SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.02.2020 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.02.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati, Kraljica Rožnega Venca in Miru, prihajam iz nebes, da vam pokažem varno pot, ki vodi k Bogu.

Ne oddaljite se od molitvene poti, temveč jo še bolj stopnjujte, kajti samo tisti, ki se bodo spreminjali v živo molitev za Bogu, bodo prenesli težke čase in čase bolečino, ki bo padla na vse človeštvo.

Bog vas kliče k spreobrnjenju že veliko časa, a vi ne poslušate in niti ne ubogate, zato trpite posledice vaše neposlušnosti in grehov.

Otroci, spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, ker toliko grehov žali Gospoda in  mnogi vaši bratje so izgubili vero, saj že ne verjamejo v ničesar več.

Bog bo kmalu pustil pasti na ves svet večjo kazen, ki ni nikoli obstajala v človeški zgodovini. Vrnite se, moji otroci, vrnite se h Gospodu.

Živite trenutke bolečine in preizkušenj, pred veliko kaznijo, ki bo pretresla vse človeštvo in nič ne bo ostalo na nogah pred Gospodovo jezo do nehvaležnih grešnikov.

Prihajam iz nebes, da vam dam svojo materinsko varstvo. Sem vaša Brezmadežna Mati in vas želim varovati in oddaljiti veliko kazen medtem, ko vam Gospod še vedno daje svoje usmiljenje,  a kmalu, otroci moji se bo v svetu vse spremenilo.

Odločite se za Boga. Odločite se za nebeško kraljestvo. Nič na tem svetu ni večnega, samo Bog je večen otroci moji, zato hrepenite biti z Bogom, da bi mogli kraljevati z njim vso večnost.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja