SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.09.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.09.20157bb6716d385b38125b6bfc8528abb8bb

Moj sin, bolj kot kdajkoli prej morate moliti za Cerkev in za svet. Težki časi velike zmede so prišli in mnogi ne bodo vedeli kaj morajo storiti in kateri poti naj sledijo.

V kratkem se bo prišlo do velike izgube vere in mnogi bodo hodili po svetu brez luči in brez življenja, sledili svojim lastnim strastem in posvetnim željam, ker bodo delovali kot če bi bili gospodarji svojih življenj in poznavalci resnice, prezirajoč Božje zapovedi in zavračajoč njegove tako svete nauke.

Bog bo zahteval račun od svojih duhovnikov, ker niso luč njegovemu ljudstvu in kadar bo njegova sveta in močna roka udarila po njih se bo slišal velik jok in bolečina. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.09.2015

La Salette, o pranto de Nossa Senhora

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.09.2015

(praznik Naše Gospe iz La Salette)

Moj sin, moja sporočila o molitvi, spreobrnjenju in svetosti so za vso Cerkev in za ves svet. Bog kliče vse k spreobrnjenju; vse svoje duhovnike in vse vernike.

Njegove zapovedi in nauki so za vseh in vsi morajo ljubiti, ubogati in spoštovati kar je zapustil, da bi vas vodil po poti vere in resnice. Nihče ni oproščen slediti njegovim Zapovedim, ki imajo še vedno moč in oblast,  v teh sedanjih časih, in bo ostala za vedno. Povej to vsej Cerkvi in vsemu človeštvu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2015

f9898e6a0d95063bb809ee7467f8fc77

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2015

Praznik Žalostne Matere Božje (prejeto v Itacoatiari)

Mir naj bo z vami!

Otroci moji, jaz sem Jezusova Mati in vaša Nebeška Mati. Molite za družine. Molite za svoje družine, da bodo pripadale Bogu. Brez molitve v vaših domovih se ne boste nikoli naučili izvrševati Božjo voljo, zato vas vabim k molitvi, da spreobrnjenje pride v  vaša življenja in jih preoblikuje.

Moji otroci, časi so slabi. To je čas, da posredujete bolj kot kdaj koli za odreševanje duš. Pomagajte svoji Nebeški Materi tako, da nosite svojim bratom moje povabilo k molitvi in spreobrnjenju.

Odprite svoja srca Gospodu in on vam bo podaril mir. Ne oddaljujte se ne od Boga in ne od mene, temveč se približujte vedno bolj, tako da živite moja sporočila in nebeške milosti se bodo spustile na vas in na vaše družine. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.09.2015

a56c86aee6aade15cc35331c31076c92

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE  14.09.2015

Praznik Povišanja Svetega Križa (dano v Itacoatiari)

Mir z vami!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, da vas vodim ki Bogu. Ne zapustite Gospodove poti za posvetne stvari. Svet je poln iluzij in laži, toda nebo, moji otroci je resnično, za vedno.

Ne bodite nehvaležni otroci, temveč otroci, ki sprejemajo moje besede v svoja srca in jih dajo v prakso.

Satan želi uničiti vaše družine z grehom. Ne dovolite! Bojujte se proti njemu z molitvijo rožnega venca z vero in ljubeznijo vsak dan. Rožni venec osvobodi vaše družine tolikih nevarnosti, telesnih in duhovnih. Ne dvomite! Molite, molite, molite in Bog vas bo blagoslavljal vedno bolj.

Prihajam, da vam pomagam biti od Boga. Prihajam, da vas potolažim in  dajem mojo materinsko ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13. SEPTEMBER 2015

le_saint_nom_de_marie
13.september praznik Marijinega imena

Immacolata 41 (1)

SPOROČILO  KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.09.2015

Mir z vami!

Otroci moji, Bog vas kliče k spreobrnjenju in spremembi življenja. To je čas sprememb brez  nadaljnjega trpljenja,  saj bo Bog kmalu prečistil ves svet s trpljenjem, ki  ga mnogi moji otroci niso nikoli preživljali v svojem življenju. To bo Bog dopustil v skladu z grešnimi dejanji, ki so jih mnogi storili  po vsem svetu.

Zemlja se bo močno stresla in Božja pravičnost bo kaznovala človeštvo za njegove zločine. Ko se bo to zgodilo, se bodo stresli mnogi narodi in kraji in bodo izginili, ker niso hoteli služiti Gospodu Nebes in Zemlje z ljubeznijo, vero in predanostjo, temveč so živeli samo za svet in za greh.

Na dan velike kazni bo družinam, ki so bile zveste Bogu in so molile moj rožni venec vsak dan, prizaneseno. Hiše prešuštnikov in tistih, ki živijo v prešuštvovanju in grehu, pa bodo na mah uničene in za njimi ne bo ostala niti sled.

Molite, molite, molite. Bog ne mara neposlušnosti svojim zakonom, hoče, da po njih živimo in jih spoštujemo.

Odrecite se napačnim stvarem, osvobodite se greha po zakramentu spovedi, da boste odeti v milost, moč in varstvo Boga, ki vam bo pomagal, da boste  zvesto hodili po njegovi sveti poti.

Blagoslavljam vas in vam vedite, da se moje Brezmadežno srce odpre, da sprejme vsakega od vas in vaše družine, ki zaupajo in se izročijo v moje materinsko varstvo.

Ljubim vas in vas blagoslavljam; V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

PRED NAMI – ZADNJA OD 5. SOBOT – 3. OKTOBRA

POTRUDIMO SE IN OPRAVIMO ŠE TO 5. SOBOTO NA FATIMSKI NAČIN

V SPRAVO ZA VSE ŽALITVE MARIJINEGA BREZMADEŽNEGA SRCA. BOG JE RESNIČNO ŽALJEN, DA SVET MAŽE TO, KAR JE UMETNINA NJEGOVEGA STVARJENJA – ŽENA OBDANA S SONCEM IN NA NJENI GLAVI 12 ZVEZD., ŽENA, KI JE SPREJELA IN RODILA ODREŠENIKA ČLOVEŠTVA.

VSE VAS TUDI VABIM, DA DNEVNO MOLITE POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM, V NOVEMBRU PRIČAKUJEMO EDSONOV OBISK V SLOVENIJI. MOLITE ZA TA NAMEN  IN ZA SREČANJE, KI BO V GROSUPLJEM 25.OKTOBRA 2015

SVETA SRCA ZDRUŽENA V ENI LJUBEZNI PROSITE ZA NAS!

NEVENKATrês Corações1 (1)

 

LJUBEZEN DO MARIJE IN DO SV.JOŽEFA NAS VODI V LJUBEZEN PRESVETEGA JEZUSOVEGA SRCA.

PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRA PO MARIJINI PROŠNJI

Da ne pozabimo! Jutri je že četrta sobota, ki jo opravljamo po Marijini želji. To prošnjo je dala v sporočilu 13.maja 2015. (Glej sporočilo spodaj)

PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRA PO MARIJINI PROŠNJI

 

PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRA PO MARIJINI PROŠNJI

Marija nas v sporočilu, ki ga je Edson prejel na praznik Fatimske Gospe prosi, naj v zadoščevanje opravimo 5 prvih sobot na fatimski način v mesecih od junija do oktobra.

Prosi nas, naj teh pet prvih sobot opravljamo z gorečnostjo, kot če bi bile te zadnje v našem življenju.

Virgem Maria1474

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA

  (98 obletnica prvega prikazanja v Fatimi)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, usoda človeštva in življenja mnogih so na kocki. Ljudje, ki jih je zapeljal hudič se pripravljajo, da na najbolj prefinjene načine uničijo na milijone ljudi v zelo kratkem času.

Molite, molite, molite, da se uniči vse zlo iz obličja zemlje. Molitev je močna in uniči vsako zlobno človeško dejanje. Zavarujte se z molitvijo in poslušajte glas svoje Brezmadežne Matere in pustite  se voditi po mojih Materinskih nasvetih.

Moji otroci, časi so težki in velike bolečine bodo počistile mnoge kraje zemlje na način, ki se ga še ni videlo.

Angel Božje pravičnosti bo šel s svojim mečem skozi, po Gospodovem sklepu,  in udaril mnoge narode, ki se upirajo zoper Stvarnika.

Delajte pokoro za svoje grehe. Naj vsak dan vašega življenja razveseljuje Srce Mojega Božjega Sina in ga tolaži, ker je On že preveč žaljen.

Prosite usmiljenja Mojega Sina Jezusa za svet. Po  njegovih neskončnih zaslugah prosite Očeta odpuščanja svojih grehov, kakor tudi odpuščanja za uboge grešnike.

Zlo dejanje Satana je vstopilo v Cerkev in uničilo življenja številnih Božjih duhovnikov. Hudič je položil  v srca tolikih  željo po moči, poželenju,  bogastvu in jih pokvaril.

Pokvarjeni duhovniki in posvečene osebe ne morejo biti niti sol niti luč sveta temveč vir pogube in greha.

Posredujte moji otroci, posredujte in zadoščajte Gospodu in proseč njegovo milost, njegovo luč in njegovo odpuščanje za Božje služabnike, v nasprotnem primeru bo močna Gospodova roka udarila po njih, jih kaznovala za njihove zločine z groznim trpljenjem in veliko krvi bo prelite.

Kadar tisti, ki bi morali biti luč izgubijo luč svojih oči, je lahko  v njihovih srcih in življenju samo tema in smrt in karkoli delajo ne morejo ugajati Gospodu, ker nimajo milosti.

 

Bog ne prenese več toliko zločinov in žalitev. Poskrbite za svoje domove z molitvijo, žrtvijo in pokoro, ker bo Bog udaril tudi nevernike in uporne družine, ki ne ljubijo in ne živijo Njegovih zapovedi. Spremenil bo smeh in veselje s solzami in kriki.

Tukaj je Naša Gospa pogledala na svet in dejala:

Vrni, vrni se k Bogu, o človeštvo, vaša Sveta Mati vas kliče.

Pogledala je na nas, ki smo bili zbrani na njenem prikazovanju in je rekla:

Prosite posredovanja Svetega Jožefa in Svetega Mihaela, ker sta pripravljena vam pomagati in priskočiti na pomoč v vaših največjih potrebah in stiskah.

Jaz, Kraljica Nebes in zemlje in Kraljica Svetega rožnega venca in miru, vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

+++++++++++++++++

Danes mi je Naša Gospa več razkrila skrivnost, ki se nanaša na Cerkev in usodo sveta, deseto. Veliko stvari se bo spremenilo in videli bomo žalostne stvari, ki bodo razglašene in napovedane, vendar to ne prihaja od Boga. Tudi če se te stvari dogajajo moremo ostati trdni v naši veri, ne zapustiti Cerkve, temveč lahko še dodatno okrepimo naše molitve zanjo.

++++++++++++++++++++

Hudič zaslepljuje in uničuje številne Božje služabnike in to žalosti Marijino Brezmadežno Srce. Ona, s svojim Materinskim pogledom polnim bolečine je molila h Gospodu:

Usmiljenje Gospod, za neposlušne škofe, usmiljenje Gospod za uporne duhovnike, usmiljenje Gospod za posvečene, ki živijo kot pravi pogani!

+++++++++++++++++++++

Blažena Mati nas je povabila in nam povedala, naj opravljamo pet prvih sobot v mesecu, začenši od junija do oktobra, kot če bi te bile zadnje sobote v mesecu, ki smo jih lahko opravili v našem življenju:  z veliko ljubeznijo, gorečnostjo in predanostjo darujemo Bogu v spravo, proseč njegovega odpuščanja in usmiljenja za ubogo človeštvo. Opravite jih dobro z željo po spravi za grešnike.

++++++++++++++++++++++++++

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.08.2015

 

cd6579dd57051fb429bed479723f5a44

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.08.2015

Mir z vami moji otroci!

Moji dragi otroci, sem vaša nebeška Mati. Prihajam, da vas kličem k molitvi srca, da pridobimo dar miru in Božje ljubezni za vas in za vaše družine.

Molite z ljubeznijo in srcem. Bog vas ljubi in želi, da vaše družine pripadajo njemu.

Ne odstopite od poti molitve in ​​spreobrnjenja, ki vodi v nebesa. Ne pustite se zavesti od Satana. Življenje greha vam nikoli ne more prinesti sreče in večno življenje, temveč le duhovno smrt vaših duš in nevarnost, da padete nekega dne v peklenski ogenj.

Pokesajte se svojih grešnih dejanj, in obljubite Gospodu, da se boste pokorili in jih popravili. Tukaj sem, da bi vam pomagala in vas vodila po varni poti, ki vodi v nebesa.

Križ je potreben za  reševanje duš. Sprejmite križ in preizkušnje, ki pridejo  v vaše življenje za zadostitev za svoje grehe in grehe sveta.

Jezus je z vami in vas  nikoli  ne zapusti. On vas ljubi  in njegova ljubezen je večna in s to ljubeznijo vaš želi objeti in sprejeti v svoje Božansko Srce.

Ta mali kraj, ki sem ga določila, da se prikazujem, je dragocen v Božjih očeh. Tukaj, na tem mestu nebeške milosti izvirajo svetu in moje Materinsko Srce je pozorno in bo vidno vsem tistim, ki bodo zaupali meni svoje prošnje z vero in ljubeznijo.

Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Ko je Marija govorila o Jezusu, je govorila tako polna ljubezni in počasi, da sose besede dotaknile globoko mojega srca. Čutil sem prisotnost in ljubezen Jezusa za nas in kako nas hoče zaščititi pred vsem zlom tega sveta. Začutil sem, da samo da že besede Device prenašajo to Jezusovo ljubezen na vsakogar.