ČASTIMO SVETO DRUŽINO, JEZUSA, MARIJO IN SV. JOŽEFA TER NJIHOVA SVETA SRCA

JEZUS, MARIJA, JOŽEF, LJUBIM VAS!

JEZUS, MARIJA, JOŽEF, LJUBIM VAS!

JEZUS, MARIJA, JOŽEF, LJUBIM VAS!

DANES NA PRAZNIK SVETE DRUŽINE ZAHVALIMO SVETO DRUŽINO ZA VSE PREJETE MILOSTI, ČASTIMO JO IN JO SLAVIMO ZA VELIKA ČUDOVITA DELA ODREŠENJA, KI JIH JE IZVRŠILA Z IZPOLNJEVANJEM MOGOČNE VOLJE BOGA OČETA.

SLAVA TI DETE JEZUS – BOŽJI SIN – BOG IN KRALJ NEBES IN ZEMLJE

ČASTIMO TE IN TE HVALIMO PRESVETA ČISTA DEVICA – MATI BOŽJEGA SINA IN MATI VSEGA ČLOVEŠTVA.

ČASTIMO TE SVETI JOŽEF ZA TVOJO LEPOTO IN ČISTOST DUŠE IN TELESA, KI SI Z IZPOLNJEVANJEM BOŽJE VOLJE VZGAJAL BOŽJEGA SINA ZA POSLANSTVO ODREŠENJA.

ZAHVALIMO SE TI ZA TVOJO POMOČ SVOJI SVETI NEVESTI PRI IZPOLNJEVANJU BOŽJE VOLJE – MATERINSTVA BOŽJEGA SINA.

VENITE ADOREMUS, VENITE ADOREMUS, VENITE ADOREMUS DOMINE!!

 

Full title: The Assumption of the Virgin

JEZUS, MARIJA. JOŽEF, VAM PODARIM SVOJE SRCE IN SVOJO DUŠO,

JEZUS, MARIJA, JOŽEF STOJTE MI OB STRANI V ZADNJEM BOJU

JEZUS, MARIJA JOŽEF, NAJ MIRNO IN Z VAMI IZDIHNEM SVOJO DUŠO!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2020 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2020 Manaus-AM.

Danes je prišla Sveta Mati z Malim Jezusom in Svetim Jožefom, tri Sveta Srca združena v eni ljubezni. Kako je lepo videli Sveto Družino, vso v slavi, sijočo in polno ljubezni za odrešenje družin in vsega človeštva. Sveta Mati nam je v tej noči dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, prihajam iz nebes z mojim Božjim Sinom in mojim Prečistim Ženinom Jožefom, da vam prinesem mir, ljubezen in nebeške milosti. Nebesa so vam v teh časih bolj blizu, dragi otroci.  Ne obupujte in ne skrbite, kadar se zdi, da v svetu zmaguje zlo.

Ljubezen mojega Sina je močnejša od vsega zla in njena svetloba sije v temi in razblinja vse laži, vso smrt, vso žalost, kajti tam kjer pride luč mojega Sina izgine vsa tema in da mu prostor, ki je zmagovalec nad smrtjo in grehom. Združite se s Srcem mojega Sina in z njim boste zmagovalci, tako kot so, moje Brezmadežno Srce in Prečisto Srce mojega ženina Jožefa združeni v eni ljubezni z  Njegovim Božanskim Srcem, zmagoslavni, veličastni in sijoči v slavi.

Tu sem ob vas, da vas sprejmem pod moj brezmadežni varovalni plašč in vam pravim, da more molitev spremeniti najbolj dramatične in boleče situacije, skozi katere gre človeštvo. Ne izgubite vere, temveč molite vaše Rožne vence z ljubeznijo in zavzetostjo vse dni in moj Sin vam bo dal več vere, močno vere in mogočno, kot je niste nikoli imeli v vašem življenju, in tako boste prejeli milost, moč in pogum, da prenesete vse še najbolj težke preizkušnje, da boste pričevali ljubezen mojega Sina vsem, ki so v temi in boste vsem pokazali, da Mu pripadate za vedno, vneti od Njegove ljubezni in polni Njegovega miru, ki spreminja vse stvari. Sprejmite blagoslov in mir naših treh združenih Svetih Src, ki vas neizmerno ljubijo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITVENO SREČANJE Z EDSONOM 26.12.2020 OB 20H

 

Join Zoom Meeting
Meeting ID: 988 196 1278                  Passcode: Itapiranga
Vesel Božič. Jezus se je rodil in je med nami, Emanuel Bog z nami! Edson Glauber.
ZOOM MEETING V SOBOTO OB 20H. SE VIDIMO. KLIKNI NA POVEZAVO, KI JE PODČRTANA. NEVENKA

BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ 2020 VSEM ČASTILCEM TREH SRC IN PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

BOŽJE DETE, NAJ OSTANEMO TRDNI V VERI IN ZVESTI TVOJI CERKVI ! OBVARUJ NAS ZMOT IN PREVAR POSVETNOSTI !

O Jezus, to je za tvojo ljubezen, za spreobrnjenje grešnikov in za zadostitev za  grehe, storjene zoper Brezmadežno Srce Marijino!

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo.

Gospod, usmiljenje za neposlušne škofe.
Gospod, usmiljenje za uporne duhovnike.
Gospod, usmiljene za posvečene, ki živijo kot pravi pogani.

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.12.2020 EDSONU GLAUBER  Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.12.2020 EDSONU GLAUBER  Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes, da vas napolnim z ljubeznijo, mirom in močjo mojega Božjega Sina, da vaša življenja in vaše duše zasijejo v svetlobi njegove luči in njegove milosti v tem prihajajočem Božiču.

Ne izgubite vere! Ne izgubite zaupanja v Boga in niti upanja. Bog vas ljubi in želi vašo večno srečo. Zaradi tega me prosi, naj vsakemu posebej povem te besede.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim in Materinskim plaščem in vas varujem kot svoje sinove in hčere, ki jih posebno ljubim.

Prejmite moj blagoslov in mojo ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.12.2020 – Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.12.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim, da odprete svoja srca Bogu. Molite, otroci moji, veliko molite, da bi si mnoge družine mogle zaslužiti blagoslove, milosti in Božje varstvo, v teh težkih in bolečih časih, ko hoče duh teme uničiti vsako upanje in zaupanje v Boga.

Vi, otroci moji, ste odgovorni, da molite za tiste, ki ne molijo, da ste zgled tistim, ki nočejo vedeti za Boga, da ste luč tistim, ki se nahajajo v temi greha.

Nesite ljubezen mojega Božjega Sina vašim bratom in povejte vsem, da je Bog z vami in vas nikoli ne zapusti. Jaz sem tu, da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce, da vas napolnim z ljubeznijo mojega Sina Jezusa. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER – 18.12.2020 – Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER – 18.12.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prišlo bo veliko preganjanje in mnogi bodo trpeli. Že dolgo kličem svoje otroke k molitvi in ​​spreobrnjenju, vendar me mnogi niso poslušali in se niso želeli spreobrniti, zdaj pa morajo prenašati velike bolečine in trpljenje, da bi imeli priložnost pokazati Gospodu, da se želijo spremeniti in postati dobri.

Greh, kadar ne pride na dan s kesanjem in zakramentom, pride na dan skozi bolečino, kri in preganjanje.

Moli, moj sin, veliko moli, ker bodo zlobni ljudje uničili  veliko družin in v tej bitki med dobrim in zlim

je ogroženih veliko človeških življenj.

Satan želi smrt: ne samo duhovno smrt mnogih duš, ampak fizično smrt, da poteši njegovo sovraštvo proti človeštvu, ki je ustvarjeno po Božji podobi in sličnosti.

Jaz, Mati Božja in Mati vsega človeštva, prihajam, da rečem svojim otrokom, naj se zatečejo v moje Brezmadežno Srce, naj se mi vsak dan posvetijo in jim obljubim materinsko varstvo in mojo pomoč v  najtežjih trenutkih.

Tolaži moje Boleče in Brezmadežno Srce, ranjeno in žaljeno, tako, da bo zadoščeno Božji pravičnosti, ki želi strašno kaznovati nehvaležno človeštvo na način, ki se ga še ni videlo.

Moj sin, moli in zadoščuj. Tako boš pritegnil dobrotljivi Gospodov pogled nase in na svojo družino.

Jaz sem z vso mojo Materinsko ljubeznijo vedno ob tebi   in te blagoslavljam, kakor tudi vse moje otroke dobre volje: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je bila žalostna in je jokala. Ko sem poslušal njene besede sem začutil veliko bolečino v mojem srcu, zaradi njene zaskrbljenosti za človeštvo, ki je gluho in nehvaležno in je ne želi poslušati in se noče spreobrniti.