MEDITACIJE SPOROČIL EDSONU GLAUBER,OB SKRIVNOSTIH ROŽNEGA VENCA 4.3.2023

1.Imejte vero, zaupajte. Zdaj se morate postiti: postite se!… nikoli se niste postili. Vedno se morate postiti in opravljati mnoga dobra dela. Moliti morate tako, da delate pokoro v svojih domovih: molite, klečite in poljubljate tla. (Devica Marija Mariji do Carmo, 21. januarja 1996)

  1. Posredujte, postite se in se žrtvujte za odrešenje duš. To je čas, ko se morajo tisti, ki sprejemajo sporočila iz nebes, vedno bolj združevati, da bi veliko zlo enkrat za vselej bilo odstranjeno iz Cerkve in od vsega človeštva. Pokrčite kolena do tal in molite, molite, molite. To je Božja prošnja. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! (Devica Marija Edsonu, 29. novembra 2014)

  2. Pomagaj svoji nebeški materi spreobračati grešnike za Boga. Molite, spreobračajte se, postite se! Prinesite svojim bratom in sestram moje klice, da se jih veliko odloči za Boga in nebeško kraljestvo. Bog si želi spreobrnjenja vsakega svojega otroka. Zato, moji sinovi in hčere, spreobrnite se, da si zaslužite nebesa. Spreobrnite se, da bosta Božja milost in blagoslov vedno z vami in vašimi družinami. Spreobrnite se, da bo svet dosegel mir in se vrnil k Bogu. (Devica Marija Edsonu 16. aprila 2011)

  3. Veliko, veliko molite, kajti svet potrebuje Božjo milost, sicer ga bo utrpelo veliko kazen, zaradi neposlušnosti do Boga. Postite se! Postite se za spreobrnjenje grešnikov, tako bodo rešene tudi vaše družine, če boste vztrajali in poslušali moje klice. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! (Devica Marija Edsonu 14. avgusta 2011)

  4. Ne nehajte moliti! Molitev reši mnoge duše za Nebesa. Hudič deluje na vse načine, da bi prenehali moliti. Ne vdajte se!… borite se proti vsemu zlu! Zlo se premaga z molitvijo in postom. Ne obupajte. Borite se kot sinovi in hčere vere in molitve, ki zaupajo v Božje usmiljenje in ljubezen. Nikoli ne dvomite v Božjo ljubezen in odpuščanje. On vas ljubi in si goreče želi odrešitve vsakega izmed vas. Njegovo usmiljeno srce je odprto, da vas sprejme in obogati s posebnimi milostmi. Zahvaljujem se vam za vašo navzočnost in za to, da želite živeti moja sporočila ter jih uresničevati v svojem življenju. (Devica Marija Edsonu 11. aprila 2015)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja