SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 27. 5. 2013 NA KUREŠČKU

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 27. 5. 2013

KUREŠČEK

Danes sta se prikazala Naš Gospod in Naša Gospa. Bila sta oblečena v belem in Jezus je posredoval današnje sporočilo:
Moj mir naj bo z vami!

Jaz sem Mir. Jaz sem Ljubezen. Pridite k mojemu Srcu in pijte iz izvira žive vode. Odprite svoja srca. Verujte vedno več, ker tisti, ki ima vero in zaupanje, da bo ostal na nogah in bo  pripravljen, da bo nekega dne pripadal slavi mojega Kraljestva. Molite, molite z vero, ki premika gore. Ne dvomite! Mnogi potrebujejo vero, toda ne prosijo  vztrajno v svojih molitvah. Koliko dvomov in pomanjkanja vere v današnjem času.

Poslal sem svojo Presveto Mater na mnoge kraje sveta, kakor jo pošiljam še danes, toda mnogi so brezbrižni in hladni do njenih sporočil in njene Brezmadežne materinske ljubezni. Koliko sporočil moje Mame, ki vam jih je dala po mojem naročilu, toda koliko je tistih, ki jih živijo in premišljujejo  danes? Učite se od moje Matere premišljevati v tišini svojih src o vsem kar delam s tolikimi prikazovanji, v teh poslednjih časih.

Sveti Duh piha povsod in uči vse kar sem povedal v Evangelijih. Živite in premišljujte mojo Sveto Besedo in boste od Boga prejel usmiljenje v globini vaših src.

Tu je sveti kraj, izvor milosti za družine! Kdor pride sem s ponižnim srcem, v ta blagoslovljeni kraj,  se ne bo vrnil domov praznih rok. Ponovno vam pravim: imejte vero, verujte v čudeže, ki se lahko zgodijo v vaših življenjih. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.Amen!

Naš Gospod nas prosi za vero. Če ne odpremo naših src in ne razumemo tega milostnega časa z očesom vere, ne moremo ostati dolgo časa trdni na poti spreobrnjenja.  Vera je bistvena na naši duhovni poti. Ne moremo ustaviti delovanja Svetega Duha.

Bog pripravlja pot, ki jo moramo prehoditi na tem svetu.  Od nas Gospod pričakuje našo pripravljenost, naš da, našo poslušnost in ponižnost njegovim Božjim načrtom, kot sta bila Sveta Devica in Sveti Jožef poslušna božjim ukazom. Jezus nas prosi, da premišljujemo njegovo Sveto Besedo, da bi ostala v naših srcih in obrodila sad milosti Svetega Duha. Mnogi mislijo, da so dovolj njihove molitve in da gredo k maši za izpolnjevanje njihovih krščanskih dolžnosti, toda to je šele hoja z Bogom, da bi potem pričevali o njegovi ljubezni in prisotnosti našim bratom. Jezus je molil v Sinagogi, razmišljal Besede iz Svetega pisma, toda ko je šlo za pomoč vsakemu, ki je potreboval luč in mir, je govoril o Božji Besedi in oznanjal pogumno Božjo resnico za dobro mnogih, ki so sprejeli njegove nauke. Kristjan – katoličan mora biti kot Jezus, posnemati in slediti njegovim korakom.Če tega ne storimo, kaj bo storil Bog, ko bomo dajali račun? Dovolimo si ukrepati in milost Božja nas bo podpirala, vedno nas bo vodila in usmerjala naše korake na pot miru. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja