SPOROČILO NAŠE GOSPE 31. 5. 2013 VOJŠČICA NA KRASU

SPOROČILO NAŠE GOSPE  31. 5. 2013

VOJŠČICA NA KRASU

Cerkev sv. Vida v Vojščici

Mir, moji ljubljeni otroci!.

Otroci moji. Jaz  vaša mati  vas ljubim. Prosim vas za molitev rožnega venca z ljubeznijo, v vaših družinah.

Otroci moji, ali ljubite Jezusa? Ali ljubite vašo nebeško Mater? Torej, molite, molite veliko rožnih vencev za dobro sveta , za dobro družin in za spreobrnjenje grešnikov. Prejmite mojo materinsko ljubezen v vaša srca  in jo nesite vašim družinam. Bodite dobri in poslušni otroci, ki sprejmejo Besedo mojega Sina Jezusa in jo v praksi živijo.

Pustite ob strani vse stvari, ki vas oddaljujejo od Boga in bodite od mojega sina Jezusa, tako, da  živite vedno v Božji milosti. Jaz vas ljubim in želim vašo srečo. Molite, častite mojega Sina Jezusa v Najsvetejšem Zakramentu.

Darujte mu zadoščenje, ki mu pripada, zaradi groznih grehov, ki se naredijo v celem svetu. Zahvaljujem se vam, da ste tu in vam dajem svoj materinski blagoslov vam in vašim družinam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vse v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

2 thoughts on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 31. 5. 2013 VOJŠČICA NA KRASU”

  1. Dragi Drago!
   Vem, da je hudo, ko se otroci vsak po svoje razkropijo ali pa če se družina razbije, loči. Glede otrok je potrebna molitev, da bi med njimi zavladala ljubezen in bi zmogli preseči vse ovire in rane(kot je ljubosumje, zavist, pohlep, nesprejetost….) mnogo je tega, česar se v današnjem svetu vse premalo zavedamo.
   Toda pri Bogu ni nič nemogoče!!! Prav nič.
   Predlagam ti, da moliš 7 žalosti in radosti svetega Jožefa vsak dan kot smo molili z g. Edsonom na duhovnih vajah. 7 žalosti in radosti sv.Jožefa dobiš v knjigi ali na zgibanki.
   Kot je na zgibanki moli prvo sredo v mesecu. Daruj za sveto mašo prvo sredo v mesecu v čast svetemu Jožefu z namenom za svojo družino.
   Vsakodnevno pa moli pri vsaki skrivnosti:
   1x Oče naš
   1x Pozdravljen sveti Jožef
   10 x Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše.
   1x Slava Očetu
   In tako za vseh 7 skrivnosti.
   Povabi tudi druge, da darujejo za svete maše na prvo sredo v mesecu v čast svetemu Jožefu za njihove družine.
   Še se oglasi.
   Nevenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja