PRIKAZANJE SVETEGA JOŽEFA 1.7.2018

 

Prikazanje Svetega Jožefa 1.07.2018

Medtem, ko sem z romarji molil Rožni venec 7 žalosti in radosti Svetega Jožefa, na Hribu Svetega Križa v Itapirangi, se je prikazal sv. Jožef z malim Jezusom v naročju. Bila sta tam, pred nami, sijoča in polna ljubezni. Sveti Jožef nas je ljubeče gledal in pokazal, da je srečen, ko se je lepo nasmejal, ker smo molili Rožni venec v njegovo čast. Blagoslovil  nas je in izginil z Jezusom v nebeško svetlobo.

NO SEDAJ VEMO, PA SE JIM PRIPOROČIMO!

 

 

NO SEDAJ VEMO, PA SE JIM PRIPOROČIMO!

Prva podoba Jezusovega Presvetega Srca, ki jo je narisala sv. Marjeta M. Alacocque. Čaščena od 20. julija 1985. Marjeta je to podobo častila do svoje smrti.

Na podobi so poleg Jezusovega in Marijinega imena tudi imeni sv. Ane in sv. Joahima – Marijinih staršev., ki jih moramo tudi častiti, saj sta starša Presvete Device in Jezusova dedek in babica. 
Vedno sem pomislila le na to, da sta Marijina starša, nikoli pa, da sta Jezusova dedek in babica. Niti nisem kdaj zasledila, da bi duhovnik na njun praznik to omenil.
NO SEDAJ VEMO, PA SE JIM PRIPOROČIMO!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.06.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.6.2018

Danes je Sveta Mati še enkrat prišla z nebes. Kdo more razumeti toliko milost? Ko jo gledamo čutimo upanje in zaupanje, da ji povemo vse kar doživljamo in se počutimo v našem srcu. Danes sem ji odprl moje srce in kot pozorna Mati me je pazljivo  poslušala in gledala z očmi polnimi ljubezni in nežnosti. Danes nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati vas kličem k Bogu in vabim k spreobrnjenju, a prejmem od mnogih src samo nehvaležnost in hladnost, ker mnogi ne verjamejo v moja materinska sporočila.

Ne zaprite svojih src za Božji klic, ki vam ga daje po meni. Časi so resni in povem vam, da ne zanemarjajte svojega spreobrnjenja in odrešenja, ker hudič želi peljati v pekel vse tiste, ki živijo daleč od Boga, v grešnem življenju in iskrenega kesanja.

Spreobrnite-se, spreobrnite-se, spreobrnite-se. Bog vam daje veliko milosti in toliko luč, da morete razumeti in razločiti dobro od zla. Ne pustite se zaslepiti od satana, ki uporablja svoje laži, da zavede celo izbrane in goreče.

Kdor ni ponižen in majhen pred mojim Sinom Jezusom in pred menoj, ga bo odnesle nevihte napak in herezij in laži, ki bodo vedno bolj preplavile svet.

Vzemite svoje Rožne Vence in molite z večjo vero in ljubeznijo, samo tako boste imeli moč premagati vsako zlo in boste od Boga.

Zahvaljujem se vam, da ste prišli po moj materinski blagoslov. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2018

Sveta Mati je spet prišla iz nebes, da nam sporoči svoje materinske besede. Njena Brezmadežna prisotnost med nami je veliko znamenje, da nas Bog ni pozabil. Ljubezen Brezmadežne device je odsev velike ljubezni Svetega Jezusovega srca za nas. Bog nas ljubi in nam po Mariji daje blagoslove in milosti, ki nas zdravijo in spreminjajo naša srca.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas ljubim in sem vesela vaše prisotnosti in ljubezni, ki mi jo dajete.

Z vašo molitvijo sestavljate duhovno pregrado, ki preprečuje napredovanje zla, napak in herezij v svetu. Večkrat se združujte v molitvi, ker so časi težki in resni, v katerih je ogroženo večno odrešenje in sreča mnogih duš.

Bog vas po meni kliče, da ste apostoli teh časov in da se bojujete proti zlu z rožnim vencem, postom in Svetimi Zakramenti.

Ne prestrašite se in ne opustite vaše duhovne poti. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Naredite vse kar je mogoče, da ste na svetu v milosti Božji in Bog bo storil nemogoče stvari, da bi bili nekega dne v nebesih.

Ne utrudite se moliti. Molitev je dragocena v teh dneh, ker po molitvi vam Bog deli mnoge milosti, luč in blagoslove, da bi razumeli kako morate živeti in ravnati, v teh mučnih časih, ko je njegovo Sveto Ime in njegovo Božje Srce žaljeno. Zahvaljujem se vam, da ste prišli, da ste poslušali moje povabilo k molitvi in klicu mojega Brezmadežnega Srca. Molite, molite, molite vsak dan bolj, ker bo Bog naredil velike stvarem  svojim otrokom, ki so poslušni in ponižni njegovemu Božjemu Srcu.

Molite, molite, molite in bodite vsak dan vedno bolj od Boga kajti po njegovih otrocih, po tistih, ki so poslušni in ponižni pred njegovim Božjim Srcem, bo on storil velike stvari. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

ZA MEDITACIJO – SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.8.2017

 

ZA MEDITACIJO – NAŠA GOSPA 19.08.2017

Časi so slabi in Bog želi opogumiti duhovnike, naj se ničesar ne bojijo. Vedno bolj se bodo napačne in žalostne stvari širili v Cerkvi, ker je hudič dobil prostor.
Rečem ti: ostanite zvest v tem kar ste se naučil in branite resnico. Cerkev mojega Sina je oskrunjena in mnogi Božji služabniki so tiho.
Gospod ne prenaša tolikih žalitev. Zberi tvoje prijatelje duhovnike, da opravljate stalno zadoščevanje Gospodu, da bi Nebeški Oče imel usmiljenje do grešnega sveta, ki ne želi nebes.

Veliko zlo prihaja na človeštvo in malo jih je, ki poslušajo moje besede. (Naša Gospa 19.8.2017)