DA SEM VEČKRAT
  PREDEN SEM ŠEL DELATI, MORAL VZETI ZELO VELIKE
  DOZE PROTIBOLEČINSKIH TABLET.POLEG TEH PROBLEMOV,
  PA MI JE TA ZLA OSEBA, KI JE NISEM VIDEL, POSKUŠALA
  VZETI VOLJO DO MOLITVE- ČEŠ SAJ SEM PREVEČ UTRUJEN.
  PONOČI NISEM MOGEL SPATI ZARADI TE SKRIVNE PRISOT-
  NOSTI.BILO JE TAKO, DA NISEM SPAL TUDI PO 5 IN VEČ NOČI
  SKUPAJ. MOJ DUHOVNI VODITELJ JE MOČNO MOLIL ZA
  MENE IN ME OPOGUMLJAL.SVETOVAL MI JE VZTRAJANJE V
  MOLITVI IN V PREJEMANJU ZAKRAMENTOV, A MOLITEV
  PONOČI, PA MI JE ODSVETOVAL. TAKO SEM MOLČE, V DUHU
  ČASTIL NAJSVETEJŠE V NAŠI CERKVI.V TEM ČASU MI JE
  NEVENKA SVETOVALA MOLITEV POSVETITVE TREM SVETIM
  SRCEM TRIKRAT NA DAN. IN SEM TO ZAČEL TAKO DELATI.
  SAM PA SEM SE ŠE IZROČIL SV. JOŽEFU V VARSTVO.
  DRUGI DAN PO TEM DEJANJU JE PRIŠEL POPOLN MIR.
  ZA MENE JE TO OGROMNA MILOST. BLAGOSLOV IN POZDRAV
  MIRKO

  Presveto Srce Jezusovo
  Brezmadežno Srce Marijino
  Prečisto Srce svetega Jožefa
  vam posvetim v tem dnevu (v tej noči),
  svoje misli, svoje besede, svoje telo
  svoje srce in svojo dušo, da se po meni
  v tem dnevu (v tej noči),
  po meni izvrši vaša sveta volja. Amen

  Pokrižamo se na čelu (misli), ustih (besede),
  prsih (telo), na srcu (srce) in na desni strani (dušo).

 44. Vse, ki obiskujete to stran vabim, da si vzamete čas in se izročite svetemu Jožefu, njegovemu prečistemu Srcu s 30 dnevnico molitev, imenovano tudi PLAŠČ SVETEGA JOŽEFA. dobite jo na tej spletni strani, v knjigi ali jo naročite in vam jo pošljem.

 45. Jutri je praznik svetega Jožefa delavca, ki je s svojim trudom in delom bil varuh in skrbnik Svete Družine, svoje družine, ki mu jo je Bog zaupal.
  JOŽEF NAJPRAVIČNEJŠI – ta vzklik zajema vse kreposti, ki jih je Jožef gojil še pred zakonom z Marijo. Njegova svetost in ponižnost je združena v tem vzkliku!
  Ali se trudim, da bi mu postajal podoben?
  2. maja je 20 obletnica prvega prikazovanja. V Itapirangi bo veliko slavje. Jezus je dal za ta dan Edsonu že v Manausu sporočilo, ki ga bo tega dne povedal.
  Pridružimo se v molitvi in duhovno z Edsonom, da bo tega dne nam izprosil prepotrebnih milosti, saj nas bo – kot je obljubil – vse Družine svetih treh Src in vso Slovenijo izročil nebeški Materi v Itapirangi. Z vsem srcem se mu zahvaljujemo!
  Naša Gospa iz Itapirange – prosi za nas!

 46. Spotšovna gospa Nevenka, lepo bi rpsoila če bi mi poslali tri škapulirje treh svetih src za mojega moža, sina in hčerko, kateri smo opravili tridesetdnevnico sv. Jožefu… Lepo prosim, če bi mi poslali škapulirje, ker se zaradi oddaljenosti in onemoglosti ne morem udeležiti srečanj. Prosim za odgovor na e-pošto. Lep pozdrav. Rosana

 47. Hvaljen Jezus,Marija in sveti Jožef. Pred kratkim sem delala 30. dnevnico k svetemu Jožefu,da bi mož dobil novo službo.Za tem sem delala tudi 9.dnevnico k svetemu Jožefu z enako prošnjo.Delala sem tudi 9 dnevnico k Mariji, ki razvezuje vozlje.Moje prošnje v vseh teh molitvah so bile uslišane.Mož je dobil novo službo.Hvala svetemu Jožefu in Mariji ki razvezuje vozlje za vse te milosti.

 48. Spoštovana gospa Nevenka lepo prosim, če bi mi poslali štiri škapulirje treh svetih src za mene, moža in dve moji hčerkici. Lepo prosim tudi za zgibanko in knjigo.

  Hvala, hvala zelo potrebujem blagoslov SVETIH TREH SRC.
  Obilo Božjega blagoslova,
  Mirjana

 49. Poštovana gospođo Nevenka,
  molim Vas, uputite me kako se točno moli Krunica sv. Josipa, i to od početka do kraja.
  Na ovim stranicama vidim da ona započinje Otajstvima, a za njima Oče naš, Zdravo sveti Josipe 10x i Slava Ocu, zatim drugo Otajstvo itd. Ne vjerujem da je tako.
  Lahko mi odgovorite v slovenščini, bom razumel, toda govoriti si ne upam.
  Pax et bonum!

 50. Dragi Vladko

  Prav tako je! Najprej napoveš skrivnost, potem Očenaš 1x, Pozdravljen sveti Jožef 10x in 1 Slava Očetu.
  Če želiš lahko pred začetkom rožnega venca zmoliš Vero.
  Na koncu lahko zmoliš Litanije svetega Jožefa in Posvetitev svetim Trem Srcem.
  Ne vem od kje si ali dogovori se z župnikom, pa da bi vi mogli moliti na prve srede u mesecu ta rožni venec v cerkvi.
  Tako vi, ki boste molili daste svoje nakane a župnik tudi za župnijo in tiste potrebe, za katere on zna. Ni treba, da jih poveste na glas.
  Sveti Jožef bo uslišal, če so v skladu z Božjo voljo in to bo uslišal kmalu.
  Prejmi pozdrav in blagoslov Svetih Treh Src.
  Nevenka

 51. Hvaljen Jezus, Marija in sveti Jožef.Moja mama ima nepokretnega očeta.V glavi mu je počIla žilica in je po levi strani telo prizadeto.Do sedaj je več ali manj bil v postelji.Molila je in še moli 9 dnevnice Jezusovih 33 vzklikov.Od tedaj se mu je stanje izbOljšalo.Lahko že malo stoji na nogah in tudi razgibavanje rok je pokazalo viden napredek.Ko je pred nekaj meseci omenila zdravniku za rehabilitacijo v Soči ta ni bil najbolj navdušen nad tem in se ni nič premaknilo v tej smeri.Sedaj po molitvi te devet dnevnice je ob vidnem izboljšanju, saj se lahko premika, pristal da se napiše vse potrebno da bi šel v Sočo.Hvala Gospodu za vse te milosti.

 52. Pred približno 14 dnevi mi je hčerka padla in z zadnjim delom glavice udarila ob stopnico.Začela je malo jokati,na kar sem jo dvignila in je začela loviti zrak ter zvijati z očmi.V tistem trenutku,ko je povesila glavico sem vzkliknila: Marija, Mati Božja in Sveti Jožef pomagajta. Po nekaj sekundah me je pogledala in že je hotela, da jo dam na tla. Ko sem jo odložila je začela plesati,tekati in si peti,ter se smejati. Veliko milosti dobivamo prek Svetih Treh Src.Bogu Hvala.

 53. MOLITEV PRED PREJEMOM SVETEGA OBHAJILA

  Mati moja, Sveta Marija in moj Deviški Oče sveti Jožef, podarita mi svoja sveta Srca, da bi mogel vredno prejeti našega Gospoda Jezusa Kristusa, kot zasluži. (3x)

 54. Pozdravljeni častilci Svetih Treh Src!
  Sporočila Jezusa, Marije in Svetega Jožefa so iz Slovenije šle tudi v druge države:
  Avstrijo, Nemčijo, Albanijo in Srbijo. Veselimo se, saj se Božji načrti izpolnjujejo.
  Martina nas prosi za molitev za njeno zdravje. Ima težave z mišicami. V tej naši navezi ob 21.uri, ko se spominjamo Svetega Jožefa, združujmo v molitev tudi vse bolnike in umirajoče.
  Sveti Jožef, bodi varuh Pobožnosti Srca Jezusovega in Marijinega s tisto vnemo in ljubeznijo, kot si ju varoval, ko ste bili Sveta Družina na zemlji.

 55. Zahvala Svetemu Jožefu!
  Jože Domanjko iz Fellbacha v Nemčiji je danes sporočil, da je izgubil zavest in padel oz. se kotalil po stopnicah, kjer ga je soseda našla nezavestnega. Odpeljali so ga v bolnico. Tam je prišel k zavesti, vsega so preslikali in niso našli ničesar zlomljenega.
  Če bi imel kak zlom bi postal popolnoma odvisen od drugih, še posebno zaradi bolezni, ki ga tare.
  Prepričan je, da ga je sveti Jožef obvaroval saj se njemu priporoča v molitvi vsak dan.
  Tudi sama sem o tem prepričana. Jože veliko naredi za širjenje češčenja Prečistega Srca Svetega Jožefa.

 56. Draga Nevenka, želela bi vedeti, ali obstaja oblikovana ura molitve za prve srede v mesecu? Če obstaja, prosim napišete potek molitev v uri na prve srede v mesecu.
  Zahvaljujem se Bogu za delo ki ga izvajate, naj božji blagoslov pride in vas še naprej spremlja v vašem delu.
  Hvala za odgovor! Vaša sestra v Kristusu

 57. Draga Kata, ura češčenja za prve srede :
  Udeležimo se svete maše (kdor le more) in jo namenimo v čast Prečistemu Srcu sv.Jožefa.
  Pri nas po maši molimo rožni venec 7.žalosti in radosti sv. Jožefa, litanije svetega Jožefa, posvetitev Trem Svetim Srcem, (brez sv.maše to traja 1 uro).

  V Mengšu imajo oblikovano tako, da pri vsaki skrivnosti rožnega venca tudi preberejo besedilo iz svetega pisma, ki se nanaša na skrivnost.
  Skupina v Celju začenja takole:
  Po sveti maši, ki je zjutraj ob 8 uri.
  1. pesem…. pridi Sveti Duh pridi in prebivaj v meni Sveti Duh 3x
  2.Vera
  3.Rožni venec 7 žalosti in radosti Sv. Jožefa
  4.Posvetitev trem svetim srcem
  Potem nadaljujejo molitev po namenih (lahko pogledaš med komentarji -Dragica

  MOLITVE (ROŽNI VENEC, LITANIJE SV.JOŽEFA IN POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM) DAROVANE SVETEMU JOŽEFU SO NAMENJENE: ZA MLADINO, ZA DRUŽINE, ZA CERKEV IN POSEBEJ ŠTEVILNE NOVE DUHOVNE IN REDOVNE POKLICE. TO VELJA ZA VSE SKUPINE.
  Sveti Jožef je varuh družin in zaščitnik sv. Cerkve.
  Kot je Jezusovo sporočilo v Itapirangi: Jezus želi, da častimo tudi Prečisto Srce njegovega krušnega očeta, ki ga je poleg Srca njegove Matere Marije najbolj ljubilo na zemlji. Ta SVETA DRUŽINA naj nam bo vzor v vsem, v vsakih situacijah v naših družinah, ki v teh časih niso rožnate.
  iZ SPOROČILA 31.1.2015.
  Družine, ki ne molijo, ne bodo zmogle ostati skupaj za dolgo časa. Pokrbite za svoje družine. Vaše družine so žejne Božje ljubezni, vendar ne vidijo, ker so mnogi vezani na greh in svet.
  TO SO RESNI OPOMINI! DUHOVNIKI UČITE DRUŽINE Z AMBONA, DA ZAČNO SKUPNO MOLITEV!!! NI DOVOLJ REČI ENKRAT, KER SO UŠESA POSTALA GLUHA, OČI SLEPE, SRCE ZAPRTO ZA BOGA IN SVETO!

 58. Draga Nevenka, hvala za tako temeljito razlago. Zanima me še molitev “SLAVA” ki jo omenja Edson.
  Moj E-naslov se vedno prikaže ko pridem na vašo stran. Zakaj?
  Hvala za odgovor, Gospod naj vas spremlja na vaši poti. Kata

  1. Draga Kata, ne vem, ampak ne pokaže tvojega emaila!
   O SLAVI govori Edson o pesmi, ki je njega in njegovo mamo naučila peti Marija in se poje v nebesih.
   Blagoslov in pozdrav !

 59. Nevenka Brozina
  Časovnica
  Stanje
  Fotografija/videoposnetek
  Življenjski dogodek
  StanjePhoto / VideoŽivljenjski dogodek

  O čem razmišljaš?
  Novice

  Nevenka Brozina
  Pravkar · Koper ·
  COMUNICAÇÃO DE 12.20. 2014, um ano antes
  de um referendo na Eslovénia
  Mensagem de Nossa Senhora em 20.12.2014
  a Edson Glauber . Amazonia – Brasil….
  Prikaži več
  Fotografija osebe Nevenka Brozina.
  Všeč mi jeKomentirajDeli z ostalimi
  Komentarji
  Nevenka Brozina

  Napiši komentar…
  Izberite datoteko

  Nevenka Brozina
  9 min · Koper ·
  NA TA DAN PRED ENIM LETOM
  SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.12.2014 EDSONU GLAUBER
  Objavljeno v 21. december 2014 , Nevenka
  Sporočilo Naše Gospe 20.12.2014 – Edsonu Glauber….
  Prikaži več
  Fotografija osebe Nevenka Brozina.
  Všeč mi jeKomentirajDeli z ostalimi
  Osebi Nilda Pavlin je všeč.
  Komentarji
  Nevenka Brozina

  Napiši komentar…
  Izberite datoteko
  Novice

  Nevenka Brozina shared a memory from 21. december 2014.
  14 min ·
  1 Year Ago TodayPoglej svoje spomine

  Nevenka Brozina
  21. december 2014 ·
  Sporočilo Naše Gospe 20.12.2014 – Edsonu Glauber.
  Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
  Bog, vaš Oče vas ljubi in je poslal svojega Sina na svet, da vam razodene svojo luč, resnico in svojo ljubezen.
  Ljubite Boga z vsem srcem, z vso dušo in mišljenjem. Božja Ljubezen je močna in uniči vse zlo. Jezus, Knez Miru in Kralj vaših domov želi biti vedno v vaših srcih, da jih odpre za Božjo milost.
  Nikoli ne grešite, moji otroci. Ne živite v grehu. Časi so slabi, toda Božja Ljubezen je močnejša od česarkoli, vedno zmaga!
  Jaz, vaša Nebeška Mati vas kličem, da se bojujete proti silam zla. Bojujte se s spovedjo, Evharistijo in molitvijo.
  Nebeški Angeli, ki se bojujejo na strani Boga, se borijo vsak dan proti zlim duhovom razširjenim v zraku tako, da bi v vaših domovih vedno vladala ljubezen in Božji Mir.
  Bodite močni, bodite zvesti Božjemu klicu, ki ga daje po meni.
  Bodite vztrajni na vaši poti spreobrnjenja in nikoli ne izgubite poguma!
  Molitev…! Kako je ona dragocena in pomembna. Ko vi molite, vaš dom posveti in osvobodi Božja prisotnost z vso močjo in veličino. Ne dvomite v kar vam rečem, temveč verujte vedno bolj.
  Danes, dež izrednih milosti se spušča na vas in na vaše družine.
  Hvala za vašo prisotnost in da ste sprejeli moj klic k molitvi. Vrnite se na svoje domove v Božjem Miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 60. IZ SPOROČILA 13.07.2010 Manaus
  Naša Gospa mi je pokazalo drugo podobo, ki mi je razžalostila srce: videl sem mnoge mlade, tisoče in tisoče mladih, tako slabotnih, da niso mogli hoditi po poti. Ta pot je vodila k nebesom, k Jezusu. Mladi so bili zelo utrujeni in so se opotekali med potjo. Med njimi je bil hudič, ki je imel v roki palico, kos iz trsa ter divje napadal te mlade, jim podivjan zadajal težke udarce. Še nikoli nisem videl podobne posmehljive divjosti. Naša Gospa je bila pred potjo in hudič je gledal proti Devici in ji užitkom in občutkom zmage dejal: Si videla ! Ti tukaj ne bodo tvoji in niti od tvojega dragega Sina! Ti so moji in delajo samo to, kar jim naročim. Ti so moji in ne tvoji in jih hočem vzeti s seboj in delati z njimi kar hočem…Hudič se je smejal, zasmehoval in posmehoval Devico in še bolj divje in s sovraštvom tolkel po mladih. Ti divji udarci so preizkušnje in grehi, s katerimi hudič uničuje mlade te generacije. Ta generacija mladih je ogrožena zvelikimi nevarnostmi za dušo in telo. Samo naše molitve in naše žrtve morejo pomagati tem mladim premagati vse to zlo in nevarnosti, tako kot je Naša Gospa prosila……….

  MESSAGGI DEL 13.07.2016 Manaus
  Qui Nostra Signora mi ha mostrato un’altra visione che mi ha rattristato il cuore: ho visto molti giovani, migliaia e migliaia di giovani così deboli da non riuscire a camminare lungo la strada. Questa strada portava fino al cielo, a Gesù. I giovani erano affaticati e barcollavano lungo il cammino. In mezzo a loro c’era il demonio che aveva in mano un bastone, un pezzo di canna, e ferocemente attaccava questi giovani dando colpi violenti con tanta ferocia. Non ho mai visto una simile ferocia beffarda. Nostra Signora era di fronte alla strada e il demonio guardava verso la Vergine dicendo con piacere e senso di vittoria: hai visto! Questi qui non saranno tuoi e neanche del tuo figlio carino! Questi sono miei, e fanno solamente quello che dico io! Questi sono miei e non tuoi, e voglio portarli con me per fare di loro quello che voglio!… Il demonio ridendo, sghignazzando e deridendo la Vergine, batteva con molta più furia e odio quei giovani. I colpi violenti erano le tentazioni e i peccati con i quali il demonio sta distruggendo i giovani di questa generazione. Questa generazione di giovani è minacciata da grandi pericoli per il corpo e per l’anima. Solamente le nostre preghiere e i nostri sacrifici possono aiutare questi giovani a vincere tutti questi mali e pericoli, così come Nostra Signora ci ha chiesto.

  1. Ta del sporočila, ki ga je Edson prejel 13.07.2010, me je nagovoril, da pričujem, kar je mož v klinični smrti doživel:
   Dejal je: prišli so po mene razbojniki in so me divje odvlekli na ladjo sredi morja, tam so me brcali tepli, neusmiljeno, oni so imeli tako nalogo, trajalo je 6 ur, bilo je grozno in si nisem mogel pomagati… potem sem nekako uspel pobegniti, ne vem kako in sem se znašel na zelenem travniku, nemočen, nisem se mogel premakniti. Dolgo je trajalo. Ti in hči ste bili zraven in mi nista hoteli pomagati. Potem je prišla sestra v belem in dejala: dovolj je…. drugega se ne spominjam.
   V času boja za življenje mojega moža sva s hčerko molile pred Fatimsko Gospo in jo prosile naj izprosi milost, da ostane pri življenju. Mož, ki je več kot 50 let bil nasprotnik Boga, Jezusa, Marije … bi se v danem trenutku pogubil. Tista “sestra”, ki je dejala “dovolj je” sem prepričana da je bila sama Fatimska Devica, ki je uslišala našo in mojo dolgoletno prošnjo, da se zveliča. Pri njenem prejšnjem obisku sem ji podarila poročni prstan mojega moža in ji ga s tem za vedno izročila in posvetila. Njen je. V času, ko je bil v komi in nismo vedeli ali bo preživel ali ne je prejel zakramente za odhod v nebeško domovino. Kje bi pristal ne vem, a zasluge Kristusovega trpljenja, smrti in vstajenja, ki so mu odpustile tolikoletno oddaljenost, življenje v uporu proti Bogu in Cerkvi, so gotovo velike. Živ je in njegov duh se vrača v svetost, v kateri je bil ustvarjen.
   Kaj veš žena, ali boš rešila svojega moža in mož ali veš, da boš rešil svojo ženo.
   ZAUPAJ1 KAJTI KDOR PROSI PREJME, KDOR IŠČE NAJDE IN KDOR TRKA SE MU ODPRE. … PA ČETUDI PO 50 LETIH.

   DUH JE, KI OŽIVLJA, MESO NIČ NE KORISTI.

   VSA HVALA IN ZAHVALA PREČISTI IN BREZMADEŽNI DEVICI IN
   HVALA SVETEMU JOŽEFU, KER STA NEUTRUDNO Z MENOJ PROSILA JEZUSA ZA MILOST NJEGOVEGA ZVELIČANJA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja