SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.04.2018

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.04.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas kličem k spreobrnjenju in kesanju. Bog vas sedaj kliče in kliče. Ne zavračajte njegovega klica ljubezni, da ne boste kasneje trpeli.

Zbrala sem vas tu, da bi bili pod mojim Varovalnim Materinskim plaščem, ker ne želim vaše žalosti ampak zveličanje vaših duš.

Ne oddaljite se od Srca mojega Sina Jezusa zaradi upornosti in neposlušnosti. Odprite sedaj svoja srca. Če boste dovolili, da vas Gospod izpolnil z njegovo ljubeznijo se bo vse spremenilo v vaših življenjih in vaših družinah.

Moji otroci, poslušajte me: to je ura da se posvetite nebeškemu kraljestvu in se ne pustite odvesti zaradi težkih napak in lažnivosti sveta.

Bodite ponižni, bodite tisti, ki prinašajo mir svojim bratom. Ne uporabljajte svoja usta zato, da ranite in zadajate rane svojim bratom, ampak jih uporabljajte za govor o veliki Božji ljubezni.

Vedno sem ob vaši strani, da vas vodim v vsem kar mi Bog dovoljuje.

Molite, veliko molite rožni venec z živo vero in prejeli boste velike milosti po Srcu mojega Sina Jezusa. Zahvaljujem se vam, da ste tu. Molite za tiste, ki ne molijo in mnoge duše se bodo vrnile k Bogu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja