SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.02.2017

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.02.2018 (Vigolo)

Danes, nam je sveti Jožef njegovo sporočilo vsemu človeštvu. On dal je bil oblečen v bež obleko in zelenim plaščem. V njegovem naročju je bil Mali Jezus v bež obleki z malimi zlatimi zvezdicami. Mali Jezus je držal v svoji roki križ iz temnega lesa in z njim nas je blagoslovil.

Mir moji ljubljeni otroci, Jezusov mir vsem vam!

Moj sin, moj Božji Sin me pošilja k tebi, da povem: Bog je zelo užaljen in hoče začeti s svojo Pravičnostjo nad vsem človeštvom, ki nikoli ne misli na nebesa, ampak samo na posvetne stvari, ki mu ne dajo večno življenje.

Sin moj, temni dnevi bodo prišli na svet, na može, na žene, mlade in otroke, ki ne molijo in ne delajo pokore.

Reci vsem naj zadoščujejo za strašne grehe, delajo pokoro, adoracijo in vse kar delajo naj darujejo v duhu zadoščevanja in prošnje za spreobrnjenje grešnikov.

Bog je ogorčen na mnoge krščanske družine, ki ne živijo svetniško in ne dajejo dober zgled. Moli, moli, moli, da bi imeli moč reči ne grehu in preizkušnjam.

Ne izgubite večno življenje za minljivo veselje tega sveta. Ne izgubite svojega mesta v nebesih. Pekel je grozen, bolečine s trpljenjem brez konca. Ne želite iti v pekel.

Satan hoče uničiti mnoge duše in izvršuje svoj namen s tistimi, ki so šibke vere in ga ne poslušajo.

Prihajam, da vam dam varstvo in mir. Prihajam in vas sprejemam pod moj sveti plašč. Moje Prečisto Srce je vaše varno zatočišče. Zaupajte v moje priprošnje in vas bom varno vodil k Jezusu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja