SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.04.2020- MANAUS/AM – (MOLITEV OTROK)

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.04.2020

Mir tvojemu srcu moj sin!

Sin moj, kadar možje in žene zaradi njihovih grehov ne morejo zaslužiti Božjega pogleda in pritegniti njegovo milost s prošnjami pri njegovem Božjem Srcu,  otroci vse dosežejo pri mojem Božjem Sinu s prošnjami pred njegovim Prestolom. Tako je bilo v strašnem času 2. svetovne vojne, ko je Papež povabil starše in duhovnike, naj privedejo otroke okrog oltarja moje Brezmadežne Neveste, ji darujejo rože in molitve, da bi dosegli dar miru za družine in za vse človeštvo. Bog je uslišal molitve otrok.

V teh težkih časih ne bo drugače. Reci staršem, naj prosijo svoje majhne otroke, da naberejo rože, v njihovem vrtu če ga imajo, in naj jih dajo pred oltar v njihovih hišah, v čast mojega Božjega Sina in moje Brezmadežne Neveste.

Rečejo naj:

MOLITEV OTROK PRED PODOBO JEZUSA IN MARIJE

Jezus in Marija, Sveti Jožef me je prosil, da vama darujem te rože skupaj z mojimi molitvami združenimi z njegovimi sedmimi žalostmi in radostmi, z njegovimi solzami in znojem, ki ga je potil, ko vaju je podpiral, pomagal, varoval v težavah, preganjanjih in nevarnostih, katere sta prestajala v času, ko ste živeli v tej solzni dolini.

Zaradi vsega tega imejta usmiljenje s človeštvom. Združeni z njegovim Prečistim Srcem častimo vajini Sveti Srci in vam darujemo naše molitve, v spravo za naše grehe in grehe vsega sveta, s katerimi vas žalimo in prosimo za spreobrnjenje grešnikov.

Prosimo vas čim prej oddaljite to strašno nadlogo. Pridobite nam milost osvoboditve in zmage nad vsakim zlom. Amen!

Sin moj, če storite tako, bo moja Brezmadežna Nevesta, ki sedi na desnici nebeškega Kralja, kot Kraljica, v sijočih obleki v zlatu in safiru, vedela kaj storit in kaj prosit pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa, za vsakega od vas in za ves svet.

Delujte, to je moje sporočilo, sporočilo življenja in upanja za ves svet, kajti moj Sin je živ in je vstal, premagal greh in smrt, da bi odprl nebeška vrata  in zaslužil večno življenjem vsem tistim, ki verujejo v moč njegovih besed in njegovo Božansko ljubezen.

Blagoslavljam te!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja