PREMIŠLJEVANJE SPOROČIL KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER DE SOUZA V ITAPIRANGI.

 

PREMIŠLJEVANJE SPOROČIL KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER DE SOUZA V ITAPIRANGI.

1.Dan San Jožefa
Molite k svetemu Jožefu. On je vzor in zgled za vse vas. Sveti Jožef vam pred Bogom pridobiva velike milosti. Zato ga še pogosteje prosite za njegovo močno varstvo. Posvetite svoje družine svetemu Jožefu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. (Devica Marija Edsonu 13. marca 1995)

2. Dan Fatimske Matere Božje
Danes se spominjate mojega prvega prikazovanja v revni Cova da Iria v Fatimi, ko sem se prikazala svojim trem pastirčkom. Otročiči, sporočilo, ki sem vam ga dala v Fatimi, ni bilo namenjeno samo tistemu majhnemu mestu, ampak vsemu svetu. Tisti dan sem jim rekla, naj vsak dan molijo rožni venec za spreobrnjenje ubogih grešnikov. Molite, otročiči, molite sveti rožni venec vsak dan. Ko se poglobite v molitev, molite celoten rožni venec. Z rožnim vencem bom jaz, vaša Mati in Gospa rožnega venca, uničila satana, ga priklenila in za vedno strmoglavila v brezno. Moj Sin Jezus in jaz bova edina zmagovalca te velike bitke, ki se danes po vsem svetu bije na duhovni ravni (Devica Marija 13. maja 1995).

3. Dan prve obletnice prikazovanj
Mir z vami! Dragi otroci, hvala, hvala, hvala. Hvala vam za veliko čast in spoštovanje, ki ga izkazujete meni, vaši nebeški materi. Moj Sin Jezus vam nocoj izliva obilne nebeške milosti in se veseli, da ste vsi tukaj in molite. Otročiči, danes je velik dan, kajti prav na ta praznični dan (2. maja) sem se vam jaz, vaša nebeška Mati, prikazala, da bi vas povabila k spreobrnjenju. Molite, molite, molite. Za to sem vas prosila in vas prosim tudi nocoj. Dragi otroci, nebesa danes zvečer praznujejo. Hvala vam za vaše molitve. Velikokrat molite, zlasti s srcem sveti rožni venec. (Devica Marija, 2. maja 1995)

4. Dan Device ubogih
Pokora, pokora, pokora! Opravite pokoro za spreobrnjenje ubogih grešnikov. Spreobrnite se brez odlašanja. Pustite za seboj življenje v grehu. Vedno prosim Boga za vsakega izmed vas. Sem Devica ubogih in Mati milosti, mati vseh vas in Kraljica miru. Blagoslavljam vse svoje otroke po vsem svetu: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! (Devica Marija Edsonu, 15. januarja 1997)

5. Dan Marije Kraljice miru
Jaz sem Kraljica miru in vam prinašam mir, ki je Jezus, da vam podeli vse milosti. Zahvaljujem se vam za vašo navzočnost tukaj in zdaj. Molite, molite, molite. Povem vam, da bo satan kmalu poražen in da bodo tisti, ki bodo ostali zvesti, zasijali v nebeški slavi. Spoštujte sveti kraj, kjer se srečujete. Itapiranga, Itapiranga, poslušajte me. Ne ostanite gluhi, moji otroci, gluhi za moje pozive k spreobrnjenju. Naj bo vse vaše življenje pravi zgled spreobrnjenja za vaše brate in sestre. Ljubim vas in vas trdno držim v svojem Brezmadežnem srcu in v Svetem srcu mojega Otroka Jezusa. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo! Devica Marija 25. junija 1997 – ponoči v Itapirangi)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja