SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2020

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi z ljubeznijo in vero. Imejte zaupanje v Boga in v njegovo božje varstvo. Ne bodite v stiski, Gospod je vedno zraven tistih, ki mu služijo in ga ljubijo.

Tu sem, da vas varujem s svojim brezmadežnim plaščem. Molite za tiste, ki ne verujejo in nimajo več vere. Ti so v nevarnosti, da ne bodo mogli nikoli vstati iz življenja v grehu in bodo trpeli posledice svojih strašnih grehov, ker so izgnali Boga iz svojih src in iz svojega življenja.

Posredujte moji otroci, za dobro človeštva in njegovo spreobrnjenje, ki trpi zato, ker me ne posluša in ne moli.

Sprejmite mojo brezmadežno luč in nesite jo svojim bratom, da bodo osvetljeni z Božjo milostjo in spremenili njihova življenja v ljubezen do mojega Sina Jezusa.

Otroci moji, svet gre skozi velike preizkušnje zaradi neposlušnosti Božjim Zapovedim in svetim Gospodovim naukom.

Bog ne ljubi neposlušnosti, Bog ne ljubi src, ki so polna napuha. Če tisti, ki so polni napuha  ne bodo prosili odpuščanja za svoje grehe, ne bodo vstopili v nebeško kraljestvo, ker mnogi ne želijo priznati svojih napak in niti jih nočejo popraviti.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu in on bo storil, da bo luč njegovega Božjega Obličja svetila nad vami in vašimi družinami. Jaz vas ljubim in  z mojim Brezmadežnim Srcem, polnim Božjega miru. vas blagoslavljam.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja