ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA

ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA

ZGODOVINA

 

 escapulrio_1

escapulrio_4

14. julija 2000 je Edson obiskal  Aylesford z Marino Hoodkin, ki živi v Sao Paulu. To se je zgodilo, ko je bil Edson na obisku v Italiji v Bresci in bil povabljen v Anglijo. Preživel je v Angliji dva tedna in obiskal svetišče Karmelske Matere Božje.

V Angliji je imel nekaj prikazovanj Marije, Jezusa in svetega Jožefa, ki mu je govoril o izročitvi trem svetim Srcem in o prihodnjih dogodkih, žalostnih, ki se bodo dogodili v tej državi.

escapulrio_6

V Aylesfordu, v svetišču Marije Karmelske, je Edson obiskal kapelo svetega Jožefa .Tu v kapeli je imel prikazovanje Svete družine. To prikazovanje je pritegnilo veliko Edsonovo pozornost.

Edson: »Gospa, ki sta jo spremljala dete Jezus in sveti Jožef, je imela v svojih rokah škapulir, toda ne škapulir Karmelske Matere Božje, temveč drugačen škapulir, bele barve in Edson je na škapulirju jasno razlikoval tri sveta Srca.

Po prikazovanju je Edson omenil prijateljici Marini, kaj se je zgodilo, bil pa je zelo zamišljen in tedaj še ni razumel vsebino tega sporočila, svetih treh Src.

escapulrio_7

 V Londonu, med sveto mašo, je imel razodetje od Boga, ko mu je bilo pokazano v videnju tri srca Jezusa, Marije in Jožefa združena v eno Srce. To videnje se je ponovilo trikrat, da je ostalo v nepozabnem spominu in nima niti najmanjšega dvoma o edinosti treh Src Jezusa Marije in Jožefa.

escapulrio_8

Dne 16.07.2001, Edson je v mestu Sciacca, v provinci v Agrigentu na Siciliji, v Italiji, ob obisku skupine mladih, ki je tam  nastala, je Edson  popoldne, med molitvijo rožnega venca imel, po njegovi izjavi,  v cerkvi Marije Rožnovenske prikazovanje Svete Družine pred vsemi prisotnimi ljudmi.. Pri videnju so bili prisotni  tudi kapucinski bratje.

escapulrio_9

Prečisto Srce svetega Jožefa, bodi varuh naših družin!

Na tem prikazovanju je Marija dala Edsonu sporočilo, nato pa mu je rekla: . “. Bodi pozoren na to, kar ti bom pokazala;  daj izdelati tak škapulirkot ga vidiš. To bo škapulir svetega Jožefa. Moj Sin Jezus želi da ga vsi uporabljate z vero in ljubeznijo ter globokim spoštovanjem do mojega ženina Jožefa, kot si zasluži. Kdor ga nosi, more prejeti zaščito Boga, Prečistega Srca svetega Jožefa in zaščitnega plašča kot tudi mnoge nebeške milosti, ki so potrebne za odrešenje in posvečenje. Edson je videl Sveto Družino v zlati barvi in  v zlati barvi napis: PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠE DRUŽINE. 

Kmalu je vizija izginila in dala prostor trem svetlim in sijočim Srcem. Iz Jezusovega Srca sta izšla dva žarla, ki sta bila usmerjena v Marijino brezmadežno Srce in v Prečisto Srce svetega Jožefa. Nad Srci se je pojavil napis v zlatih barvah Jezus, Marija, Jožef ljubim vas,  rešite duše. Kmalu po tem videnju se je pojavila ponovno Marija z Jezusom in svetim Jožefom. Vsi trije so vse prisotne blagoslovili in nato izginili v čisti jasnosti svetlobe, ki jih je obdajala. Edson ni vedel, da je tega dne 750 obletnica, ko je Marija v dala škapulir Karmelske Matere Božje Simonu Stocku. Ta dan sta Jezus in Marija predstavila svetu svetega Jožefa, kot znamenje posebnega varstva za družine po vsem svetu. l

escapulrio_10

Če želite prejeti škapulir svetega Jožefa, je potrebno, da se pripravite s 30 dnevno Pobožnostjo svetemu Jožefu, ki jo molimo 30 zaporednih dni, v spomin na leta, ki jih je sveti Jožef preživel z Jezusom Kristusom, Božjim Sinom.

Prejem škapulirja za vse tiste ki želijo in bodo opravili 30 dnevnico, bo dne 25. oktobra 2015, ob srečanju častilcev svetega Jožefa in svetih treh Src v župniji Grosuplje na Dolenjskem.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.8.2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.8. 2013, SOBOTA

Mir, moji ljubljeni otroci!

Dragi otroci, kaj storite za vašo pot spreobračanja? Ali ste se že odločili, da boste poslušni in dobri? Ste se že odločili, da boste sledili klicu mojega Sina Jezusa? Nehajte razmišljati in meditirati, da živite v pomanjkanju ljubezni in pomanjkanju miru, ker se tako vedno bolj oddaljujete ob Božjega Kraljestva in mojega Brezmadežnega Srca. Trudite se biti dobri vsak dan. Trudite se biti otroci, ki razveseljujejo Srce svoje nebeške Matere. Ne bodite kamen spotike na poti do svojih bratov, ker boste morda kasneje zato našli veliko trnja, ki bo povzročilo jok in krvavenje, zaradi pomanjkanja spreobrnjenja, ker ne živite moja sporočila.  Molite, veliko prosite Boga za mojo materinsko pomoč, ker vam želim pomagati, v tem času, ko mi Bog to še vedno dopušča preko mojih materinskih sporočil. Vrnite se, vrnite se na pravo pot in svet bo imel mir.

Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pri posredovanju tega sporočila je bil Marijin izraz obličja žalosten in boleč.

 

 

POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU

PAPEŽ FRANČIŠEK BO POSVETIL SVET MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU 13.10.2013.

ŠKOF IZ LEIRIE (FATIMA) JE POVEDAL, DA BO KIP FATIMSKE MATERE BOŽJE, KI SE ČASTI V SVETIŠČU V FATIMI V KAPELI PRIKAZOVANJ,  PRENEŠEN V RIM, VATIKAN, KJER BO PAPEŽ FRANČIŠEK SVET POSVETIL MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU, V IZPOLNITEV OBLJUBE BOŽJi MATERi DNE 13. OKTOBRA 1917.

TO DEJANJE POSVETITVE  IMA VELIK POMEN ZA SVET V TEM LETU VERE IN BO DALO NOV ELAN PRI EVANGELIZACIJI VSEM MARIJANSKIM GIBANJEM.                                                                                 Z VELIKIM UPANJEM ZREMO V PRIHODNOST, KI JE V MARIJINIH ROKAH IN KER ONA NIČESAR NE ZADRŽI ZASE BO IZROČILA VSE V LJUBEZEN SVETE TROJICE IN SRCE NJENEGA ŽENINA SVETEGA JOŽEFA.

               

 HVALA TI PAPEŽ FRANČIŠEK!

 

 

 

 

JOŽEF 7. ŽALOSTI IN RADOSTI SV.PISMO NZ

Kolikor je zanesljivo znanega o sv. Jožefu, je zapisano v evangelijih po Mateju in Luku

Evangelij po Mateju

ROŽNI VENEC 7 ŽALOSTI IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA

 1.Skrivnost (Mt1,18-25) 

Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti, ki si jih doživel ob spoznanju Marijinega materinstva,  me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

Jezusovo rojstvo

18 Z rojstvom Jezusa Kristusa je bilo takóle: Njegova mati Marija je bila zaročena z Jožefom; in preden sta prišla skupaj, se je izkazalo, da je noseča – bila pa je noseča od Svetega Duha. 19 Njen mož Jožef je bil pravičen in je ni hotel osramotiti, zato je sklenil, da jo bo skrivaj odslovil. 20 Ko je to premišljeval, se mu je v sanjah prikazal Gospodov angel in rekel: »Jožef, Davidov sin, ne boj se vzeti k sebi Marije, svoje žene; kar je spočela, je namreč od Svetega Duha. 21 Rodila bo sina in daj mu ime Jezus, kajti on bo svoje ljudstvo odrešil grehov.« 22 Vse to pa se je zgodilo, da se je izpolnilo, kar je Gospod rekel po preroku: 23 Glej, devica bo spočela in rodila sina in imenovali ga bodo Emanuel, kar v prevodu pomeni Bog z nami. 24 Ko se je Jožef zbudil, je storil, kakor mu je naročil Gospodov angel. Vzel je svojo ženo k sebi 25 in ni je poznal,dokler ni rodila sina; in imenoval ga je Jezus.

2. skrivnost (Mt2, 1-12))

Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti, ki si jih doživel ob rojstvu Jezusa, me očetovsko spremljaj v življenju in smrti. 

 Obisk modrih

1 Ko je bil Jezus rojen v Betlehemu v Judeji v dneh kralja Heroda, so prišli modri z Vzhoda v Jeruzalem 2 in govorili: »Kje je ta, ki se je rodil kot judovski kralj? Videli smo namreč, da je vzšla njegova zvezda, in smo se mu prišli poklonit.« 3 Ko je kralj Herod to slišal, se je vznemiril in ves Jeruzalem z njim. 4 Sklical je vse vélike duhovnike in pismouke ljudstva ter pri njih poizvedoval, kje je rojen Mesija. 5 Rekli so mu: »V Betlehemu v Judeji, kajti takóle je pisano po preroku:

In ti, Betlehem, dežela Judova, nikakor nisi najmanjši med Judovimi voditelji; iz tebe bo namreč prišel vodnik, ki bo pasel moje ljudstvo Izraela.«

7 Tedaj je Herod skrivaj poklical modre in od njih natančno poizvedel o času, ko se jim je prikazala zvezda. 8 Nato jih je poslal v Betlehem in rekel: »Pojdite in natančno raziščite glede deteta. Ko ga najdete, mi sporočite, da se mu pojdem tudi jaz poklonit!« 9 Po kraljevih besedah so se modri odpravili na pot; in glej, zvezda, ki so jo videli vziti, je šla pred njimi, dokler ni obstala nad krajem, kjer je bilo dete. 10 Ko so zagledali zvezdo, so se silno razveselili. 11 Stopili so v hišo in zagledali dete z Marijo, njegovo materjo. Padli so predenj in ga počastili. Odprli so svoje zaklade in mu darovali zlata, kadila in mire. 12 In ker so bili v sanjah opomnjeni, naj ne hodijo nazaj k Herodu, so se po drugi poti vrnili v svojo deželo.

 3. skrivnost (LK2, 8-21)

Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti, ki si jih doživel ob obrezovanju Jezusa, spremljaj me očetovsko v življenju in smrti.

Pastirji in angeli

8 V istem kraju so pastirji prenočevali na prostem in čez noč stražili pri svoji čredi. 9 Gospodov angel je stopil k njim in Gospodova slava jih je obsijala. Zelo so se prestrašili. 10 Angel pa jim je rekel: »Ne bojte se! Glejte, oznanjam vam veliko veselje, ki bo za vse ljudstvo. 11 Danes se vam je v Davidovem mestu rodil Odrešenik, ki je Mesija, Gospod. 12 To vam bo v znamenje: našli boste dete, povito in položeno v jasli.« 13 In nenadoma je bila pri angelu množica nebeške vojske, ki je hvalila Boga in govorila:

14 »Slava Bogu na višavah in na zemlji mir ljudem, ki so mu po volji.«

15 Ko so angeli šli od njih v nebo, so pastirji govorili drug drugemu: »Pojdimo torej v Betlehem in poglejmo to, kar se je zgodilo in kar nam je sporočil Gospod!« 16 Hitro so odšli tja in našli Marijo, Jožefa in dete, položeno v jasli. 17 Ko so to videli, so povedali o besedi, ki jim je bila rečena o tem otroku. 18 In vsi, ki so slišali, so se začudili temu, kar so jim povedali pastirji. 19 Marija pa je vse te besede shranila in jih premišljevala v svojem srcu. 20 In pastirji so se vrnili ter slavili in hvalili Boga za vse, kar so slišali in videli, tako, kakor jim je bilo rečeno. 21 Ko je bilo dopolnjenih osem dni in so dete obrezali, so mu dali ime Jezus, kakor je bil imenovan po angelu, preden je bil spočet v telesu.

4. skrivnost (Lk2,22-33)

Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti, ki si jih doživel ob prerokbi starčka Simeona, spremljaj me očetovsko v življenju in smrti. 

Jezusa darujejo v templju

22 Ko so se dopolnili dnevi njenega očiščevanja po Mojzesovi postavi, so ga prinesli v Jeruzalem, da bi ga postavili pred Gospoda, 23 kakor je zapisano v Gospodovi postavi: Vsak moški prvorojenec naj se imenuje svet Gospodu, 24 in da bi žrtvovali, kakor je rečeno v Gospodovi postavi: dve grlici ali dva golobčka. 25 Bil pa je v Jeruzalemu mož, ki mu je bilo ime Simeon; bil je pravičen in bogaboječ. Pričakoval je Izraelovo tolažbo in Sveti Duh je bil nad njim. 26 In Sveti Duh mu je razodel, da ne bo videl smrti, dokler ne bo videl Gospodovega Mesija. 27 V Duhu je prišel v tempelj. In ko so starši prinesli dete Jezusa, da bi zanj opravili vse po običaju ostave, 28 ga je tudi Simeon vzel v naročje, slavil Boga in rekel: 29 »Gospodar, zdaj odpuščaš svojega služabnika po svoji besedi v miru, 30 kajti moje oči so videle tvojo rešitev, 31 ki si jo pripravil pred obličjem vseh ljudstev: 32 luč v razodetje poganom in slavo Izraela, tvojega ljudstva.«

33 Njegova oče in mati sta se čudila temu, kar se je govorilo o njem. 34 Simeon jih je blagoslovil in rekel Mariji, njegovi materi: »Glej, ta je postavljen v padec in vstajenje mnogih v Izraelu in v znamenje, ki se mu nasprotuje, 35 in tvojo lastno dušo bo presunil meč, da se razodenejo misli mnogih src.«

5. Skrivnost (Mt 2,13-18)

Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti, ki si jih doživel pri Begu v Egipt z  Marijo in Jezusom, spremljaj me očetovsko v življenju in smrti.

Beg v Egipt

13 Ko so odšli, se je Gospodov angel prikazal Jožefu v sanjah in rekel: »Vstani, vzemi dete in njegovo mater in béži v Egipt! Bodi tam, dokler ti ne povem; Herod bo namreč iskal dete, da bi ga umoril.« 14 Vstal je, ponoči vzel dete in njegovo mater ter se umaknil v Egipt. 15 Tam je bil do Herodove smrti, da se je izpolnilo, kar je Gospod rekel po preroku: Iz Egipta sem poklical svojega sina.

Herod da pomoriti otroke

16 Ko je Herod videl, da so ga modri prevarali, se je zelo razjezil. Poslal je svoje ljudi in dal v Betlehemu in v vsej njegovi okolici pomoriti vse dečke, stare dve leti in manj, po času, kakor ga je skrbno poizvedel od modrih. 17 Takrat se je izpolnilo, kar je bilo povedano po preroku Jeremiju: 18 Glas se je slišal v Rami, jok in veliko žalovanje. Rahela je jokala za svojimi otroki in se ni hotela potolažiti, ker jih ni.

6. Skrivnost  (Mt2,19-23)

Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti, ki si jih doživel ob vrnitvi iz Egipta, me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

Vrnitev iz Egipta

19 Ko je Herod umrl, se je v Egiptu Gospodov angel prikazal Jožefu v sanjah 20 in rekel: »Vstani, vzemi otroka in njegovo mater in pojdi v Izraelovo deželo, kajti pomrli so tisti, ki so otroku stregli po življenju.« 21 Vstal je, vzel otroka in njegovo mater in prišel v Izraelovo deželo. 22 Ko je slišal, da vlada v Judeji Arhelaj namesto svojega očeta Heroda, se je bal iti tja. Bil pa je v sanjah opomnjen in se je umaknil v galilejsko deželo. 23 Ko je prišel tja, se je naselil v mestu, ki se imenuje Nazaret, da se je izpolnilo, kar je bilo rečeno po prerokih, da bo namreč imenovan Nazarečan.

7. skrivnost

Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti, ki si jih doživel ob izgubi in ponovni najdbi dečka Jezusa v templju, me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

Deček Jezus v templju

41 Njegovi starši so vsako leto ob prazniku pashe hodili v Jeruzalem. 42 Ko je bil star dvanajst let, so šli na pot po praznični navadi. 43 In ko so se po končanih prazničnih dneh vračali, je deček Jezus ostal v Jeruzalemu, ne da bi njegovi starši to opazili. 44 Mislili so, da je pri popotni druščini in so prehodili pot enega dne. Nato so ga začeli iskati med sorodniki in znanci. 45 Ker ga niso našli, so se vrnili v Jeruzalem in ga iskali. 46 Po treh dneh so ga našli v templju. Tam je sedèl med učitelji, jih poslušal in vpraševal. 47 In vsi, ki so ga slišali, so bili iz sebe nad njegovo razumnostjo in njegovimi odgovori. 48 Ko sta ga zagledala, sta bila presenečena in njegova mati mu je rekla: »Otrok, zakaj si nama tako storil? Tvoj oče in jaz sva te s tesnobo iskala.«49 Dejal jima je: »Kako da sta me iskala? Mar nista vedela, da moram biti v tem, kar je mojega Očeta?« 50 Vendar nista razumela besed, ki jima jih je rekel. 51 Nato se je vrnil z njima in prišel v Nazaret ter jima je bil pokoren. In njegova mati je vse, kar se je zgodilo, shranila v svojem srcu. 52 Jezus pa je napredoval v modrosti, rasti in milosti pri Bogu in pri ljudeh.

Amen

JOŽEF NAJČISTEJŠI ……..PROSI ZA NAS

JOŽEF NAJČISTEJŠI ……..PROSI ZA NAS

ZAVETNIK DRUŽIN…

Fotografija: Što je Gospa rekla sv. Brigiti Švedskoj o sv. Josipu</p><br />
<p>Moja kćeri, nažalost mnogi ljudi nemaju pojma o tome koliku je prednost Gospodin dao mojem svetom zaručniku Josipu i kako je velik njegov zagovor kod Boga za sve koji mu se preporučaju.</p><br />
<p>Znaj, da je Josip veliki odvjetnik da siromašnim grešnicima postigne oproštenje i milost. Moraš biti zahvalna Gospodinu što ti je on to po meni objavio. Nastoj kroz čitav svoj život častiti moga zaručnika. Zahvaljuj Gospodinu što je udijelio Josipu tolike prednosti i milosti. Ja sam bila presretna što sam ga dobila za zaručnika. U svim svojim nevoljama moli se njemu i revno nastoj da ga i drugi časte. Budi sigurna da Bog daje na zemlji sve ono za što ga Josip u nebu zamoli. Gospodin će na Josipovu molbu udijeliti izvanredne milosti.</p><br />
<p>(Iz knjige koju je odobrila Crkva „Revelationes sanctae Brigitte“ 6. Knjiga, 59 poglavlje)

God in praznik sv. Jožefa, moža Device Marije in Jezusovega skrbnika obhajamo 19. marca.

Kolikor je zanesljivo znanega o sv. Jožefu, je zapisano v evangelijih po Mateju in Luku (prim. Mt 1,1–2,23Lk 1,5–2,52). Genealogija obeh evangelijev ga uvršča med potomstvo kralja Davida (prim. Mt 1,16Lk 1,27). Čeprav je bil kraljevskega rodu, Jožef ni bil bogat. Po vsej verjetnosti je bil reven, kar je razvidno iz daru samo »dveh grlic ali dveh golobov« (Lk 2,24) ob Jezusovem darovanju v templju (bogatejše družine so bile po judovski postavi dolžne darovati več, prim. Mz 12,8). Jožefova družina je izvirala iz Betlehema v Judeji, vendar se je on preselil v Nazaret v Galileji, kjer je opravljal tesarsko obrt. Jožef se v evangelijih zadnjič omenja ob Jezusovem obisku templja v starosti približno 12 let (prim. Lk 2,41–52). Predvidevamo, da je Jožef umrl že pred začetkom Jezusovega javnega delovanja. Ostale zgodbe v zvezi z njegovo osebnostjo (npr. njegova domnevna visoka starost in ovdovelost v času poroke z Marijo), nimajo realne zgodovinske osnove in so bile ustvarjene z namenom zadovoljiti ljudsko radovednost o podrobnostih iz njegovega življenja.

Evangeliji nam kljub skopim podatkom rišejo sorazmerno jasno podobo o Jožefovi osebnosti. Bil je zvest in potrpežljiv mož, pokoren Božji volji glede njegovega življenjskega načrta, ob čemer je sprejel tudi vse spremljajoče težave. Evangelist Matej ga imenuje »pravičen« (Mt 1,19), saj je dojel načrt, ki ga je imel Bog z Marijo, in se zavestno vključil vanj tako, da je sprejel, zaščitil in poskrbel za svojo družino.

Jožef je zavetnik umirajočih, saj je ob predpostavki, da je umrl pred začetkom Jezusovega javnega delovanja, umrl v družbi Jezusa in Marije, kar za kristjane predstavlja idealen način, kako zapustiti zemeljsko življenje. Jožef je zavetnik očetov, obrtnikov, delavcev in krščanskih družin.

Leta 1870 je papež Pij IX. (1846–1878) sv. Jožefa uradno razglasil za zavetnika vesoljne Cerkve, s čimer je izpostavil njegovo vlogo podpornika, zaščitnika in vodnika svete družine, ki se je razširila na celotno Cerkev. Ob tej priložnosti je 19. marec določil za njegov godovni dan. Papež Pij XII. (1939–1958) je dodal še praznik Jožefa delavca, ki ga praznujemo 1. maja in sovpada s civilnim praznikom dela.

Papež Janez Pavel II. (1978–2005) je leta 1989 objavil apostolsko spodbudo z naslovom Odrešenikov varuh (1989), v kateri je razmišljal o življenju in pričevanju sv. Jožefa. God sv. Jožefa je v Cerkvi na Slovenskem slovesni praznik, saj je sv. Jožef zavetnik slovenskih dežel in zavetnik novomeške škofije. Na ta dan se v Sloveniji tradicionalno začenja teden družine.

KRALJICA V NEBESA VZETA… PROSI ZA NAS!

Moja duša poveličuje Gospoda,

moje srce se raduje v Bogu, mojem zveličarju.

Ozrl se je na nizkost svoje dekle,

glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.

Velike reči mi je storil Vsemogočni,

njegovo ime je sveto.

Iz roda v rod izkazuje usmiljenje

vsem, ki mu zvesto služijo.

Dvignil je svojo močno roko,

razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.

Mogočne je vrgel s prestola

in povišal je nizke.

Lačne je napolnil z dobrotami

in bogate je odpustil prazne.

Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,

kakor je obljubil našim očetom.

Spomnil se je svoje dobrote

do Abrahama in vseh njegovih potomcev.

                                         (prim. Lk 1,46-55)

SPOROČILO DEVICE MARIJE 10. 8.2013

Sporočilo Matere Božje na 10. 8.2013

Mir moji ljubljeni otroci!

Vaša Mati sem in vas prosim, da predate svoje srce Bogu. Bodite njegovi! Že dolgo vas vabim k molitvi in spreobrnjenju, vendar mnogi ne poslušajo mojih sporočil. Molite, da bi sprejeli moje materinske besede z ljubeznijo v vaša srca. Molite, da bi bila vaša srca odprta za sprejem Božje ljubezni, da bi bili pripravljeni, in zmogli prenašati z vero, z ljubeznijo, z močjo in korajžo vse kar bo prišlo kmalu na svet.

Ne igrajte se s spreobrnjenjem in svojim odrešenjem.  Vzemite resno moja sporočila. Bodite sinovi in hčere odgovorni v veri. Bodite pričevalci vašim bratom, da bi se oni spreobrnili in vrnili k Bogu. Vodite svoje brate k moji materinski ljubezni in bodite mir ljudem v stiski. Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Božja Mati dejala:

Brazilija bo trepetala zelo močno in velika bo bolečina tolikih mojih otrok. Bog ne želi grehov nečistosti, neposlušnosti in nezvestobe.  Manaus bo doživel veliko bolečino in mnogi se bodo kesali in jokali, ker me niso poslušali. Molite, molite mnogo, mnogo, mnogo!

 

MOLITEV SV.ANTONA MARIJA CLARET

Bog Oče, neskončna dobrota, na priprošnjo svetega Antona Marije Claret, ki je v življenju utrpel različne vrste nasilja, vključno z bombnimi napadi, napadi in grožnjami s smrtjo in preganjanji in je vedno našel zatočišče in moč v veri in molitvi: obvaruj mene in mojo celo družino pred fizičnim in moralnim nasiljem. Brezmadežno Srce Matere Božje ljubezni pomagaj nam graditi in najti mir. Amen

Izmoli en Oče naš za vse ljudi, ki so v nevarnostih ali v rokah nepridipravov.

SVETE RELIKVIJE V EDSONOVEM DOMU

Svete relikvije v hiši Edson

Objavljeno: 10. avgust 2013 06:13 PDT

Mnogi ne vedo, da na molitveni skupini pri Edsonu na domu so svete relikvije, ki jih je Edson prejel kot zahvalo in darilo od duhovnikov, vernikov in nekaterih ljudi, ko je obiskal Evropo in so poslane v Amazonijo kot znak blagoslova in varstva in zato, da bi se častile.

Na gornji sliki je relikvija- košček svetega Jezusovega križa;  košček skale v Lurški votlini Massabielles, praktično iz mesta, kjer  je milostni izvir naše Lurške Gospe in ga je daroval francoski  gospod Edsonu ob njegovem letošnjem obisku . Kot relikvija je tudi košček obleke Svete Terezije Deteta Jezusa; kost svetega Antona Marije Klaret,; zadaj je relikvija svetega Petra in Pavla ter v belem papirju relikvija svete Klare Asiške.
Poleg teh relikvij na oltarju ležijo relikvije svete Marije Goretti, svete Gemme Galgani, svetega Gabrijela od Žalostne Matere Božje, svetega Pavla od Križa, svetega Vincenca Maria Strambi, in košček kamenine iz Monte Gargano (Italija), kjer se je nadangel Mihael prikazal pred stoletji in svete Krale iz Montefalca.

Vse te relikvije so izpostavljenje za obisk in češčenje na mestu prvega prikazovanje Device Marije v Manausu, vsem vernikom, ki želijo moliti in prositi milosti in blagoslove zase, za svojo družino in ves svet. /Edson/

SPOROČILO 7.8. 2013 MARIJI DO CARMO

DANES JE NAŠA GOSPA JOKALA

2013/08/07
Danes, ko  je moja mama, ob 15h, šla malo počivat ji je Devica Marija nepričakovano spregovorila. Bila je zelo žalostna.
Dejala je mami : Moliva molitev usmiljenja:
Usmiljenje Jezus, usmiljenje  za vse grešnike, usmiljenje  za vse človeštvo! …
Naša Gospa je molila  mnogokrat to molitev in kmalu zatem je tudi molila:
Sveti Bog, Sveti Močni, Sveti Nesmrtni, usmili se … vsega človeštva! …
Naša Gospa se je začela jokati in kmalu zatem, moja mama ni slišal ničesar. Potolažimo našo Sveto Mater, ker je njeno brezmadežno Srce  žalostno  zaradi naših grehov in grehov celega človeštva. Pazimo, da ne ranimo Srce njenega Sina Jezusa, zaradi naše nepokorščine, trdosrčnosti in sebičnosti, zaradi našega pomanjkanja ljubezni. Pokesajmo se, ker je moja mama dobila zelo žalostno stvar, ki bo zajela svet in človeštvo bo trpelo zaradi  nehvaležnosti in neposlušnosti  Bogu.
(Edson)