SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.5.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.05.2018

Danes sta Sveto Mater spremljala Mali Jezus in Sveti Jožef. V tej noči nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes.  Povem vam, da vas Bog kliče k spreobrnjenju in molitvi. Pripadajte Bogu, otroci moji, da bi mogli zaslužiti mir. Ne živite v grehu, pokesajte se. Prosite odpuščanja mojega Sina Jezusa, ker ste ga žalili z vašo nezvestobo in hladnostjo.

Tu sem, ker želim da hodite po poti, ki vodi v nebesa. Ne oddaljujte se od mene, vaše Matere. Pustite, da vas vodim k Bogu. Ljubim vas in dajem vam svojo materinsko ljubezen. Bodite pogumni. Bojujte se za nebeško kraljestvo, ker ste bili ustvarjeni za nebesa.

Molite vedno več, da vas Sveti duh razsvetljuje in vam da modrosti za razločevanje kje je dobro in kje je zlo. Bojujte se z molitvijo, s postom in z zakramenti pred vsem zlom, ki vam hoče uničiti čistost in svetost vaših duš. Sprejmite moj klic v vaša srca in hodili boste po varni poti, kjer boste srečali ljubezen mojega Sina Jezusa.

Molite za Sveto Cerkev in za duhovnike. Oni potrebujejo veliko vaših molitev, da bi zvesti svoji poklicanosti in poslanstvu. Hudič hoče uničiti moje ljubljene sinove z močjo, poželenjem in nečistostjo. Več se posvetite molitvi za duhovnike, da bi mogli tolažiti Božje Srce mojega Sina Jezusa. Sem vedno ob vas in v tej noči vas blagoslavljam, združena s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja