SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.04.2020 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.04.2020 –Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, to je čas za slediti sveti Gospodovi poti v poslušnosti njegovemu Božjemu klicu, ne da bi se kdaj ozirali nazaj. Vedno glej naprej, v Srce mojega Sina, ki gori v ljubezni zate in za ves svet, a ga mnogi ne ljubijo in ne častijo.

Sin moj, prišle bodo velike spremembe znotraj Cerkve, ki bodo povzročile krvavenje Srca mojega Božjega Sina, zaradi napak katere bodo učili duše, da bodo izgubili vero in bodo postali mlačne v ljubezni do mojega Sina Jezusa, ne bodo imeli več spoštovali, ne zanj ne za sveta Božja dela. Ljubezen in spoštovanje do Svetega bosta skoraj izginila s sveta, če Gospod ne bo prizanesel svojemu malemu ostanku, ki Ga bo častil in Mu služil tako, da bo živel svojo vero in zvestobo Cerkvi mojega Sina preko križev, bolečin in preganjanj.

Edinost in molitev mojih sedanjih prerokov so postale potrebne v teh težkih in krutih časih, ko satan po svojih zlobnih agentih vodi vojno proti svetim Božjim delom in poskuša utišati in uničiti vsak kraj mojih nebeških prikazovanj na zemlji za dobro in odrešenje mnogih mojih otrok.

Ne bodi tiho. Povej to tudi drugim tvojim bratom. Resnica se mora oznanjati z močjo in pogumom. Zaupajte  Gospodovim besedam in obljubam, ker se vedno izpolnijo za osvoboditev njegovega ljudstva in za dobro njegovih predanih služabnikov, ki so bili vedno združeni z njegovim Božjim Srcem in so vstopili v njegovo božansko misel, da bi razumeli in uresničili njegovo Božjo voljo na tem svetu.

Tako kot so vode oceanov in morij obilne, tako bodo obilne milosti in darovi Svetega Duha za tiste,ki bodo ostali zvesti Gospodu,njegovim svetim Besedam in večnim Resnicam.

Sveti Duh bo deloval močno v življenju tistih, ki ne bodo izdali mojega Sina, da bi sledili prevaram in herezijam, zaradi katerih so zdaj slepa mnoga srca in zatemnjene mnoge pameti, saj obstaja veliko tistih, ki so izgubili življenje v milosti in žalili Gospoda z izprijenim,  pokvarjenim in nečistim življenjem.

Znotraj teh mnogih src gnezdi hudič, zaradi česar so njihova dela brezplodna in brez vsakršne milosti, ker je bil Sveti Duh izgnan iz njihovih življenj, zaradi mnogih storjenih grehov, ne da bi se niti kanček kesali in niti spreobrnili.

Bodite zvesti Gospodu, da vas bo vedno razsvetljeval in vodil po njegovem Božjem Duhu. Ne žalite in ne žalostite Svetega Duha s svojimi dejanji in grehi. Odločite se za življenje v milosti njegove ljubezni.

Gospod bo veliko storil za tiste, ki so mu zvesti in poslušni njegovim besedam. Ti ne bo nikoli razočarani in zapuščeni. Vedno jih bo podpirala in tolažila božja luč in vedeli bodo, kako govoriti in kako ravnati, v slavo njegovega Svetega Imena.

Kar bo Sveti Duh storil za njegove preroke, njegove učence in zveste njegovi Sveti Cerkvi, Cerkvi, ki je ustanovil in zapustil moj Božanski Sin, še nobeno človeško oko ni videlo ali bilo priča tako velikih darov njegovih milosti. To bo nekaj edinstvenega za uničenje vseh Satanovih mračnih del, za zmedo in uničenje vseh tistih, ki delajo v prid njegovim zlobnim projektom. Bog bo uporabil preproste in najmanjše za uničenje mogočnih tega sveta, ki so preganjali in ranili njegovo ljudstvo in od njihovih hudobnih del ne bo ostal kamen na kamnu.

Moli, moli, moj sin, ko boš sporočil vse te stvari svojim bratom boš rešil sebe njih, kot dober služabnik mojega Sina Jezusa Kristusa, ki te je izbral in poklical za te čase, zadnje čase z velikim očiščevanjem in prenovo vsega človeštva, človeštva, ki je postalo slepo, gluho in nemo za Boga in,  ki sedaj trpi zaradi neposlušnosti in nezvestobe Gospodu.

Blagoslavljam te in ti dajem moje milosti, da bi vedno razumel želje in bolečine mojega Brezmadežnega Srca. Ostani v miru mojega Sina Jezusa  in v mojem!

(1 Tim 4, 6-16)

6 To razlagaj bratom, pa boš dober služabnik Kristusa Jezusa, saj te hranijo besede vere in dobrega nauka, ki si mu sledil. 7 Ogibaj pa se posvetnih in čenčastih bajk. Vadi se v pravi pobožnosti. 8 Urjenje telesa namreč le malo koristi, prava pobožnost pa je koristna v vsem, ker obljublja življenje, sedanje in prihodnje. 9 Zanesljiva je ta beseda in vredna popolnega sprejetja. 10 Zato se namreč trudimo in bojujemo,

ker smo naslonili svoje upanje na živega Boga, ki je odrešenik vseh ljudi, posebno vernih.

11 To zapoveduj in úči. 12 Nihče naj te ne prezira zaradi tvoje mladosti. Bodi pa vernim zgled v besedi, vedênju, ljubezni, veri in čistosti. 13 Dokler ne pridem, skrbi za branje,

za opominjanje

in poučevanje. 14 Ne zanemarjaj milostnega daru, ki je v tebi in ti je bil dan po preroštvu, ko je zbor starešin položil roke nate. 15 Za te stvari se trudi, ves

bodi v tem. Tako bodo vsi opazili tvoj napredek. 16 Pazi nase in na svoje poučevanje. Vztrajaj v tem. Če boš namreč ravnal tako, boš rešil sebe in tiste, ki te poslušajo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja