PRISEGA – 1992

 

Na začetku prikazovanj v letu 1994, ko so Edsona napadali prijatelji, tudi najbližji in mu govorili naj utihne in naj ne omenja teh prikazovanj in sporočil, ker, da se Naša Gospa ne bo več pojavila mladeniču kot je on, da vse so laži in neumnosti in mu ne bodo nič pomagale. Edson je imel hude preizkušnje. Satan ga je noč in dan skušal, da bi opustil in zavrnil vse kar je videl in slišal od Jezusa in Naše Gospe.

Naslednji dan je šel k sveti maši in bil tudi med potjo v veliki skušnjavi, da zapusti to duhovno pot. Hotel se je vrniti v prejšnji način življenja, da bi bil kot vsi drugi, da bi se spet zabaval in živel svoje življenje, ker te stvari niso ustrezale njegovemu življenju in življenju drugih, ker so bile vse iluzije in laži.
Edson je takrat prosil Jezusa in Devico Marijo za jasen znak.

Jezus, Gospa, pomagajta mi! Potrebujem znamenje. Dajta mi  spoznanje in odgovor. Če ne dobim odgovora v prvem berilu, vama obljubim, da ne želim več ne vedeti o tem, da bi videl ali kaj slišal, in vrnil se bom v svoje življenje… To mora biti v prvem Berilu svete maše!

Ko je bil Edson v Cerkvi mu je Gospod dal odgovor v prvem Berilu svete maše – 1 Tim 4, 6-16

Dober služabnik Kristusa Jezusa

6To razlagaj bratom, pa boš dober služabnik Kristusa Jezusa, saj te hranijo besede vere in dobrega nauka, ki si mu sledil. 7Ogibaj pa se posvetnih in čenčastih bajk. Vadi se v pravi pobožnosti. 8Urjenje telesa namreč le malo koristi, prava pobožnost pa je koristna v vsem, ker obljublja življenje, sedanje in prihodnje. 9Zanesljiva je ta beseda in vredna popolnega sprejetja. 10Zato se namreč trudimo in bojujemo, ker smo naslonili svoje upanje na živega Boga, ki je odrešenik vseh ljudi, posebno vernih.

11To zapoveduj in úči. 12Nihče naj te ne prezira zaradi tvoje mladosti. Bodi pa vernim zgled v besedi, vedênju, ljubezni, veri in čistosti. 13Dokler ne pridem, skrbi za branje, za opominjanje in poučevanje. 14Ne zanemarjaj milostnega daru, ki je v tebi in ti je bil dan po preroštvu, ko je zbor starešin položil roke nate. 15Za te stvari se trudi, vesbodi v tem. Tako bodo vsi opazili tvoj napredek. 16Pazi nase in na svoje poučevanje. Vztrajaj v tem. Če boš namreč ravnal tako, boš rešil sebe in tiste, ki te poslušajo.

V tem Berilu sta Jezus in Marija spomnila Edsona na sanje, ki jih je imel pred nekaj leti, da je to bil dan, ko je prejel po Božjem naročilu dar, da je prisegel Gospodu pred dvanajstimi možmi, oblečeni v belem, ko so nanj položili svoje roke.

Dobil je vse odgovore na vsako zamero in žalitev, ki mu je bila izrečena  in potrditev, da vse kar doživlja, vidi in sliši prihaja od Boga. Od tega dne dalje je Edson Jezusu in Naši Gospe obljubil, da bo govoril do konca svojega življenja vse kar mu bodo pokazali, prosili, četudi bi moral zaradi tega trpeti in doživeti v svojem življenju, nič, nobenega razloga nikdar ne bo, da bi se umaknil od svojega poslanstva na njegovi duhovni poti, podarjeni po Božji milosti.

IZAIJA 1, 21-25 IZAIJA 1, 27-28

Tožba nad Jeruzalemom

21 Kako se je sprevrgla v vlačugo

zvesta prestolnica!
Polna je bila pravice,

pravičnost je bivala v njej,

zdaj pa morilci.

22 Tvoje srebro se je sprevrglo v žlindro,

tvoje vino je zmešano z vodo.

23 Tvoji prvaki so uporniki

in pajdaši tatov.

Vsi ljubijo podkupnino

in zahtevajo povračila.

Nočejo braniti sirote

in pravda vdove ne pride do njih.
24 Zato govori Gospod, BOG nad vojskami, Močni Izraelov:

Gorje! Obračunal bom s svojimi nasprotniki,

maščeval se bom nad svojimi sovražniki.

25 Svojo roko bom obrnil proti tebi,

kot plavž bom izžgal tvojo žlindro

in izločil ves tvoj svinec.

27 Hči sionska se bo rešila s pravico,
njeni spreobrnjenci s pravičnostjo.
28 Uporniki in grešniki pa bodo hkrati pokončani,
tisti, ki zapuščajo GOSPODA, bodo pogubljeni. Iz 1,27-28

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 15.07.2018

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 15.07.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, veš zakaj trpi moje Srce? Možje niso več možje in ženske so izgubile svojo ženskost. Duhovna zmeda je uničila ves svet in propad človeštva je dosegel strašne razsežnosti, veliko slabše je od Sodome in Gomore.

V preteklosti, sta Sodoma in Gomora, zaradi njune nezvestobe in groznih zločinov, zaslužili kazen in božjo pravičnost, a danes, sin moj, jo zasluži večino človeštva. Nič nečistega ne more vstopiti v slavo mojega kraljestva.

Mnogi možje in žene so izgubili sijaj svojih duš. V številnih mladih in otrocih ne najdem več deviškosti in čistosti, ker jih je satan pokvaril s knjigami, video, slikami preko televizije, filmi, internetom in mobilnimi telefoni.

Ker ne najdem več čistih in deviških duš sem primoran očistiti svet s svojo pravičnostjo, kajti nečistost in umazani grehi kličejo kazen.

Bodite sveti, bodite čisti, pravični in iskreni. Iščite svetost, da bi vedno bolj pritegnili moje usmiljenje in dobrohotnost.

Vsak dan prosite za čisto, skesano in skrušeno srce in Sveti Duh vam bo dal to milost.

Ne žalite mojega Duha, ki prebiva v vas. Vrnite se dokler je še čas za usmiljenje in odpuščanje. Blagoslavljam te!

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 14.07.2018

 

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 14.07.2018

Moj mir tvojemu srcu!

Čas beži in mnogi so slepi in gluhi na klic mojega Svetega Srca in klic moje Brezmadežne Matere.
Mnogi so zaspali v grehu, a zelo kmalu bom stresel ves svet, ker ostaja ravnodušen in ne veruje v besede moje Svete Matere. Mnogi bodo drhteli in se hoteli skriti zvoku mojega glasu in mojemu velikemu znaku, a nihče ne bo zbežal od moje pravičnosti, ker niso hoteli sprejeti mojo usmiljeno ljubezen v času, ki ga je določil moj Večni Oče. Če so bežali od moje ljubezni, ne bodo mogli zbežati od moje pravičnosti.

Spreobrni-se, o človeštvo, ker veliki in strašni dan prihaja, ko bo vsa nečistost in umazanija izbrisana z obličja zemlje. Nihče ne bo obstal ob zvoku trobente. Prosim kesanja vsa srca, da bi mogla zaslužiti božje odpuščanje in biti ozdravljena duhovne slepote. Vsem govori o mojem Srcu, ki je ranjeno in jih najde tako malo, ki bi ga tolažili. Sem tu, da bi jih ozdravil, obnovil s svojo ljubeznijo. Sem tu, da bi jim dal mojo ljubezen, ki daje moč v preizkušnjah in skušnjavah. Ljubite, ljubite, ljubite, da bi bili vredni nebeškega kraljestva. Dajem vam svoj blagoslov!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.07.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.07.2018

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, žrtvuj se vedno bolj za rešitev duš. Žrtve darovane z ljubeznijo in v duhu zadostitve tolažijo Božje Srce mojega Sina Jezusa in more Materinsko Srce, prav tako rešijo veliko število duš za nebesa.

Reci mojim otrokom naj molijo, postijo in pokorijo za svoje grehe in grehe sveta. Samo tako bodo mogli zaslužiti in doseči Božje usmiljenje, v teh težkih časih, ko je Bog postavljen ob stran in ne obstaja v srcih mnogih mojih Sinov, ki so postali hladni, nehvaležni, indiferentni za njegovo Božjo Ljubezen.

Moli, moli, moli za spreobrnjenje grešnikov in tako boš vedno razveseljeval moje Materinsko Srce. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 7.7. 2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 7.7.2018

Sveta Mati je prišla še enkrat, da nam da njeno sveto sporočilo. Ona nam govori o njenem Brezmadežnem Srcu, polnem ljubezni do vsakega od nas. Njeno Srce Matere hrepeni po naši sreči in zveličanju, a mnogi ne vedo, kako naj odgovorijo njenemu materinskemu klicu.

Neutrudno se bori za našo srečo in nas želi naučiti, kako premagati hudiča, svet in njegove laži: molitev in post, post in molitev! Danes nas je ponovno prosila, naj ta teden postimo v ponedeljek, sredo in petek in zmolimo ves rožni venec (4 dele) in darujemo za njen načrt v Itapirangi, da se izpolnijo njeni materinski plani in nameni.

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vam povem, da se odločite stopiti na pot molitve in spreobrnjenja, ki vam jo kažem.

Bog želi spreobrnjenje vsakega srca k njegovi ljubezni.

Molite vedno, da bi imeli moč premagati hudiča, greh in vse tisto, kar vas oddaljuje od svetega druženja z Bogom.

Tukaj sem, da vas vodim z ljubeznijo in milostmi mojega Brezmadežnega Srca. Ljubim vas in se vsak dan neutrudno posvetim za vašo srečo in odrešenje vsakega izmed vas.

Vsak dan v svojih molitvah prosite za luč Svetega Duha, ker bo on delal in oblikoval vaša srca, vaše duše in vam pomagal živeti sveto življenje, v skladu z Božjo Voljo.

Molite Rožni venec za vaše družine in za družine vsega sveta, kajti mnoge so ranjene z grehom in so v nevarnosti, da bodo uničene za vedno.

Molite in postite še bolj, da vam bo Božja milost prišla na pomoč in boste vedeli kaj storiti, kako govoriti in kako živeti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

POSTANI APOSTOL JEZUSOVEGA SRCA

Apostol Srca Jezusa je čaša, napolnjena z Jezusom, ki se izliva na druge duše.

Napolni svojo dušo z Jezusom, napolni jo z božjim življenjem in postal boš Apostol. (O.R. Oče Matheus Crawley)

Um Apóstolo, é um cálice cheio de Jesus, derramando o que lhe sobra sobre as almas. Sede repletos de Jesus, cheios de vida divina, e sereis Apóstolos. ( O. R. Padre Matheus Crawley, Conferências sobre o Reino Social do Sagrado Coração de Jesus)