SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2020 Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2020 Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi, k molitvi, k molitvi.

To je čas za spremembo življenja, odločitve za Boga, iskrenega kesanja nad svojimi grehi.

Otroci moji, Bog vam govori, a toliki ga nočete poslušati in ga ubogati, zaradi tega Satan pridobiva več prostora v svetu in vas uspe premagati z bolečino, trpljenjem in pomanjkanjem vere.

Že veliko časa je, ko vam dajem moja sporočila, ko prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu, a mnogi me ne poslušajo z odprtim srcem in moje besede padajo v praznino tolikih mrzlih src, ki so brez ljubezni.

Vrnite se h Gospodu, odprite mu svoja srca. Dovolite, da moja sporočila morejo spremeniti vaša življenja in življenja vaših družin, da živite v svetosti in sledite korakom mojega Sina Jezusa.

Bog vam daje možnost, da spremenite smer vaših življenj, predno pridejo na svet strašna trpljenja, ki ga bodo opustošila in za vedno spremenila. Jaz vas ljubim in kot vašo Mater me skrbi vaša sreča in večno zveličanje.

Molite, molite moji otroci in Bog vam bo poslal iz nebes njegove Angele, ki vam bodo pomagali, vas varovali pred vsakim zlom in nevarnostmi, ki so jih ustvarili zlobni ljudje, kateri želijo uničiti tisoče življenj, ker so njihova srca obsedena od Satana, ki želi vam povzročati bolečine in trpljenja.

Sem vaša Mati in pokrivam  vas in vaše družine s svojim Brezmadežnim plaščem ter vam dajem moj materinski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja