SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2015 – CATANIA SICILIJA IT)

 

images (9)

images (10)

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2015 – BELPASSO (IT)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati, Kraljica rožnega venca in miru vas vabim k spreobrnjenju in miru. Bog vas kliče, otroci moji. Čas je prisluhniti njegovemu klicu in obnoviti svoja srca. Jaz vas prosim, da še več molite za mir. Vi me še niste poslušali in molili, kot sem vas prosila, zato tolike žalostne stvari se dogajajo v svetu. Če bi me vsi moji otroci poslušali tolikim stvarem bi se lahko izognili.

Jaz vas prosim, da rožni venec molite v svojih domovih z večjo zavzetostjo. Rožni venec uniči zlo in osvobodi vaše družine satanovih krempljev. Zahvaljujem se za vašo prisotnost tu v tem trenutku in vam dajem svoj materinski blagoslov.

Molite za Cerkev, molite za Italijo. Težki časi bodo prišli in Italija bo jokala, ker je bila neposlušna Bogu. Morala bi biti vzor a je prva ranila mojega Sina Jezusa s svojimi grehi nezvestobe. Prosite Božjega usmiljenja sedaj, dokler je še njegova roka nad vami kot znamenje blagoslova in varstva, ker jaz vaša Mati prosim pred njegovim prestolom za vsakega izmed vas in za vaše družine. Vrnite se k Bogu. Poslušajte moj klic in se ne boste kesali.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

Mati Božja mi je pokazala Božjo roko nad Italijo. Dokler je Božja roka nad Italijo kot znamenje blagoslova in varstva moramo prositi Gospoda usmiljenja, da se Božja roka ne spremeni v znamenje pravičnosti in kazni. Moramo moliti, moliti, moliti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja