SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.MAJ 2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13. MAJA 2018

 Edsonu Glauber  – 101 obletnica fatimskih prikazovanj

Sveta Mati je prišla in spet pokazala njeno Brezmadežno Srce, ki je močno svetilo in razsipavalo svetleče žarke na vse nas in na ves svet. Dejala je:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša  Mati, Gospa Rožnega Venca in Miru se že mnogo časa se posvečam vaši sreči, spreobrnjenju in odrešenju. Kličem vas k Bogu, a toliki od vas mi nočejo odpret. Moji otroci, poslušajte klic mojega Brezmadežnega Srca, poslušajte glas vaše Matere iz Nebes.

Velike duhovne zmede, bolečine in trpljenja bodo uničile ubogo grešno človeštvo, ki je zavrnilo Boga. Poskušala sem pridobiti milost od Božjega Srca mojega Sina Jezusa, vsak dan darujoč pred njegovim Prestolom, molitve, žrtve, pokore, ki so jih delali moji otroci, ki poslušajo moja sporočila in jih živijo v praksi.

Bog ne prenaša tolikih grehov. Mnoge družine so zrušene, ker jim manjka molitev, odpuščanje in ljubezen.

Moji otroci, spremenite življenje sedaj. Vzemite vaš Rožni Venec in molite z veliko vero in ljubeznijo. Jaz sem tu, da sprejmem vaše molitve, da jih spremenim v milosti in blagoslove za vaša življenja.

Hvala za ljubezen, ki  jo dajete vaši Nebeški Materi. Molite, molite, molite veliko rožnih vencev in svet bo prejel mir in se bo spreobrnil.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja