SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.11.2015 (MILANO-IT)

 

c9289b6585629f2ec324156dd518386d

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.11.2015 (MILANO-IT)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Brezmadežna Mati. Tu sem z vami, ker vas ljubim. Jaz vas zbiram v ljubezni mojega Božjega Sina in v tej ljubezni vas kličem, da se vrnete k Bogu, našemu Gospodu.

Ne grešite več!… Greh vas oddalji od Boga otroci moji. Bodite sinovi in hčere poslušni mojemu glasu, ki vas vodi k njemu, ki je vaše življenje in luč vaših duš.

Vsemogočni vas želi rešiti pred težkimi časi: časi solza in bolečin.

Prišel je čas vaše vrnitve h Gospodu. Že vrsto let je kar vam govorim, toda mnogi se ne zmenijo, kar posredujem svojim znanilcem, sinovom, ki sem jih izbrala, da posredujem sporočila ljubezni svojega Brezmadežnega Srca.

Otroci moji, bodite zvesti Gospodu in branite večne resnice. Bog je resnica. Braniti resnico pomeni braniti čast in veličastvo Boga, kadar je žaljen, zavrnjen in pozabljen.

Ne vrnite se na pot greha, kadar vas hudič skuša. Kličite me in bom prišla, da vam pomagam in podelim svoje milosti in svoje blagoslove.

Hvala za vašo prisotnost. Blagoslavljam vas s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja