SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca ljubezni mojega Božjega Sina, ker vas on mnogo ljubi in vam želi dobro.
Bodite Jezusovi, odpovejte se vsemu zlu in grehu. Pogosto se spovejte, pokesajte se svojih grehov, ker ste  bili nezvesti in neposlušni. Greh uničuje čistost in svetost vaših duš.

Bodite močni v preizkušnjah in skušnjavah. Molite moj rožni venec z ljubeznijo in vero in premagali boste satana in njegove napade.

Ne žalostite se in ne izgubljajte poguma. Bog vas more rešiti vsega sedanjega zla in spremeniti še najbolj težke situacije, ki so v svetu in v Sveti Cerkvi, in zato, bodite ponižni, bodite poslušni, skesajte se svojih grehov, delajte pokoro njegovemu Božjemu Srcu in pojdite pred njega s skesanim in iskrenim srcem z odločitvijo, da boste zapustili vse napačne stvari, da  začnete novo življenje v njegovi ljubezni.

Zapomnite si moji otroci: ljubezen mojega Božjega Sina je Sveta in Čista in če živite v svetosti vas Jaz ljubim in blagoslavljam, da bi mogli biti napolnjeni z mirom in Božjo ljubeznijo v vaših življenjih, da bi bile vaše duše in vaša srca ozdravljena  in osvobojena vsake slabe volje, ki je velikokrat v vas, zaradi tega ker me ne poslušate in me ne ubogate. Molite, molite, veliko molite, da bi se naučili pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavjam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja