SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2019

Danes je Presveta Mati še enkrat prišla iz nebes, da nam da svoje sporočilo. Nosila je bel plašč in belo obleko. Pokazala nam je njeno Brezmadežno Srce. Dala nam je to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se spreobrnete in odločite za pot svetosti, ki vam jo predlaga Gospod.

Molite, veliko molite, da bi imeli moč, luč in milost za izvrševanje Božje volje. Kličem vas k Bogu in nikoli se ne bom utrudila vas klicati h Gospodu, ker sem vaša Brezmadežna Mati in vas ljubim.

Ne obremenjujte se in ne bodite žalostni zaradi preizkušenj življenja. Jaz sem tu, da vas varujem, da vam pomagam s svojim materinskim posredovanjem in, da pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem vas in tudi vaše družine, da bi bili popolnoma od Boga.

Otroci moji, molite za tiste, ki ne verujejo. Molite za mir. Prišla sem v Itapirango kot Kraljica Rožnega Venca in Miru, da vam dam mnogo sporočil, a mnogi moji otroci me ne poslušajo in ne verujejo.

Otroci moji, povem vam, da bo prišel dan, v katerem bodo mnogi želeli živeti moja sporočila in se spomniti vsake moje besede, a čas bo minil in veliko jih bo v bolečinah in solzah.

Živite in sprejmite klice, ki vam jih sedaj govorim in v prihodnosti ne bodo trpeli ampak boste v miru pod mojim Materinskim plaščem. Zahvaljujem se vam, da ste tu, da bi poslušali moj klic k molitvi. Blagoslavljam vas in izlivam na vas številne milosti mojega Brezmadežnega Srca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Ko nas je Presveta Devica blagoslavljala so iz njenega Brezmadežnega Srca izhajali svetli žarki, tako sijoči in se usmerjali na nas in na ves svet: to so bile številne milosti, ki jih je Brezmadežno Marijino Srce sipalo na vse njene otroke, ki se zatekajo po Njeno ljubeče Materinsko posredovanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja