SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.02.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.02.2018

Sveta Devica se je danes prikazala z belo tančico, belo obleko in modrim pasom okrog pasu,ob njenih nogah pa je bilo veliko rumenih vrtnic. Spominjala je na prikazanje Lourdes v Franciji. Bila je zelo lepa pred nami in  je izžarevala čistost in svetost na vse nas. Sveta Mati je dejala:


Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter vam želim dobro. Prihajam iz nebes in vam prinašam ljubezen mojega Božjega Sina Jezusa, da njegova ljubezen in moja Materinska ljubezen ozdravi vaša srca, ozdravi vaše duše in vaša telesa.

Ljubezen mojega Sina je čista, sveta in mogočna. Verujte v ljubezen in varstvo mojega Sina Jezusa. Sem tu, da vam dam moje Materinsko varstvo, ker vas nočem videti žalostne, ampak vesele.

Moji otroci, prosim vas: bolj kot boste ljubili in se posvetili za nebeško kraljestvo, bolj boste svobodni od vseh hudobij in nevarnosti za dušo in telo.

Otroci moji, najdite v molitvi zmago nad vsem zlom, ker v molitvi je moj Sin prisoten in vas blagoslavlja, ozdravlja in osvobaja od vsega zla.

Jaz vas ljubim in cenim vašo prisotnost tu v tej noči. Vse vas blagoslavljam, da bi imeli moč od Boga v vaših življenjih in ta moj blagoslov naj se razširi na vse vas, na vaše družine in na vse vaše prihodnje generacije.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja