PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠE DRUŽIN IN NEROJENIH OTROK!

 

 

Slovenija ima milost, ki je bila že leta 1675 posvečena svetemu Jožefu. Imamo dobre temelje za sprejemanje čaščenja Prečistega Srca svetega Jožefa in tako smo pridruženi vsem trem Srcem svete družine.

V našem času, ko je družina zelo ogrožena, je Slovenija leta 2012 dobila milost povezave z Amazonijo, v kateri ji je bilo prek vidca iz Itapirange dano razumevanje, da je treba za zaščito  družine vzpostaviti tudi spoštovanje Srce svetega Jožefa, skupaj z dvema Srcema, Jezusovim in Marijinim

.
V Sloveniji se zato v zadnjem desetletju širi čaščenje svetega Jožefa. To češčenje je nedvomno prispevalo k zmagi na  referendumih za zaščito družine, ki je skupnost moškega in ženske kot temeljne celice družbe. Skupnosti istega spola  ne morej biti za vzgojo otrok nadomestek družine.
Širjenje češčenja Prečistega Srca svetega Jožefa bo pritegnilo pomoč svetega Jožefa, da bi s svojo močno roko zaščitil družine v Sloveniji in po svetu. Zato vas prosimo, da častite Srce svetega Jožefa in ga prosimo, da postane poleg tega, da je zavetnik družin tudi ZAVETNIK NEROJENIH OTROK!

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠE DRUŽINE!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja