SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 26.1.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 26.01¸.2019

Jezus se je prikazal držeč vnjegovi levi roki globus, ki je predstavljal svet in s svojo desno roko nam je pokazal rano njegovega Božjega Srca. Bil je ves v luči, sijoč in iz te luči mi je prenašal moč, mir in tolažbo. Iz Jezusovega Srca so izhajali žarki, kot so pri sliki božjega usmiljenja in so se usmerili na svet, za spreobrnjenje grešnikov in, da bi se odprla zakrknjena srca. Jezus je dal sledeče sporočilo:

Moj mir naj bo s teboj in z vsemi tvojimi brati, moj sin!

Prišel sem prečistit še več mojo Cerkev in človeštvo, ker mnogi me ne poslušajo, ostanejo gluhi za moj glas in klice moje Svete Matere, ki jih daje na mnogih krajih.

Ne zapirajte svojih src za glas moje Matere, poslušajte jo, ker sem jo jaz poslal na zemljo, med moje otroke, da izvrši čudeže njene materinske ljubezni, za rešitev in dobro vseh njenih otrok, ki jo želijo poslušati in sprejeti njena sporočila, ki jih daje tebi in tolikim drugim z veliko ljubeznijo in zaskrbljenostjo.

Moj sin, koliko zakrknjenih src in zaprtih za Božjo milost, ker so uničena od greha.

Mnogi me ne ljubijo in me več ne častijo, ne prepoznajo moje Veličanstvo in Božanskost, ker ne verujejo več ničesar. Mnoga srca so obdana s plaščem grehov in hudičev, ki so uspeli zapeljati in prevarati mnoge duše.

Bojuj se za nebesa in reci tvojim bratom in sestram, da se Bogu mudi, da vsak pohiti s spreobrnjenjem, ker bom kmalu kaznoval človeštvo zaradi njegovih zločinov. Tisti, ki živijo v grehu in se ne želijo pokesati zla, ki ga počenjajo, bodo veliko trpeli. Moli moj sin, moli za spreobrnjenje grešnikov in tolaži moje Božje Srce, Zasramovano in neljubljeno srce, ki je dovolilo, da je ranjeno in prebodeno zaradi ljubezni in rešitve vsakega od vas.

Dovolil sem, da je bila odprta rana v mojem Božjem Srcu, da bi vsi mogli vstopiti vanjo in da bi po njej bili zavarovani pred Božjo Pravičnostjo, ki hoče kaznovati uporne grešnike za njihove zločine in neposlušnost.

Bodite mi zvesti, Gospodu in nikoli se ne videli večne smrti, ampak mojo Božjo Luč, ki vas bo vodila v tem svetu v slavo mojega kraljestva. Kdor veruje v me nikoli ne bo videl večne smrti. Jaz sem Resnično Življenje in Večna Resnica.

Ljubim vas in sem tu, da podelim tebi in človeštvu svoj mir.

Prejmite moj blagoslov, blagoslov, ki ozdravlja in osvobaja od vsega zla: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja