SPOROČILO NAŠE GOSPE 28. MAJA 2014

08a13c63fa3d83eade3e9be856b6c017

Naša Gospa je prišla v spremstvu nadangelov Mihaela in Gabrijela in nam je dala sledeče sporočilo.

Mir z vami !
Moji otroci, Bog me je poslal iz nebes, da vam povem da vas ljubi in da in želi vaše odrešenje .
Jaz sem Jezusova mati in vaša Nebeška Mati. Sem Kraljica nebes in zemlje. Pridite, tukaj sem z odprtimi rokami , da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce.
Ali trpite? Ne obupajte. Vaša mama je tukaj, da posredujem za vas .
Verujte, verujte, verujte. Z molitvijo lahko spremenite vse v svojih življenjih. Molitev vam daje moč in zmago nad Satanom in vsem zlom. Uničite moč teme, ljubite in bodite zvesti Bogu!
Ljubim vas in vam v tej noči podeljujem tisoče milosti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha . Amen !

Pred odhodom je sveta Mati dejala:

Bog želi, da bi ponovno v družini združeno molili rožni venec v ljubezni in odpuščanju. Bog želi združitev vaših družin …
Moji otroci , hvala za vašo navzočnost . Nebeški Mati je zadovoljen s častjo ki ste mi jo izkazali in z ljubeznijo, ki ste mi jo posvetili. Povem vam, Ribeirão Pires* bo prizaneseno … spomnite se, kaj sem vam povedala! Nekega dne boste razumeli, zakaj te moje besede .

*kraj v državi Sao Paulo, Brazilija

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 28. MAJA 2014”

  1. Dragi bratje in sestre!
    Naša Mati Marija je Kraljica nebes in zemlje. Edson je bil že večkrat v kraju Ribeirão Pires in iz tega sporočila se vidi, da so resno vzeli Marijin klic po spreobrnjenju. Marija nam pravi, naj se spomnimo.., kaj sem vam povedala.
    Kraju Ribeirão Pires bo prizanešeno.
    Ne pišem to, da bi se ustrahovali, ne, ampak, da bi tudi mi z veliko ljubeznijo sprejeli Marijina povabila k molitvi, žrtvi in pokori. Njena sporočila prihajajo od Boga in kdo je bolj blizu Božjega Sina kot njegova Mati? Vemo, da so časi težki. Naredimo korak k spremembi načina življenja, naredimo korak k dobremu, korak k Bogu in ga postavimo na prvo mesto. Če bo Bog na prvem mestu bo vse drugo šlo na pravo mesto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja