SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.11.2015 FINSKA

PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. HVALA VSEM !

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DSC_2976DSC_2975

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.11.2015 – FINSKA  

Marijino svetišče STELLA MARIS – FINSKA
(
Ustanovitelj Skupnosti p. Gianni Sgreva- pasionist)

(Stella maris – pomeni Morska zvezda)

 Sveta Mati je ponovno prišla z nebes, da nas blagoslovi, ker nas ima rada. Ljubljena Mati v naši sredi je veliko znamenje Božje ljubezni za svoje otroke, posebno na tem kraju, kjer je škof iz Helsinki Teemu, in edini Škof na Finskem, ki je posvetil to državo dne 21. maja 2015, Marijinemu Brezmadežnemu Srcu, proseč Mater Cerkve, »Morsko Zvezdo«, na tem mestu v njenem malem svetišču. Okrog svetišča raste in se razvija središče molitve, duhovnosti, poslušanja Božje besede, formacije, krščanske kulture odprte za poklicanosti, v duhovništvo in posvečeno življenje, za evangelizacijo te zemlje in za vso katoliško Cerkev. Ta košček zemlje je bil dan Mariji v roke, da skrbi za svoje sinove in hčere, družine in vse ljudstvo, ki se želi dvigniti iz praznine in greha, da bi postalo sveto in živelo v veri in evangeljskem veselju, da bi prejeli vsi polno izlitje Svetega Duha in bi postalo sposobno ljudstvo odprto za Božja presenečenja in njegovo milost.

Kar se me je posebno dotaknilo je to, da je bila posvetitev dne 21. maja 2015, ker je bilo 21. maja 1994 datum, ko mi je Sveta Mati prvič dejala v Amazoniji: Jaz sem Blažena Devica Marija, Jezusova Mati!…prišla sem, da bi bili vi luč drugim mojim otrokom in jim povedali vse, kar bova jaz in moj Sin Jezus govorila z vami!

Biti na tem mestu je bilo presenečenje, saj Svetišče Stella Maris mnogo spominja na malo kapelo Naše Gospe v Itapirangi, ker je v istem stilu in obliki.

 

V tej noči je Naša Gospa dala sledeče sporočilo:

 

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vam dajem svojo materinsko ljubezen, da bi vaša srca našla moč in luč, da izključite temo iz svojega življenja. Moji otroci, molite in bodite zvesti Bogu in tako vas bo Gospod blagoslovil. Bog je ljubezen in vam želi dati svojo ljubezen. Odprite svoja srca Bogu in on vas bo blagoslavljal vedno bolj.

Svet greši in se oddaljuje od Boga, toda jaz se približujem svetu tako, da bi vsi imeli moč in pogum približati se Bogu in  nebesom.

Ne jokajte, ne izgubite vere. Jaz sem tu, da vam pomagam, jaz sem tu da vas vodim. Zaupajte svoje skrbi mojemu materinskemu Srcu in Gospod vas bo uslišal, kajti mene svojo Mater posluša, in vas bo uslišal, če zaupate v njegovo ljubezen.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.11.2015 FINSKA”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja