SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.04.2020- MANAUS/AM – (MOLITEV OTROK)

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.04.2020

Sveti Jožef

Mir tvojemu srcu, sin moj!

Sin moj, kadar možje in žene, zaradi njihovih grehov,  niso vredni Božjega pogleda in ne morejo pritegniti njegovo milost pred njegovim Božjim Srcem,  otroci dosežejo vse pri mojem Božjem Sinu z njihovimi prošnjami pred njegovim Prestolom. Tako je bilo v strašnem času Druge svetovne vojne, ko je Papež povabil starše in duhovnike, da pripeljejo otroke okrog oltarja moje Brezmadežne Neveste, ji darujejo rože in molitve, da bi dosegli dar miru za družine in za vse človeštvo. Bog je uslišal molitve otrok in v teh težkih časih ne bo drugače. Reci staršem, naj prosijo svoje majhne otroke, da naberejo rože v njihovem vrtu, če jih imajo in naj jih položijo pred oltar v njihovih hišah, v čast mojega Božjega Sina in moje Brezmadežne Neveste.

Rečejo naj:

MOLITEV OTROK PRED PODOBO JEZUSA IN MARIJE

Jezus in Marija, Sveti Jožef me je prosil, da vama darujem te rože skupaj z mojimi molitvami združenimi z njegovimi sedmimi žalostmi in radostmi, z njegovimi solzami in znojem, ki ga je potil, da vaju je podpiral, pomagal, varoval v težavah, preganjanjih in nevarnostih, katere ste prestajali v času, ko ste živeli v tej solzni dolini; zaradi vsega tega imejta usmiljenje s človeštvom. Združeni z njegovim Prečistim Srcem častimo vajini Sveti Srci in vam darujemo naše molitve v spravo, za naše grehe in grehe vsega sveta s katerimi ste žaljeni, in kot prošnjo  za spreobrnjenje grešnikov. Prosimo vas oddaljite čim prej to strašno nadlogo in pridobite nam milost osvoboditve in zmage nad vsakim zlom. Amen!

Sin moj, če storite tako, bo moja Brezmadežna Nevesta, ki sedi na desnici Nebeškega Kralja, kot Kraljica, v sijočih obleki v zlatu in Ofiru, vedela kaj storit in kaj prosit pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa, za vsakega od vas in za ves svet.

Ukrepajte! To je moje sporočilo, sporočilo življenja in upanja za ves svet, kajti moj Sin je živ in je vstal, premagal greh in smrt, da bi odprl nebeška vrata  in dal večno življenje vsem tistim, ki verujejo v moč njegovih besed in njegovo Božansko ljubezen.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja