JEZUSOVO SPOROČILO Z DNE 2.MAJA 2014

SONY DSC

Moj mir naj bo z vami!

Pridite, približajte se mojemu Svetemu Srcu. Nočete pripadati nebeškemu kraljestvu? Ne želite mojega miru, da lahko potolaži vaše bolne in utrujene duše? Zakaj ste še vedno upornih in trdih src? Zakaj ne molite, kot sem naročil preko moje svete Matere.

Želim zveličanje vseh, zato kličem vse k spreobrnjenju! Ne bodite neverni. Nevera vas vodi daleč proč od mojega usmiljenega Srca. Ne želite si živeti za svet, temveč živite za Nebeško kraljestvo, ker nebesa so kraj, ki sem vam ga pripravil ob moji strani.

Svet duši vaše duše in uničuje v vas vse tisto kar je dobro, zaradi česar si zaradi svojih grehov zaslužite žalost, bolečine in stiske. Ne pustite se prevarati: Satan je zvit in prebrisan in ve, kako vas pretentati. Prosite svetega duha, da boste vedeli vedno ločiti dobro od zla, resnico od laži. Trda in zaprta srca ne morejo zaslužiti mojih milosti in blagoslove. Še vedno ne zaupate in verjamete kot bi morali. Osvobodite se greha tako, da bo vaša vera očiščena in spremenjena po moji luči.

Mnogo let je minilo odkar se jaz in moja sveta Mati manifestiramo tukaj v Amazoniji. Veliko sporočil vam je bilo dano za vaše dobro in posvečenje vaših duš. Poslušajte moj glas, ki vas kliče k preobrnjenju. Ne zakrknite in zaprite  svojih src za moj glas.

Vrnite se sedaj, preden gre svet skozi velike preizkušnje. Amazonija… Kesaj se!… Mnogo ti bo zaračunano Amazonija, zaradi milosti, ki sem ti jih dal preko Itapirange. Brazilija, Brazilija, križ bo velik za mnoge, ker so želeli le greh; Niso hoteli storiti ničesar za slavo mojega kraljestva. Postali so gluhi in brezbrižni do mojega glasu. Tisti, ki je na oblasti bo padel! Tisti, ki nočejo narediti ničesar za nebeško kraljestvo bodo potolčeni z bolečino in solzami. Tisti, ki prelivajo nedolžno kri bodo morali skozi bolečino in kri razen, če  se ne pokesajo.

Rekel sem vam: Ljubi Gospoda svojega Boga z vsem srcem, z vso svojo dušo in z vso svojo močjo… Toda mnogi me ne ljubijo in zaničujejo mojo Božansko ljubezen…

Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe!…in ubijajo, kradejo, preganjajo, obrekujejo, smejejo, posmehujejo, lažejo, simulirajo (za finto), grozijo in zlorabljajo najšibkejše, preproste in vse tiste, ki bi jih morali ljubiti, sprejeti in jim služiti. Moje svete oči vse vidijo in poslušam noč in dan krik mojega ljudstva!…

Gorje zlobnim vladarjem!… Gorje tistim, ki so mogočni!… Gorje bogatim, egoistom in tistim, ki hočejo obogateti na račun svojega bližnjega!… Zanje je pripravljen peklenski ogenj, če se ne popravijo in delajo pokoro.

Satanov dim je vstopil  znotraj Cerkve in v mnoge družine. Mnoga srca gnijejo zaradi satanovega strupa in mnogi posvečeni so zapustili služenje moji Hiši, da služijo glasu posvetnosti in hudičevim skušnjavam. Posredujte za posvečenje Cerkve. Posredujte za duhovnike. Ne morete si predstavljati kako dragoceni so duhovniki. Ne dotikaj se mojih posvečenih!  Ne uniči mojih maziljencev.! Kajti moja sveta roka je stegnjena nad njimi in moje močno naročje jih obdaja. Kdor jih uničuje ga bom uničil jaz. Kdor povzroči, da zapustijo mojo službo, ga bom zapustil in ne bom slišal krik njegovih prošenj  v času stiske. Kdor se dviga proti njim nasprotuje Vsemogočnemu, tistemu,ki jih je ustvaril in jih lahko z enim dihom uniči v prah. Spremenite smer svojega življenja! Zavedajte se… da ste bili ustvarjeni za ljubezen in za življenje v ljubezni. Jaz sem Ljubezen in ta moja božanska Ljubezen je za vse vas. Naj se vaša srca odprejo, da jih lahko napolnim s svojo ljubeznijo.  Ne grešite več!…Prosite odpuščanja za svoje grehe. Zadoščujte za svoje grehe, da bo moji pravičnosti zadoščeno in da se moje usmiljenje razširi na tiste, ki so duhovno slepi in uporniški.

Darujte Očetu pravično zadoščenje po zaslugah mojega trpljenja, smrti in vstajenja in tako bodo mnoge duše popeljane na sveto pot k Bogu. Vsaka molitev, žrtev in pokora, narejene z ljubeznijo in v duhu zadoščevanja, pritegnejo iz nebes zadovoljstvo Očeta, njegovo ljubezen in odpuščanje.

Človeštvo se potaplja v blato greha, lahko pa jim mi pomagamo vstati z našim darovanjem, predanostjo in da posredujemo vedno bolj zanje. Bojujte se za odrešenje duš. Pridružite se moji sveti Materi in svetemu Jožefu, ker njune molitve in darovanja imajo vrednost pred menoj. Ona sta priprošnjika pred mojim Božjim prestolom in poslal sem jih v Amazonijo, da vam pomagajo pripadati meni.  Ne morete si predstavljati, koliko moja sveta Mati in moj oče Jožef posredujeta in prosita za spreobrnjenje in zveličanje vaših družin. Ljubite jih, bodite jim hvaležni in jim dajte čast, kot jo želim.

Čas mineva, dnevi so krajši in meseci minevajo hitro. Vse se izpolnjuje. Prerokbe se izpolnjujejo in kmalu bodo vse razkrite in izpolnjene. Na tem mestu sem pustil svoj blagoslov in varstvo tistim, ki so vzeli resno moje klice, tistim, ki so živeli in živijo moje klice kot vas je moja sveta Mati učila in tistim, ki nikoli niso dvomili  in ostanejo zvesti v veri do konca. Nikoli ne dvomi ampak veruj!… Vera vam bo vedno dala moč, da nadaljujete pot in ostanete vedno zvesti. Sveti Duh deluje močno na tem mestu in vam daje potrebno milost, potrpežljivost in vztrajnost vsem vam.

Ko bo svet žaloval in jokal, ob videnju kamna, ki bo postal rdeč in padel na tla, mnogi bodo potem želeli priti do tega rdečega kamna, kjer se je prikazala moja sveta Mati, ker je prišla ura bolečine!

Ulice Brazilije bodo polne krvi in solz; slišalo se bo krike in stokanje. Divje živali niso tako nevarne kot tisti, ki imajo srca polna krvi in sovraštva. Mnogi živi bodo zbežali v sredino gozda, da bi ubežali nevarnosti nenadne smrti. Trpeli bodo, ker me niso slišali, ker če bi poslušali ne bi trpeli.

Dovolj grehov!…Dovolj nečistosti in neskončne nezvestobe. Dovolj prešuštva in splavov. Popravite, popravite, popravite se! Pokesajte se svojih grehov in spremenite svoje življenje!

To je moje sporočilo danes. To je moje naročilo vsakemu srcu, vsaki družini, vsakemu duhovniku!

Cenim prisotnost vsakega izmed vas, ki je prišel resnično častiti naša tri sveta Srca. Njim podeljujem svoje milosti; milosti, ki jim bodo pomagale ostati na moji sveti poti. Pogum, zaupanje, vera, ponižnost, da bodo mogli hoditi in vztrajati v preizkušnjah.

Kdor zaupa in ljubi doseže vse od mojega Srca; kdor živi in spodbuja pravičnost bo vedno imel moj mir in mir bo kraljeval v njegovem domu.

Kdor govori resnico vedno časti Boga, ker sem Večna Resnica in to so pravi častilci, ki jih Oče išče in ljubi. Odstrani laži iz svojega srca, odstrani  lažnost,  ker nič ne ostane skrito dolgo časa.

Ljubite, ljubite, ljubite, da zaslužite nebeško kraljestvo, predvsem pa razširjajte ljubezen in ostanite vedno združeni z mojim Srcem. Če želite mir, bodite prvi nosilci miru; če želite blagoslove iz nebes, bodite prvi da vsakega sprejmete z ljubeznijo in usmiljenjem. Sveti Duh ne prebiva v hudobnem srcu, ki je poln greha, temveč v tistih, ki ljubijo mojo Besedo in jo izvršujejo.

To je čas spremembe vašega obnašanja, to je čas mimohoda in vas kličem, da mi sledite. Pridite! Pusti vse in hodi za menoj. Veliko dela je treba opraviti, ker je veliko zlomljenih src, ki jih je treba rešiti; Obstaja veliko nemirnih duš, ki potrebujejo mojo tolažbo in mir.

Delujte in bodite luč za vaše brate in razveseljujte moje sveto Srce. Vsem podeljujem svoj blagoslov in svojo luč: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “JEZUSOVO SPOROČILO Z DNE 2.MAJA 2014”

  1. Dragi bratje in sestre!
    Kar dolgo sem oklevala, vendar je prav, da čujemo tudi Jezusovo sporočilo.
    Najbolj se me dotika to, ko Jezus pravi naj po posredovanju njegove svete Matere in njegovega očeta Jožefa posredujemo za naše brate in naj darujemo Večnemu Očetu
    njegovo trpljenje, smrt in vstajenje v spravo za naše grehe in grehe človeštva.
    Večkrat preko dneva se spomnimo Božjega usmiljenja: Nebeški Oče, darujem ti telo in kri, dušo in božanstvo, trpljenje, smrt in vstajenje tvojega ljubega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, v spravo za naše grehe in grehe vsega sveta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja