SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.02.2020

 

Zapomnite si moji otroci: vse v tem življenju mine in nič ni večno. Bojujte se za Raj, bojujte se za večno življenje ob mojem Sinu.

Molite, va bi mogli razumeti moje Materinske besede. Vi živite v časih preizkušenj, predno se bodo dogodili skrivnosti v svetu.

Molite za škofe, duhovnike, ki so brez Gospodove luči v njihovih življenjih in ne znajo biti vernikom  vzor vere in zaupanja v Boga, v teh časih, ker je greh sveta uničil vse dobro božje milosti v njihovih dušah, zaradi tega mnogi verniki trpijo in se čutijo osamljeni in zapuščeni od svojih pastirjev.

Veliko molite zanje, da se ne pustijo premagati od Satanovih laži in napak,ker mnogi so se pustili odvleči njegovemu smrtonosnemu repu, ki uničuje svetost in čistost njihovih duš z zlobnim in strupenim zapeljevanjem.

Satan deluje na Božje služabnike, da padejo in so brez moči, uničeni od grehov. Volkovi požirajo ovce, uničujejo njihovo vero, upanje in ljubezen in pastirji bežijo v strahu, ker ne verujejo več v velik Božji dar, v moč njihovega duhovništva. Če bi resnično verovali jih nobeno zlo ne bi zadelo in uničilo njihovo duhovniško poklicanost in tako veliko in sveto poslanstvo.

Molite za Božje služabnike, otroci moji, da bi verovali vedno bolj, v nasprotnem primeru bo prišel veliki dan, boleč in žalosten, ko vam bo Evharistija odvzeta za vedno v mnogih krajih, ker je svet pozabil častiti in verovati v Boga.

Molite, molite, molite. (Kraljica rožnega venca in miru Edsonu Glauber 29.02.2020 Manaus/Am)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja