SPOROČILO NAŠE GOSPE 22. MAJA 2014

23c389de132e8ccb8617e9fadaabf354SPOROČILO NAŠE GOSPE
Danes je prišla Sveta Družina. Naša Gospa je imela belo ogrinjalo in modro obleko. Sveti Jožef je bil oblečen v svetlo-rjav plašč in obleko bež barve. V naročju je imel otroka Jezusa, oblečenega v svetlo-zeleno obleko z zlatimi zvezdami.

Mati Božja je dala sporočilo;

Mir z vami!
Sem tu pred vami s svojim Sinom Jezusom in svetim Jožefom in vas prosim, da nadaljujete molitev za svet, za družine in za mir. Ne puščajte ob strani molitev, temveč mora molitev sijati v vaših domovih kot velika luč, ki spreminja vaša življenja.
Bog vas ljubi in vas hoče rešiti.
Pustite, da Njegov blagoslov vstopi v vaša srca in da je Njegova Ljubezen moč in življenje vaših duš. Otroci moji, pomagajte svojim bratom do Boga. Pomagajte svojim bratom, da vstanejo za življenje v milosti, zanje posredujte in nesite jim vsem moja sporočila.
Jaz vas ljubim in skupaj s svojim Sinom Jezusom in svetim Jožefom vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson:
Sveta Devica in sveti Jožef sta molila Slavo in prosila malega Jezusa za njegov mir in njegov blagoslov, ter da bi vedno kraljeval v naših domovih in da bi ga vedno postavljali na prvo mesto, kot center naših življenj.

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 22. MAJA 2014”

  1. Radi se zatekajmo k svetim trem srcem! Rada se vedno izročam Presvetim Trem srcem, hvaljen sveti Jožef in Tri sveta srca!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja