SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.02.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.2. 2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas blagoslavljat in sprejemat v svoje Brezmadežno Srce. Želim, da je v vaših domovih Božje Srce mopjega Sina Jezusa ljubljeno in češčeno z veliko ljubeznijo in vero.

Molite Rožni venec, da premagate bitke proti vsemu zlu, ne da bi padli. Imejte vero: Jaz sem tu, da vas vodim k Bogu. On me je poslal še enkrat v Itapirango, da pokličem ves svet k spreobrnjenju.

Sprejmite Božji klic mojega Sina Jezusa, ker  bodo velike žalosti padle na vse človeštvo in posebno tu na Brazilijo. Prosite Boga usmiljenja za svet, ki se je potopil v brezštevilne grehe, ki se današnji čas razširjajo.

Moje Materinsko Srce trpi za duše, ki se usmerjajo na pot, ki vodi v peklenski ogenj. Bojujte se za nebesa. Bojujte se za rešitev vaših družin. Dajem vam moj blagoslov in mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes  nas je Sveta Mati večkrat blagoslavljala z  s svetim znamenjem Križa. S  svojimi dvignjenimi Brezmadežnimi rokami, je oddaljevala daleč proč od vsakega izmed nas vse zlo in nevarnosti za dušo in telo. Sveta Mati nas ljubi in goreče želi dobro in rešitev za vsakega med nami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja