SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.09.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite za pot spreobrnjenja, ki vam jo kažem in da živite za Boga.

Jaz vas ljubim in moj Božji Sin vas prav tako ljubi in vam želi dati njegovo Sveto in Božjo ljubezen. Prosite za Božjo moč, da bi bili močni in vztrajni v vaših življenjih.

Jaz sem tu, da vam dam svojo milost in blagoslov. Moje Brezmadežno Srce je varno zavetje proti vsemu zlu in grehu.

Molite, veliko molite, da bi mogli potolažiti Srce mojega Sina Jezusa, ki je močno žaljeno.

To so težki časi, o katerih sem vam govorila v preteklosti. Molite za Sveto Cerkev in za Božje služabnike, ki niso več zvesti in žalijo Gospoda z groznimi grehi. Naj bodo vaše molitve, žrtve in pokora namenjene njim, da bi se jih dotaknila Božja milost in bi se pokesali za nezvestobo Gospodu.

Zahvaljujem se vam, da ste tu in da poslušate moje povabilo k molitvi. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes, med prikazovanjem, mi je Sveta Mati pokazala podobo: videl sem veliko ladjo na sredi oceana, razumel sem, da je bila Sveta Cerkev. Naenkrat, mnoga manjša plovila so se ji približevala z vseh strani, da bi jo uničila in potopila v tistem ogromnem oceanu.

Bilo jih je mnogo, polno mož in žena  jeznih na vse kar spominja na Boga in na Sveto. Ta plovila so začela streljati proti veliki ladji in ko so jo zadeli, so številni škofje in duhovniki padli v ocean in jih je pogoltnilo razburkano morje.

Spoznal sem, kako velika je bitka katero preživlja Sveta Cerkev, s tolikimi nevarnostmi in sedanjimi grožnjami, tolikimi škandali, napakami, duhovno zmedo, kar povzroča, da mnogi Škofje in duhovniki zaradi moči, poželenja in denarja živijo napačno življenje, daleč od Boga,. Mnogi izmed njih, ki so potonili in jih je pogoltnica voda oceana, ko je bila velika ladja zadeta, so se pustili premamiti zapeljevanjem in napakam sveta, ki so jih ta majhna plovila usmerila proti njim.
Nenadoma se je na nebu na čelu velike ladje pojavila Sveta Devica in Slavni Sveti Jožef, sijoč tako močno luč, da je osvetlila in oslepila tiste može in žene, ki so hotele uničiti veliko ladjo. Samo Oni nam lahko pomagajo ostati na sveti poti h Gospodu, ostati zvesti Bogu in pravi veri, ki jo izpovedujemo v Katoliški Cerkvi, v težkih trenutkih prečiščevanja in preizkušenj, ki jih preživlja, da ne izgubimo nikoli upanja in poguma. Izročimo se brez pridržkov in z vero trem združenim Svetim Srcem Jezusa, Marije in Jožefa in vsak dan se jim posvetimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja