SPOROČIL0 NAŠE GOSPE Z DNE 28.11.2015

3ce9a060218d3448738d17c4661a710a

 

SPOROČIL0 NAŠE GOSPE Z DNE 28.11.2015

Danes  se je Sveta Mati prikazala z malim Jezusom v naročju. Spremljala sta jo sv. Frančišek in sveta Klara Asiška, ki sta skupaj z Devico molila za svet in za Italijo.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam prosit vas, da združite svoje molitve z mojimi, da bi mogli združeni prositi  Nebeškega Očeta usmiljenja za ta zbegani  in neverni svet.

Moji otroci, svet zanika Odrešenika in vsak trenutek ga mnogi žalijo, ko delajo strašne grehe, zaradi katerih Srce mojega Božjega Sina krvavi.

Premalo spoštovanja se daje Evharistiji in mnogi jo prejemajo brez vere, ker ne verujejo v Jezusovo prisotnost.

Prosim vas posredujte za svet. Naredite iz svojega življenja popolno podaritev, darujoč Gospodu vse kar imate: vašo ljubezen. To je najbolj dragoceno kar imate in jo lahko podarite mojemu Sinu.

Ljubite, da bi pripadali Bogu s telesom, razumom, srcem in dušo. Ljubite, da bi mogli vstopiti v Jezusovo Srce, živa peč ljubezni. Ljubite, da bi bili njegovi večni tolažniki. Častite Gospoda in on vam bo odprl svoje Srce in vam bo dovolil vstop, da bi vas obogatil z najbolj svetimi milostmi.

Strašna vojna se bliža, če se mnogi ne vrnejo skesani h Gospodu. Mnogi bodo dali svoja življenja v bolečinah in solzah, ker niso hotelu poslušati mojih materinskih klicev.

Italija! Italija! Gospod te kliče. Ne greši več! … Italija, tvoja zastava bo raztrgana na dvoje in na tvoje ulice bodo vdrli tisti, ki imajo v svojih srcih polno sovraštva za tisto kar imaš najbolj sveto. Vrni se, vrni se… Čas je, da se ponižaš pred Gospodom in ga prosiš odpuščanja in On ti bo odpustil… Poslušaj-me!

Molite, molite, molite moji otroci. To je moj Materinski klic, klic Matere, ki skrbi za vsakega izmed vas in za vaše družine.

Jaz vas dajem v svoje Srce in vedno blagoslavljam, da bi bili srečni, da bi imeli moč in bi prejeli mir, ki vam ga samo Bog more dati.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja