SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.5. 2013 STIČNA

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.5. 2013

STIČNA

Sveta Devica se je prikazala z malim Jezusom v svojem naročju. Spremljala sta jo  nadangela Mihael in Gabrijel. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša nebeška Mati, prihajam, da blagoslovim vaše družine in vas povabim k molitvi in spreobrnjenju. Hvala za vašo prisotnost. Vaša nebeška Mati je zadovoljna z vašo molitvijo in ljubeznijo, ki mi jo posvečate.

Moj Sin Jezus mi dovoljuje  podeliti  veliko milosti vašim družinam. Prosi vas: zadoščenje, zadoščenje, zadoščujte  za grehe sveta. Darujte  mu vsakodnevna dejanja in vse stvari kar delate v spravo za grehe, s katerimi je Bog žaljen.

V vaših domovih se učite darovati Bogu hvalo in čast, ki mu pripada, tako da se ljubite in odpuščate drug drugemu po Njegovi Božji ljubezni.

Družina, ki ne živi v ljubezni, žali Božje Srce Mojega Sina.

Molite, molite rožni venec z ljubeznijo, da vas bo vaša nebeška Mati po tej molitvi  očistila in osvobodila vaša srca vseh nepopolnosti in preoblikovala vaša življenja z lučjo in milostjo Boga.

Zahvaljujem vas, moji otroci, ker poslušate moje povabilo za spremembo življenj po molitvi. Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom.
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja