JEZUSOVO SPOROČILO 13.02.2014 (Vigolo)

 

JEZUSOVO SPOROČILO 13.02.2018

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu naše Gospe in Svetega Jožefa, ob strani vseh treh še Sveti Rafael in Sveti Mihael.

Mir z vami!

Moj sin, tu sem ker želim potolažit vaša srca in vaše duše. Želim dati olajšanje vašim telesom uničenim in izmučenim od tolikih bolezni.

Jaz sem Večno Življenje in popolno Zdravje, ki ga potrebujete. Dovolite, da moja ljubezen objame vaše bitje, da bi se opomogli in prejeli mir.

Prosim vas: odpuščanje, ljubezen, spreobrnjenje, svetost.  Mnoga srca so ranjena, a jaz prihajam razliti balzam, ki mehča in zapira rane.

Prosite z vero in boste prejeli. Ne razumete še, da bi verovali? Verujte, verujte, verujte, ker se Tisti, ki je vse v vaših življenjih. Tisti, ki spreminja bolečino v veselje; nikoli ne zapustite mojih besed, naj moje besede in moja ljubezen vstopijo v vaša srca, da bi bile vaše duše svobodne duhovnih verig greha, ki jih pogublja.

Pokesajte se svojih grehov. Dejanje ljubezni in kesanja lahko veliko doseže pri mojem usmiljenem Srcu. Molite kot vas je prosila moja Mati in vse v vaših življenjih bo imelo moj blagoslov in mojo luč. Blagoslavljam vas in vas sprejemam v moje Sveto Srce. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Med prikazovanjem so Naša Gospa in  Sveti Jožef skupaj z Nadangeloma molili Oče naš in Slavo, proseč po Jezusovih ranah za naše ozdravljenje in osvoboditev. Nadangeli so po Jezusovem naročilu označevali pri prikazovanju prisotne osebe tako, da so naredili znamenje križa na čelu vsakega, kjer je ostal svetal križ. Ta križ je znamenje blagoslova, osvoboditve, znamenje ne samo telesnega ampak tudi duhovnega ozdravljenja. Je balzam za rane naše duše in srca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja