SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in miru. Prihajam iz nebes in vas prosim, da bi popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu in se mu darovali z vsem svojim bitjem, brez pridržkov.
Naučite se pripadati Jezusu, sprejemati in nositi svoj križ z ljubeznijo, potrpežljivostjo, ne da bi se ozirali na pot spreobrnjena in ne da bi zanikali njegovo Božjo ljubezen.

Zadoščujte za grehe sveta. Kadar ste združeni z mojim Sinom Jezusom v njegovi Sveti Evharistični daritvi, lahko dosežete velike milosti spreobrnjenja in miru za vse človeštvo.

Moji otroci, bodite Gospodovi, bodite Gospodovi, ker bo on realiziral velike načrte v vaših življenjih. Vsak izmed vas je pomemben v Božjem načrtu. Bodite tisti, ki s svojo ljubeznijo in poslušnostjo njegovi volji brišejo Obličje mojega Božjega Sina.

Pojdimo, moji otroci, pojdimo reševat duše za Jezusa.

Hudič hoče uničiti vse tisto, kar spominja na Boga in name, ampak jaz vam pravim, da zaradi vaše zvestobe in ljubezni bo Gospod realiziral velike  čudeže in bo storil veliko stvari, da bo strmoglavil in zmedel ponosne.

Molitev spremeni vse stvari. Molite, molite, molite in dež milosti se bo z nebes spustil na vas in vaš kraj: milosti vere, spreobrnjenja, svetosti, srca prenovljena v Božji ljubezni, vneta z ognjem njegovega  Svetega Duha.

Sem vedno ob vas in vas nikoli ne zapustim. Moje Brezmadežno Srce je vedno tu, v tem prostoru, blagoslovljenem od Božje prisotnosti mojega Sina Jezusa, kakor tudi z mojo ljubeznijo Matere. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITEV, KI DA POGUM 22.02.2018

 

22.02.2018

Danes me je Jezus naučil to molitev. V mojem srcu sem začutil veliko željo biti popolnoma njegov in v celoti izpolniti Njegovo voljo, čeprav je moje srce tako ubogo in moja volja še vedno nepopolna, toda poslušati te besede vstopi zaupanje, upanje in če se Mu pustim voditi vse bo postalo možno in posvečeno z Njegovo ljubeznijo:

Dovoli tudi meni Gospod, da sem ob tvojih nogah, obupan in ponižan, da jokam nad mojimi grehi, da bi mogel resnično zaslužiti tvojo Sveto Ljubezen in odpuščanje. Dajem ti svoje srce, svojo dušo in svojo voljo. Stori, da bom vedno tvoj, sedaj in vedno in za vso večnost. Naj  popolnoma pripada vsaka sekunda, minuta in ura mojega življenja. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 21.02.2018 (Vigolo)

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 21.02.2018

Nocoj je prišel Sveti Jožef z Malim Jezusom, da blagoslovi vse človeštvo. Vsak blagoslov je velika milost, ki more spremeniti življenje mnogih ljudi, kakor tudi težkih in bolečih situacij, ki jih mnoge osebe doživljajo. Sveti Jožef je dal sledeče sporočilo:
Mir z vami vsemi in z vašimi družinami!

Moji otroci, veliko molite, da bi se naučili pripadati Bogu. Naj bo v vaših družinah Sveto Gospodove ime spoštovano in čaščeno.

Prihajam iz nebes, da obogatim vaša srca z ljubeznijo mojega Sina in z nebeškimi milostmi. Bog daje čas milosti vsemu človeštvu, toda človeštvo vztraja v gluhoti in upornosti.

Zbudite se, spremenite življenje dokler vam Bog daje možnost, da se osvobodite greha in vsega tistega, kar vas ločuje od njegove ljubezni.

Želim vam pomagati, dovolite mi, da vam pomagam. Vstopite v moje Prečisto Srce, da se vnamete v ljubezni do Gospoda.

Peklenski sovražnik želi povzročiti velike bolečine in trpljenja Cerkvi in svetu, toda z mojo ljubeznijo in mojim Prečistim Srcem prosim usmiljenja pred Gospodovim Prestolom za mnoge nehvaležne sinove in hčere, ki se ne želijo pokesati in se spreobrniti.

Sveti Jožef je gledal name in na vse s toliko ljubezni in mi je dejal:

 Govori, govori vsem o ljubezni mojega Srca, ker te Gospod za to prosi. To moje Srce je zate in za tiste, ki ga ljubijo in častijo kot želi moj Sin Jezus.

Jaz prosim in prejemam v tej noči velike milosti in blagoslove za vas in vaše družine. Živite molitev, spreobrnjenje in svetost v vaših domovih in Gospod vas bo obdal s svojo lučjo, milostjo in veličastnostjo. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.02.2018

 

SVETO MARIJINO SRCE,  PRIBEŽALIŠČE GREŠNIKOV, PROSI ZA NAS!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, govorim vam, a mnogi me ne slišijo in ne verjamejo. Prihajam iz nebes s toliko ljubeznijo, a mnogokrat sem sprejeta s tolikšno brezbrižnostjo hladnih, trdih src, ki ne verjamejo v mojo materinsko prisotnost med vami.
Ali lahko Nebeška Mati pozabi na svoje otroke, ki so v nevarnosti, da bi se za vedno pogubili?

Ne, moji otroci, nikoli ne bom pozabila boriti se za vašo srečo in večno zveličanje.

Prišla sem v ta mali, preprosti kraj, ki je na visokem, da vas dvignem k Bogu, da bi zahrepeneli po nebesih.

Svet je na poti propada in mnogi moji otroci so slepi, z življenjem polnim grehov. Moji otroci, greh vas vodi proč od Boga. Ne živite v grehu, osvobodite se ga čim prej, ker bodo veliki dogodki za vedno spremenili življenje Cerkve in sveta.

Vrnite se k Bogu s skesanim srcem z odločitvijo, da boste dobri, s čistim in drugačnim srcem.

Delajte pokoro, postite, bodite Božji možje in žene, molite in sveto bo resnično našel Božjo ljubezen in odpuščanje.

Naučite se delati pokoro, žrtve, da bi se svet osvobodil norosti, duhovne smrti, pomanjkanja vere, zaradi česar so mnogi zavrnili Gospoda in njegovo ljubezen.

Italija, Bog bo od tebe veliko zahteval in ko bo njegov laket padel nate bodo mnogi jokali, od severa do juha, od vzhoda do zahoda. Molite, molite, moli Italija. Moli veliko.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.02.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas že mnogo časa kličem k molitvi a vi me ne poslušate. Molite, da bi se osvobodili vsega slabega in bi pripadali popolnoma Gospodu.

Zlo obstaja in vsak dan hodi okoli vas, da bi vas uničil. Ne oddaljite se od poti, ki sem vam jo pokazala.
Bog je vaša moč, vaše varstvo. Pripadajte Gospodu in odprite svoja srca za njegovo ljubezen. Ne dovolite, da vaše družine ostanejo v temi, zaradi greha, nejevernosti in trdote srca. Nejevernih je mnogo, ker mnoge duše ne poučijo resnice. Molite rožni venec, molite vsak dan, da ste Gospodovi. Jaz vas ljubim in blagoslavljam z materinskim blagoslovom. Sprejemam vas in nosim pred Prestol mojega Sina. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO 16.02.2018 (Vigolo)

 

JEZUSOVO SPOROČILO 16.02.2018 (Vigolo)

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu Naše Gospe. Nosil je velik križ iz lesa in kazal na svoje Svete Rane, ki so sijale. Naša Gospa je bila v tišini, v molitveni drži, pozorna na to kaj bo njen Božji Sin povedal svetu. V tej noči je Jezus dal njegovo sporočilo:Moj mir naj bo z vami, moj mir vam dajem, da bi se spreobrnili, spremenili življenje in bili srečni!

Moj sin, še enkrat prihajam iz nebes, da se združim s teboj in vsemi, ki želijo pripadati meni in,  ki so poslušni mojemu klicu k svetosti, ki ga dajem toliko krat po moji Brezmadežni Materi.

Iščem duše za zadoščevanje, a jih najdem malo. Mnogi se ne vedo odločiti za nebeško kraljestvo in so zasužnjeni s svetom, zaradi tolikih grehov, ki jih storijo.

Povej vsem, da bo Bog prihaja uveljavljat njegove pravice, prosi za čast, ljubezen in dolžno spoštovanje, a ni tega v mnogih družinah, v mnogih srcih pa tudi v mnogih Cerkvah, s čimer je mojemu Božjemu Srcu prizadeta največjo bolečina.

Hladna srca, otrdela brez življenja so tisto kar vidim. Prihajajo k Sveti maši kot živa trupla, ker jih je satan zapeljal in uničil s tolikimi strastmi in grehi.

Brez zadoščevanja človeštvo ne bo moglo nikoli zaslužiti moje usmiljenje. Duša, ki zna popraviti svoje grehe ne bo nikoli ločena od moje ljubezni in ne od mojega Božjega Srca.

Naj bo vsak prvi petek v mesecu dan, ko se boste učili biti moji, darovati hvalo Večnemu Očetu, slavo, hvaležnost in zadoščenje po mojem Božjem Srcu.

Tukaj je moj križ, tukaj so moje Svete Rane, odprte iz ljubezni do vsakega izmed vas, da bi pritegnile blagoslov in milosti, ki vam bodo prislužile nebesa, da bi bili združeni s Sveto Trojico.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca, sprejmite z vero moje božje besede, resnično mano iz nebes, ki daje moč in hrani vaše duše, zdravi rane vaših src in vam daje mir.

Molite, molite, molite Rožni venec moje Brezmadežne Matere. Še enkrat vas prosim in vam povem, da tisti, ki molijo Sveti Rožni venec z zvestobo in ljubeznijo bodo v globini spoznali sladkost mojega Svetega Srca.

Ljubim vas in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

TRIDESETDNEVNICA ALI PLAŠČ SVETEGA JOŽEFA – ZAČNIMO DANES!

TRIDESETDNEVNICA ZAŠČITNEGA PLAŠČA V ČAST OČAKU SVETEMU JOŽEFU

V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Jezus, Jožef in Marija, danes vam posvetim svoje srce in svojo dušo.

(Sledi trikrat ”Slava Očetu” v zahvalo Sveti Trojici, da je povzdignila svetega Jožefa na tako častno mesto.)

IZROČITEV

 

I

Tukaj sem, slavljeni Očak. Pobožno klečim pred teboj. Prinašam ti skrbno izbrane molitve in obljubljam da ti bom zvesto in iskreno vdan. V tvojo čast bom v življenju storil vse, kar bo v moji moči, da ti vselej izkažem svojo ljubezen. Sveti Jožef, pomagaj mi!

Stoj mi ob strani, zdaj in vselej, predvsem pa ob uri moje smrti, kot sta bila Jezus in Marija ob tebi, da te

bom lahko nekega dne večno častil v nebeški domovini. Amen.

II

Slavljeni Očak sveti Jožef, ponižno klečim pred teboj in ti vdano izkazujem svoje spoštovanje. Sprejmi ta izbrani zaklad molitve v spomin na premnoge kreposti, s katerimi je ozaljšano tvoje sveto Ime.

V tebi se je dovršil skrivnostni sen tvojega predhodnika, očaka Jožefa. Še več, nebeško Sonce te je obsijalo z najbolj bleščečimi žarki in skrivnostna luna Marija te je osvetlila s svojo toplo lučjo.

O, slavljeni Očak, zgled svetega Jakoba, ki se je osebno poveselil s svojim ljubljenim sinom, povzdignjenim nad egiptovski prestol,  je služil, da je pritegnil tudi svoje sinove. Kako naj ne bi zgled Jezusa in Marije, ki te častita z vsem spoštovanjem in zaupanjem, pritegnil mene, da tebi v čast spletem venec skrbno izbranih molitev?

Mogočni svetnik, daj, da Gospod upre svoje dobrotljive oči vame. Po zgledu očaka Jožefa, ki ni zavrnil obtoženih bratov, temveč jih je sprejel z vso ljubeznijo, jih branil ter rešil lakote in smrti, ti, slavljeni Očak, posreduj pri Gospodu, da me v tej solzni dolini nikoli ne zapusti.

Izprosi mi milost, da bom v družbi zvestih služabnikov, ki brezskrbno prebivajo pod plaščem tvojega varstva. Tega varstva želim biti deležen vse dni svojega življenja in ob svoji smrtni uri. Amen.

MOLITVE

I

Pozdravljen, častitljivi sveti Jožef, varuh neprecenljivih zakladov Nebes, zemeljski oče in varuh Njega, ki vse vzdržuje pri življenju.

Ob Presveti Devici Mariji si Svetnik, ki je najbolj vreden naše ljubezni in čaščenja. Med vsemi si bil samo ti deležen časti, da si lahko vzgajal, vodil, hranil in objemal Mesijo, ki so ga želeli videti  mnogi preroki in kralji.

Sveti Jožef, reši mojo dušo in mi od Božjega Usmiljenja izprosi milost, za katero te ponižno prosim. Blaženim dušam v vicah pa izprosi olajšanje v njihovih mukah.

Slava Očetu in Sinu … (trikrat)

II

O, mogočni sveti Jožef, postavljen si za vesoljnega zavetnika Cerkve. Med vsemi svetniki kličem k tebi, velik zaščitnik ubogih, in tisočkrat blagoslavljam tvoje Srce, pripravljeno pomagati v vsaki potrebi.

K tebi, dragi sveti Jožef, se zatekajo vdove, sirote, zapuščeni, žalostni, nesrečniki vseh vrst. Ni je bolečine, stiske ali nesreče, v kateri ne bi ti milostno priskočil na pomoč.

Blagovoli torej uporabiti meni v prid vse tisto, kar ti je Bog dal na razpolago, da lahko dosežem milost, za katero te prosim. In ve, svete duše v vicah, prosite svetega Jožefa zame.

Slava Očetu in Sinu … (trikrat)

III

Premnogim, ki so te prosili pred mano, si podelil tolažbo, mir in milosti ter jim izkazal naklonjenost. Moja otožna in užaloščena duša ne najde pokoja v stiskah, ki jo tarejo.

Predragi svetnik, ti poznaš vse moje potrebe, še preden jih izrazim v molitvi. Ti veš, kako zelo potrebujem milost, zaradi katere se obračam nate. Klečim pred tvojim obličjem in vzdihujem pod težo bremena, ki me zasužnjuje. Nobeno človeško srce mi ni tako blizu, da bi mu lahko zaupal svoje bolečine; in četudi bi v kakšni usmiljeni duši našel sočutje, mi vendarle ne bi mogla pomagati.

Zato se v upanju, da me ne boš zavrnil, zatekam k tebi. Sveta Terezija je namreč v svojih spominih zapisala: ”Za katerokoli milost boste prosili svetega Jožefa, vam bo zagotovo dana.”

O, sveti Jožef, tolažnik žalostnih, usmili se moje bolečine in svetih duš v vicah, ki upajo v naše molitve.

Slava Očetu in Sinu … (trikrat)

IV

Oh, vzvišeni Svetnik, zaradi svoje popolne poslušnosti Bogu, usmili se me.

Zaradi svojega svetega življenja in pomoči ubogim, usliši me.

Zaradi svojega predragocenega imena, pomagaj mi.

Zaradi svojega najmilejšega Srca, hiti mi pomagat.

Zaradi svojih svetih solz, bodi moja opora.

Zaradi svojih sedmih žalosti, bodi usmiljen z mano.

Zaradi svojih sedmih radosti, potolaži moje srce.

Vsega hudega na duši in telesu, osvobodi me.

Vseh nevarnosti in nesreč, reši me.

Podpri me s svojim svetim varstvom in mi s svojim usmiljenjem in močjo izprosi vse potrebno, predvsem pa milost, ki jo še posebej potrebujem.

Svetim dušam v vicah pa izprosi takojšnjo osvoboditev vseh muk.

Slava Očetu in Sinu … (trikrat)

V

Častitljivi sveti Jožef, nešteto milosti in pomoči izprosiš pomoči potrebnim.

Bolniki vseh vrst, zatirani, obrekovani, prevarani, oropani vsakršne človeške tolažbe, ubogi in lačni kruha prosijo za tvoje kraljevo varstvo in so v svojih prošnjah uslišani. Ne dopusti, predragi sveti Jožef, da bi bil med tolikimi, ki so bili deležni tvoje dobrote, samo jaz prikrajšan za milost, za katero te prosim. Izkaži tudi meni svojo mogočnost in dobroto in v hvaležnosti bom klical: ”Naj živi na veke slavljeni Očak sveti Jožef, moj mogočni zaščitnik in rešitelj svetih duš v vicah.”

Slava Očetu in Sinu … (trikrat)

VI

Večni Bog Oče, po zasluženju Jezusa in Marije mi blagovoljno podeli milost, za katero te goreče prosim. V imenu Jezusa in Marije vdano klečim pred tvojim svetim obličjem in te ponižno prosim, da sprejmeš mojo trdno odločitev, da bom stanovitno vztrajal med njimi, ki hočejo živeti v varstvu svetega Jožefa.

Blagoslovi torej ta dragoceni venec molitev, ki mu ga poklanjam v znamenje predanosti.

Slava Očetu in Sinu … (trikrat)

O, sveti Jožef, brani sveto Cerkev pred vsemi nasprotovanji in razprostri nad vsakim izmed nas plašč svojega svetega varstva.

MILOSTNE PROŠNJE

v spomin na skrivnostno življenje svetega Jožefa z Jezusom in Marijo

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v mojo dušo in jo posveti.

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v moje srce in ga vname za dobroto.

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v moj razum in ga razsvetli.

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v mojo voljo in jo utrdi.

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v moje misli in jih prečisti.

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v moje čute in jih vodi.

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v moje želje in jih usmerja.

Sveti Jožef, prosi Jezusa, naj pride v moja dejanja in jih blagoslovi.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa njegovo sveto ljubezen.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa posnemanje tvojih vrlin.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa pravo ponižnost duha.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa milino srca.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa dušni mir.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa sveti strah božji.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa željo po popolnosti.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa nežnost značaja.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa čisto in usmiljeno srce.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa ljubezen do trpljenja.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa modrost večnih resnic.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa vztrajnost pri izvrševanju dobrega.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa trdnost pri prenašanju križev.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa nenavezanost na dobrine tega sveta.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa, da se bom držal zanesljive poti v Nebo.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa, da bom obvarovan vsake grešne priložnosti.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa sveto hrepenenje po Raju.

Sveti Jožef, izprosi mi od Jezusa, da bom vztrajal do konca.

Sveti Jožef, naj se nikoli ne oddaljim od Tebe.

Sveti Jožef, naj te moje srce nikoli ne preneha ljubiti in moj jezik ne slaviti.

Sveti Jožef, naj ljubim Jezusa tako, kot si ga ljubil Ti.

Sveti Jožef, naj bom sprejet med tvoje vdane častilce.

Sveti Jožef, tebi se darujem, sprejmi me in mi pomagaj.

Sveti Jožef, ne zapusti me ob uri moje smrti.

Jezus, Marija, Jožef,

vam podarim svoje srce in svojo dušo.

Slava Očetu in Sinu … (trikrat)

VZKLIKI K SVETEMU JOŽEFU

I

Spomni se, prečisti ženin Device Marije, moj ljubeznivi varuh, da se še ni zgodilo, da bi kdo, ki te je prosil za varstvo in pomoč, ne bil uslišan in potolažen. S tem zaupanjem prihajam pred tvoje obličje in se ti goreče priporočam. O, zemeljski oče Odrešenika, ne zavrzi moje prošnje, temveč jo usmiljeno sprejmi in usliši. Amen.

II

Slavljeni sveti Jožef, ženin Device Marije in deviški oče Jezusa, imej me vselej v mislih in bdi nad menoj. Nauči me, da se bom trudil za svojo svetost in sprejmi pod svoje usmiljeno varstvo tiste neodložljive potrebe, ki jih danes izročam tvoji očetovski skrbi.

Odstrani vse ovire in težave in daj, da bodo moje uslišane prošnje v večjo slavo Gospoda in v dobro moje duše. V znamenje vdane hvaležnosti ti obljubljam, da bom oznanjal tvojo slavo, medtem ko z vso ljubeznijo poveličujem Gospoda, ki te je postavil za tako mogočnega v nebesih in na zemlji.

LITANIJE SVETEGA JOŽEFA

Gospod, usmili se
Kristus, usmili se
Gospod, usmili se

Kristus, sliši nas
Kristus, usliši nas
Bog Oče nebeški, – usmili se nas
Bog Sin, Odrešenik sveta
Bog Sveti Duh
Sveta Trojica, en sam Bog

Sveta Marija, – prosi za nas,
Sveti Jožef,
Slavni Sin Davidov
Luč očakov
Ženin božje Porodnice
Čisti varuh Device
Rednik Sina Božjega
Skrbni branitelj Kristusov
Glavar svete Družine
Jožef najpravičnejši
Jožef najčistejši
Jožef najmodrejši
Jožef najsrčnejši
Jožef najpokornejši
Jožef najzvestejši
Ogledalo potrpežljivosti
Ljubitelj uboštva
Zgled delavcev
Kras domačega življenja
Varuh devic
Steber družin
Tolažnik nesrečnih
Upanje bolnikov
Zavetnik umirajočih
Strah hudobnih duhov
Zaščitnik svete Cerkve
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – prizanesi nam, o Gospod,
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usliši nas, o Gospod,
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usmili se nas.

SKLEPNA MOLITEV

Slavljeni Očak sveti Jožef, od Boga postavljen za glavarja in varuha najsvetejše med vsemi družinami, varuj z nebes mojo dušo, ki hrepeni po tvojem svetem varstvu. Danes te izvolim za očeta, varuha, vodnika in  tvoji sveti skrbi izročam svojo dušo, svoje telo, vse, kar sem in kar imam, svoje življenje in svojo smrt.

Naj bom tvoj otrok, brani me pred vsemi sovražniki, vidnimi in nevidnimi. Stoj mi ob strani v vsaki stiski in me tolaži v bridkostih življenja, posebno pa v smrtnem boju.

Posreduj zame pri ljubljenem Odrešeniku, ki si ga kot otroka pestoval v svojem naročju, in pri slavljeni Devici, ki si ji bil izbrani mož.

Izprosi mi tistih blagoslovov, ki jih spoznaš kot koristne za moje resnično dobro ter za moje odrešenje in poskrbel bom, da bom vreden tvojega svetega varstva.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.02.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.02.2018

Sveta Devica se je danes prikazala z belo tančico, belo obleko in modrim pasom okrog pasu,ob njenih nogah pa je bilo veliko rumenih vrtnic. Spominjala je na prikazanje Lourdes v Franciji. Bila je zelo lepa pred nami in  je izžarevala čistost in svetost na vse nas. Sveta Mati je dejala:


Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter vam želim dobro. Prihajam iz nebes in vam prinašam ljubezen mojega Božjega Sina Jezusa, da njegova ljubezen in moja Materinska ljubezen ozdravi vaša srca, ozdravi vaše duše in vaša telesa.

Ljubezen mojega Sina je čista, sveta in mogočna. Verujte v ljubezen in varstvo mojega Sina Jezusa. Sem tu, da vam dam moje Materinsko varstvo, ker vas nočem videti žalostne, ampak vesele.

Moji otroci, prosim vas: bolj kot boste ljubili in se posvetili za nebeško kraljestvo, bolj boste svobodni od vseh hudobij in nevarnosti za dušo in telo.

Otroci moji, najdite v molitvi zmago nad vsem zlom, ker v molitvi je moj Sin prisoten in vas blagoslavlja, ozdravlja in osvobaja od vsega zla.

Jaz vas ljubim in cenim vašo prisotnost tu v tej noči. Vse vas blagoslavljam, da bi imeli moč od Boga v vaših življenjih in ta moj blagoslov naj se razširi na vse vas, na vaše družine in na vse vaše prihodnje generacije.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.02.2017

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.02.2018 (Vigolo)

Danes, nam je sveti Jožef njegovo sporočilo vsemu človeštvu. On dal je bil oblečen v bež obleko in zelenim plaščem. V njegovem naročju je bil Mali Jezus v bež obleki z malimi zlatimi zvezdicami. Mali Jezus je držal v svoji roki križ iz temnega lesa in z njim nas je blagoslovil.

Mir moji ljubljeni otroci, Jezusov mir vsem vam!

Moj sin, moj Božji Sin me pošilja k tebi, da povem: Bog je zelo užaljen in hoče začeti s svojo Pravičnostjo nad vsem človeštvom, ki nikoli ne misli na nebesa, ampak samo na posvetne stvari, ki mu ne dajo večno življenje.

Sin moj, temni dnevi bodo prišli na svet, na može, na žene, mlade in otroke, ki ne molijo in ne delajo pokore.

Reci vsem naj zadoščujejo za strašne grehe, delajo pokoro, adoracijo in vse kar delajo naj darujejo v duhu zadoščevanja in prošnje za spreobrnjenje grešnikov.

Bog je ogorčen na mnoge krščanske družine, ki ne živijo svetniško in ne dajejo dober zgled. Moli, moli, moli, da bi imeli moč reči ne grehu in preizkušnjam.

Ne izgubite večno življenje za minljivo veselje tega sveta. Ne izgubite svojega mesta v nebesih. Pekel je grozen, bolečine s trpljenjem brez konca. Ne želite iti v pekel.

Satan hoče uničiti mnoge duše in izvršuje svoj namen s tistimi, ki so šibke vere in ga ne poslušajo.

Prihajam, da vam dam varstvo in mir. Prihajam in vas sprejemam pod moj sveti plašč. Moje Prečisto Srce je vaše varno zatočišče. Zaupajte v moje priprošnje in vas bom varno vodil k Jezusu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO 13.02.2014 (Vigolo)

 

JEZUSOVO SPOROČILO 13.02.2018

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu naše Gospe in Svetega Jožefa, ob strani vseh treh še Sveti Rafael in Sveti Mihael.

Mir z vami!

Moj sin, tu sem ker želim potolažit vaša srca in vaše duše. Želim dati olajšanje vašim telesom uničenim in izmučenim od tolikih bolezni.

Jaz sem Večno Življenje in popolno Zdravje, ki ga potrebujete. Dovolite, da moja ljubezen objame vaše bitje, da bi se opomogli in prejeli mir.

Prosim vas: odpuščanje, ljubezen, spreobrnjenje, svetost.  Mnoga srca so ranjena, a jaz prihajam razliti balzam, ki mehča in zapira rane.

Prosite z vero in boste prejeli. Ne razumete še, da bi verovali? Verujte, verujte, verujte, ker se Tisti, ki je vse v vaših življenjih. Tisti, ki spreminja bolečino v veselje; nikoli ne zapustite mojih besed, naj moje besede in moja ljubezen vstopijo v vaša srca, da bi bile vaše duše svobodne duhovnih verig greha, ki jih pogublja.

Pokesajte se svojih grehov. Dejanje ljubezni in kesanja lahko veliko doseže pri mojem usmiljenem Srcu. Molite kot vas je prosila moja Mati in vse v vaših življenjih bo imelo moj blagoslov in mojo luč. Blagoslavljam vas in vas sprejemam v moje Sveto Srce. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Med prikazovanjem so Naša Gospa in  Sveti Jožef skupaj z Nadangeloma molili Oče naš in Slavo, proseč po Jezusovih ranah za naše ozdravljenje in osvoboditev. Nadangeli so po Jezusovem naročilu označevali pri prikazovanju prisotne osebe tako, da so naredili znamenje križa na čelu vsakega, kjer je ostal svetal križ. Ta križ je znamenje blagoslova, osvoboditve, znamenje ne samo telesnega ampak tudi duhovnega ozdravljenja. Je balzam za rane naše duše in srca.