SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.09.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.09.2018

Danes je Blagoslovljena Mati prišla iz nebes nesoč Dete Jezusa v svojem naročju. Oba v tisti lepi luči, sta sevala ljubezen in mir na vse nas. Naša Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam nesoč svojega Božjega Sina Jezusa v mojem naročju, da vas blagoslovi in vam podeli mir.

Molite, da bi bili od Boga. Molite, da bi imeli moč in milost premagati vse zlo in greh. Molite, da bi zaslužili nekega dne Nebeško Kraljestvo.

Jaz sem tu, ker vas želim voditi v nebesa. Želim vas dvigniti v slavo mojega Sina. Ne izgubljajte svojega časa s tem, da želite pripadati svetu. Posvetite vaš čas, da bi nekega dne pripadali Gospodu v nebesih. Bog vas ljubi in vam danes daje poseben blagoslov za vas in za vaše družine.

Hvala ker poslušate moj klic k molitvi. Danes, moj Božji Sin, daje v vaša srca in vaše duše  njegovo Božjo ljubezen in usmiljenje. Pripadajte Jezusu, mojemu Sinu, bodite od mojega Sina in njegova Božja ljubezen bo ozdravila vaše duše, vaše družine in prejeli boste resničen mir.

Hvala za vašo prisotnost v tej noči. Jaz vas bom vedno spremljala in vas ne bom nikoli zapustila na tem svetu. Zaupajte v ljubezen mojega Sina Jezusa, v ljubezen mojega Brezmadežnega Srca in Bog vam bo podelil velike milosti in vam bo pomagal rešiti še najbolj težke probleme, ki izgledajo nerešljivi; zato, moji otroci, zaupajte, zaupajte, zaupajte. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Blagoslovljena mati je danes molila Slava Očetu in prosila Malega Boga, da napolni naša srca z njegovo božjo ljubeznijo in usmiljenjem, njegovim odpuščanjem, da bi postali njegove resnične priče v svetu, našim bratom, ki so oddaljeni in duhovno slepi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja