SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, sem Božje Usmiljenje, a sem tudi Pravičnost, ki vas popravlja z ljubeznijo. Moja Sveta Mati je Večna Sladkost, ki vas tolažeče ljubi; moj Deviški Oče Jožef je Zvest Varuh vaših družin, ki vas ljubi in varuje.

Tri Sveta Srca so živa, slavna, vstala. Tri prestoli milosti, ljubezni, blagoslovov in kreposti za človeštvo. Tri Sveta Srca, ki so na tem svetu častila, ubogala, ljubila, slavila in izpolnila Božjo Voljo Večnega Očeta in, ki sedaj sijejo v slavi ob njem v Nebesih, ekstaza in sladkost vseh Angelov in Svetih v Raju.

Sin moj, izpolnjuj vsa tvoja dejanja in dela združen z Božjo Voljo Očeta in Sina in Svetega Duha in tako bo tvoje življenje, tvoja duša zasijala in se preobrazila v njegovi luči in njegovi božanski milosti, ki te bo popolnoma obdala in po tebi bo izžarevala ljubezen in blagoslove dušam, ki so ujetnice greha, uničene, brez vere in brez življenja.

Izžarevaj božanski plamen mojega Svetega Srca na duše. Ogrevaj jih z mojo ljubeznijo, da bodo ozdravele in oživele v veri in upanju v Boga.

Dovoli, da te uporabljam kot orodje za odreševanje duš v slavo Večnega Očeta z milostjo Svetega Duha.

Bog govori svetu, ker ni več ljubljen ampak zaničevan in prezrt od mnogih nehvaležnih mož in žena.

Tolaži moje Srce s tvojo ljubeznijo in tvojo posvetitvijo za to tako sveto delo, ki rešuje duše. Bodi zvesta priča mojih božanskih besed, izrečenih s tako veliko ljubeznijo v dobro odrešenja človeštva. Te besede spreobrnejo in odprejo še najbolj zakrknjena srca, one odprejo oči in sluh mnogim, zato toliko napadov in preganjan tisti, ki ne izpolnjujejo mojo voljo, ampak so onesnaženi s temo in Satanovimi deli, pokvarjeni v grehu, zaradi njegovih  pasti in zlobnega zapeljevanja.

JAZ SEM, je teboj in te nikoli ne zapustim. JAZ SEM, te ljubi in blagoslavlja. Ostani v mojem miru, miru, ki ti ga dajem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja