SPOROČILO MALEGA JEZUSA – Manaus-AM – 25.12.2019 ob 00h30.

SPOROČILO MALEGA JEZUSA – Manaus-AM – 25.12.2015 ob 00h30.

Mali Jezus se je prikazal veličasten in sijoč na oltarju. Bil je oblečen v belo tuniko z zlatim pasom okrog pasu. Njegova obleka je bila kot odsev zvezdnatega neba, ki je sijalo in izžarevalo tako veliko lepoto. Zdelo se mi je, da je star 5 let. Gledal me je s toliko ljubeznijo in dal mi je sledeče sporočilo:

Moj mir tvojemu srcu!

Sin moj, moja ljubezen ovija ves svet a mnogi je ne želijo sprejeti v svoja življenja!

Vzemi iz mojega Srca vse milosti in blagoslove zate in za tvoje.

Jaz sem Luč sveta in sijem v temino vaših življenj s svojo ljubeznijo, da razsvetljujem vaše korake in vam pokažem dobro pot, ki jo morate prehoditi za vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Sem Beseda, ustvarjena in učlovečena, Beseda, ki je postala meso, da bi bila sprejeta in spreminja ljudi v Božje otroke.

Živi v moji ljubezni, bodi moj za ljubezen, ljubezen, ki neskončno ljubi človeštvo in ni od njega ljubljena.

Hudič je uspel pokvariti duše, uničiti v njih ljubezen, zaradi modernizma in nebrzdanih strasti. Mnoge duše so duhovno mrtve, brez vere, brez življenja, ker so se pustile uničiti od grehov, ki se  jih  že mnogo let ne spovedujejo več.

Prosi sin moj, prosi za mojo Božjo milost za uboge grešnike. Prosi moje usmiljenje za vse grešnike. Kadar je nekdo, ki posreduje in prosi za svoje brate grešnike, moje Božje Srce se razneži, preneha nadaljevati svojo strašno pravičnost, ki jo oni vsi zaslužijo in da prostor odpuščanju in usmiljenju, doseženem po tistih, ki se žrtvujejo in molijo.

Zadoščujte za strašne grehe sveta. Vsako dejanje zadoščevanja umiri in skrajša strašno sodbo, ki je nad nehvaležnim človeštvom.

Ljubezen popravlja grehe, ne malo ampak veliko. Spomnite se mojih besed: »Odpuščeni so njeni mnogi grehi, ker je močno ljubila; komur pa se malo odpusti, malo ljubi.« (Lk7, 47)

O ljubezen, skrivnost in bistvo božje Vsemogočnega in Močnega Boga. V ljubezni kristjan najde moč. Nič ni močnejšega in mogočnejšega od nje, ker je ljubezen božji ogenj, ki se ne použije, je življenje za duše, je nova zapoved in oporoka, ki jo je pustil Bog, ker ljubi človeštvo: ljubite drug drugega, kakor sem vas jaz ljubil.

Moja ljubezen nikogar ne razočara. Moja ljubezen ne uničuje ampak dviga duše k najsvetejšim in božanskim hrepenenjem.

Moja ljubezen je sok, ki spreminja in očiščuje vaše duše vsake sledi nepopolnosti in greha. Ljubim vas s svojo ljubeznijo in vas blagoslavljam, z mojo ljubeznijo vas rešujem, z mojo ljubeznijo vam dajem večno življenje.

Ljubite in nebesa bodo prisotna med vami, tukaj in zdaj in vse stvari bodo nove.

Hvala, ker ste me sprejeli. Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja