PREMIŠLJEVANJE 20′.5.2023

 

5. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Otroci moji, ne izgubite svoje vere. Vera, Gospod vam jo vedno daje, samo prosite zanjo z ljubeznijo našega Boga in on vam jo bo dal. Potrebno je, da vsi molite k Svetemu Duhu. Ne pozabite, da vsi potrebujete božansko luč in dar njegove moči, da boste lahko mirno premagovali vse skušnjave, ne da bi kdaj omahnili.

6. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Dragi otroci, pustite se oblikovati meni. Za vsakega izmed vas želim skrbeti tako, kot sem skrbela za svojega otroka Jezusa, ko sva še živela na tem svetu. Želim vam povedati, da sva vam jaz in moj sin Jezus vsak dan ob strani. Zapomnite si te moje besede. Služile vam bodo kot tolažba v času velikih preizkušenj in v trenutkih žalosti.
 

13. julij 1997 Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru –

Danes vam vsem podarjam svojo materinsko ljubezen in vam sporočam, da nocoj na vse vas z neba pada dež milosti. Živite moja sporočila, kajti ko me ne bo več med vami po mojih prikazovanjih, si mora vsak od vas vse zapomniti in prakticirati. Želim si, da bi lahko ostala veliko dlje, toda Jezus hoče, da je tako, in izpolnjujem njegovo najsvetejšo voljo. Izkoristite vse milosti. To so dnevi posebnih milosti.
 
 

13. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Dragi otroci, prosim vas: ne grešite več. Velikokrat točim krvave solze, ker moji otroci delajo hude grehe. Bežite od greha, otroci moji. Med vas prihajam iz zelo resnega razloga. Če se ne spreobrnete, boste kmalu morali skozi velike preizkušnje. Otroci moji, molite za vse izgubljene duše. Mnogi hudo grešijo proti Gospodu in se obsodijo na pekel. O otroci, mnogi gredo v pekel, ker nimajo nikogar, ki bi molil in se žrtvoval zanje.
 

5. avgust 1996 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Vedno vam govorim: zaupajte, zaupajte, verujte in upajte! Za Boga ni nič nemogoče, tudi vaše najtežje težave ne. Jaz sem Božja Mati in za vas prosim svojega Sina Jezusa. Bodite ponižni in majhni, kajti ponižni so všeč mojim svetim očem. Ne želite biti večji od drugih. Bog je navdušen nad preprostostjo srca. Bog ljubi ponižnost.

Meditacija 6.5.2023 KESANJE, GREH, SPOVED

  1. marec 2012 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Odprite svoja srca Bogu. Dovolite mu, da je vedno z vami, tako da se, otroci moji, izogibate vsemu, kar je vzrok, da padate v greh. Prenehajte grešiti tako, da se pogosto kesate in spovedujete. Spovedi ne zanemarjajte. S spovedjo vas Bog očisti in osvobodi greha.

 

 

 

  1. april 2013 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Povejte svojim bratom in sestram, da se morajo, najprej pokesati za svoje grehe in jih spovedati, če želijo prejeti milosti,. Brez spovedi in brez Božje milosti ne boste nikoli mogli doseči spremem be srca, niti odrešenja svojih družin. Molite in se spreobrnite, otroci moji. Ne izgubljajte časa. Prebudite se! Vrnite se k Bogu z življenjem po njegovih božanskih zapovedih.

 

 

  1. december 2014 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Ne grešite več, otroci moji! Ne živite več v grehu. Časi so hudi, toda Božja ljubezen je močnejša od vsega in bo vedno zmagala. Jaz, vaša nebeška Mati, vas kličem v boj proti silam zla. Borite se s spovedjo, evharistijo in molitvijo.

 

 

  1. januar 2015 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Osvobodite se greha in spremenite svoje življenje. Božje odpuščanje ozdravlja vaša srca in vaše duše. Očistite se s spovedjo z namenom, da se popravite svojih grešnih dejanj, in se umijete v krvi mojega Sina Jezusa

 

 

  1. julij 2016 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Brez molitve ne morete premagati preizkušenj in skušnjav, ki se pojavljajo v vašem življenju. Da bi imeli moč premagati vse zlo, morate pristopiti k spovedi in obhajilu.

 

PRIČEVANJE DR. MARK – ONKOLOG

24. 7. 22, 06:18 – Carmela USA: Dr. Mark, was a famous oncologist. One day he flew to an important conference in another city, where he was to be awarded a medical prize. However, an hour after take-off, there was an emergency landing at the nearest airport. The doctor rented a car and went to the conference.

Shortly after he drove out, the weather turned bad and a bad storm rolled in. Due to heavy rain, the Internet disappeared in the navigator, it turned the wrong way and got lost.

After two hours of driving, he realized he was lost. He was hungry and tired as hell so he decided to find somewhere to crash. Finally he came across a tiny house. Desperate, he got out of the car and knocked on the door.

A woman opened the door.

He explained himself and asked her to use the phone. The woman told him that she did not have a phone, but he could come in and wait until the weather improved.

The hungry, wet and tired doctor accepted her offer and entered. The woman served him hot tea and told him that she was going to pray. Dr. Mark smiled and said that he only believes in hard work.

Sitting at a table sipping tea, the doctor watched the woman in the dim candlelight as she prayed beside the crib. The doctor understood that the woman needed help, so when she finished praying, he asked her:

– What exactly do you want from God? Do you think God will ever hear your prayers?

The woman smiled sadly and said:

– The child in the crib is my son, who suffers from a rare type of cancer and there is only one doctor, his name is Mark, who can cure him, but I don’t have money to afford him, besides that Dr. Mark lives in another city. God still hasn’t answered my prayer but i know he will.. and nothings gonna break my faith.

Shocked and lost for speech Dr. Mark just burst into tears. He whispered:

– God is great…

He remembered everything that happened to him today: a malfunction in the plane, the torrential rain that caused him to go astray; and all this happened because God not only answered her prayer, but also gave him a chance to exit the material world and made possible to help the poor unfortunate people who have nothing but prayer…

MEDITACIJA – BREZ BOGA NE MOREMO ŽIVETI – spoved pot vrnitve

  1. september 2007 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Znebite se grehov. S spovedjo odrežite korenino greha, ki je v vaših dušah. Izpovedujte svoje grehe, da bo Božji mir z vami. Jaz sem Kraljica miru in sem vam prišla pomagat, da bi vas združila v Božji ljubezni in miru kot prave brate in sestre. Blagoslavljam vas in vam dajem ves svoj materinski blagoslov: v imenu očeta, sina in Svetega Duha. Amen!

  1. junij 2008 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Brez Boga ne morete živeti, otroci moji. Zato se po spovedi in obhajilu približajte mojemu Sinu Jezusu in vaš mir bo zavladal v vaših domovih in v vaših življenjih.

  1. avgust 2009 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Iščite blagoslove Cerkve in ne prekletstev hudega; iščite spoved in zakramente, živite Božjo besedo in ne demonskih naukov in doktrin, ki se širijo po svetu. Bodite od Boga. Bodite od Boga. Bodite Božji.

 

  1. februar 2010 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Povem vam: častite, ljubite in poveličujte mojega Sina in On vam bo dal pravi mir. Prosite za odpuščanje svojih grehov in se vrnite k Bogu s ponižnim in skesanim srcem.

  1. november 2011 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Velikokrat pogledam v vaša srca in vidim, da so v nekaterih od njih madeži greha. Znebite se greha. Pristopite k spovedi, tisti, ki se ne spovedo svojih grehov, so v veliki duhovni nevarnosti za svoje duše. Tisti, ki ne pristopijo k spovedi, se dajejo v kremplje hudiča in postavljajo svoje noge pred vrata pekla.  Spreobrnite se! Vedno bolj iščite spoved, da vam bo Bog podelil svojo ljubezen in odpuščanje. Za vas vedno posredujem pri Bogu. Ljubite Gospoda, kajti njegova ljubezen je večna in njegovo usmiljenje neskončno.