SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2019 – ZVEČER

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2019- Manaus-AM –  ZVEČER

Pozno, je prišla Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Dete je bilo v naročju Naše Gospe in Sveti Jožef je bil ob njeni strani. Vsi trije so bili oblečeni v zlato oblačila ter kazali na njihova Sveta Srca. Med prikazovanjem nas je Sveta Družina trikrat blagoslovila. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Nosim ga v mojem naročju, da vas blagoslovi in da v popolnosti prejmete njegov mir.

Molite, da bi pripadali Bogu in izpolnjevali njegovo Božjo Voljo v tem svetu. Molite, da prejmete luč, da bi videli prisotnost mojega Sina v vsakem bratu in sestri v potrebi. Molite, da ljubezen mojega Sina napolni vaša srca, ki so mnogokrat ranjena in brez njegovih milosti in blagoslovov, ker grešijo in se ne želijo spreobrniti in spremeniti smer svojih življenj.

Vrnite se na sveto pot k Bogu. Na tej poti boste srečali mojega Božjega Sina z vso njegovo ljubeznijo, ki vas kliče, da sledite njegovim božjim korakom in da bi bili glasniki njegove ljubezni in miru.

Otroci moji, ljubim vas in vas blagoslavljam. Imejte vero. Imejte upanje. Bog je z vami in jaz sem z vami. Sprejmite ljubezen naših Svetih Src v svoja življenja in dane vam bodo velike milosti in ozdravljenja, spreobrnjenja in preobrazbe vaših družinskih članov.

Sprejemam vas pod moj varni plašč in združena z mojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja