SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.5.2014

3383133082_9d6603b07f

Devica se je nocoj prikazala z odprtimi rokami, kot da nas sprejema, in nam pokazala svoje Brezmadežno Srce, ki je močno sevalo in je ta luč prišla na vse nas.

Njeno sporočilo:

Mir z vami!

Otroci moji, tukaj je vaša Brezmadežna Mati, pred vami. Tukaj je moje Brezmadežno Srce. Je polno ljubezni do vas. To je Božja ljubezen, ki vam jo želim dati. To je Božja ljubezen s katero želim napolniti vaša srca.

Ljubite, moji dragi otroci, ljubite in razširjajte ljubezen, ker vas posvečuje in osvobaja vsakega greha. Bodite v Jezusovi ljubezni!

Za rešitev duš za nebesa, morate znati sprejemati svoj križ z ljubeznijo in potrpežljivostjo in znati izpolnjevati Gospodovo voljo.

Ne bodite hladni za Boga, kot je hladno nocoj, ampak imejte svoja srca ogreta s plamenom vere in molitve. Ne odvrnite se od poti spreobračanja temveč pojdite vedno naprej sledeč Gospodovemu klicu.

Jaz vas ljubim in vas vsak dan prosim, da bi mogla po vaših domovih  slišati iz vaših ust molitev Zdrava Marija z mnogo ljubezni, ker ta molitev, ki jo molite k meni, svoji Materi, odstrani zlo daleč proč od vas in vaših družin.

Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja