SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2020 – MANAUS/AM

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2020 – Manaus-AM

Mir  ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas prosim: odločite se za nebeško kraljestvo. Ne izgubljajte svoj čas s svetom, ker v svetu boste srečali samo greh, smrt in trpljenja, ker svet je pozabil na Boga.

Satanu je uspelo z grehom pokvariti zelo veliko število duš. Mnogi moji otroci so slepi in gluhi za Boga. Ne dovolite, da se duše izgubljajo v grehu.

Molite, veliko zadoščujte in se žrtvujte za spreobrnjenje in rešitev grešnikov.

Otroci moji, poslušajte me, poslušajte me, poslušajte me. Ne zapirajte svoja srca kriku mojega glasu. Ne želite si , da bi me poslušati, ko bo trpljenje prizadelo vas in vaše družine. Poslušajte sedaj, dokler morete, dokler je še čas za spreobrnjenje.

V svetu je mnogo trdih src. Prosite Svetega Duha, da  njegovo božjo milost omehča ta težka in nehvaležna srca in velike milosti bodo podeljene za dobro in rešitev duš.

Molite Rožni venec vsak dan. Po Rožnem Vencu prejmete od Gospoda velike in številne milosti. Z Rožnim Vencem zmagate satana, osvobodite vaše družine in svet od vsakega zla.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja