NAŠA GOSPA APARECIDA – ZAVETNICA BRAZILIJE -MARIJA POMAGAJ – POJDI, TVOJA VERA TE JE OZDRAVILA

NAŠA GOSPA APARECIDA – ZAVETNICA BRAZILIJE!

Ob zori sem imel sanje: Bil sem na nekem mestu v Manausu in sem videl veliko, veliko ljudi v stiski. Vsi so bili bolni, kontaminirani in upanja zanje ni bilo več. Ti ljudje so vpili od bolečine, obupano so jokali; drugi so omedleli in niso več imeli moči hoditi. Bil je žalosten, apokaliptičen in boleč prizor, pravi kaos kot še nikoli prej v Amazoniji. Nenadoma sem zagledal nebo odprto in zagledal sem Gospo. Dala mi je njeno podobo, Nossa Senhora Aparecida* s čudovito zlato krono, podobno tisti, ki jo ima doma, vendar je drugačno od krone, ki je močno zasijala.

Gospa mi je dala vedeti, da bodo ozdraveli vsi, ki bodo na njeno podobo gledali z vero, jo z zaupanjem prosili ter se kesali nad svojimi grehi. Nenadoma sem prišel na določeno mesto, videti je bila kot majhna kapelica, zelo preprosta, narejena iz lesa  in k tej kapeli je šlo veliko ljudi, na tisoče. Vsi ti ljudje so želeli priti v to kapelo, ker so želeli pogledati podobo Gospe. Nato sem šel pred  kapelo in visoko dvignil podobo Gospe. Njena krona je v tistem trenutku močno zasijala in vsi so strmeli,  jo gledali in jokali. Takrat sem se zbudil. Te sanje so se me zelo dotaknile in me pustile v mislih, kar sem videl. Bilo je zelo resnično!

LJUDSTVO V PUŠČAVI JE GREŠILO ZOPER BOGA

In ljudstvo je prišlo k Mojzesu in so rekli: »Grešili smo, ko smo govorili proti GOSPODU in proti tebi. Môli h GOSPODU, naj odstrani kače od nas!« Mojzes je torej molil za ljudstvo. Nato je GOSPOD rekel Mojzesu: »Narêdi si strupeno kačo in jo obesi na drog! Kdor koli je pičen in jo pogleda, bo živel.« Mojzes je napravil bronasto kačo in jo obesil na drog. Če je kača koga pičila in se je ozrl na bronasto kačo, je ostal živ.

Te sanje me spominjajo na judovstvo ljudstvo, ki je v puščavi grešilo zoper Boga, tako kot današnje človeštvo živi mimo Boga, brez Boga.

GOSPOD, NAJ SE V MOČNI VERI OZREMO NA TVOJO PRESVETO MATER, SREDNICO VSEH MILOSTI IN NAS PO NJENI PRIPROŠNJI REŠI KUGE BREZBOŠTVA, POHLEPA……. IN BOLEZNI KORONAVIRUSA. MILOSTNO SPREJMI NAŠE KESANJE V SVOJEM IMENU IN V IMENU VSEGA ČLOVEŠTVA.

POMOČNICA KRISTJANOV, PROSI ZA NAS!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja