DUŠE V VICAH – MOLITEV – KAJ PRAVI EDSON – ITAPIRANGA IN KAJ JAKOB – MEDJUGORJE

O DUŠAH V VICAH – IZ INTERVJUJA  FRENKA MUZEK Z EDSONOM GLAUBER OB NJEGOVEM OBISKU V SLOVENIJI

Mati Božja se je prikazala na pokopališču v Itapirangi zato, ker so ljudje govorili: Oseba je umrla in je šla v nebesa. Niso se več spominjali nanjo, niso molili za svoje drage, ker so mislili, da jim je dobro. Mati Božja je rekla, da se moramo spominjati duš pokojnih, ki so v vicah. Moramo se spominjati ljudi, ker vsem ni dobro, kot nekateri mislijo. Ne vemo kaj so ljudje počeli, ko so živeli na zemlji, katere so bile njihove nepopolnosti, napake v življenju. Mnoge duše, ki so v vicah prosijo za naše molitve, da bi olajšale njihova trpljenja. Novembra leta 1997 se je Mati Božja prikazala v Itapirangi medtem ko smo molili. Prisotno je bilo mnogo romarjev ko je naju z mamo popeljala na pokopališče, da bi molili za duše v vicah. Mnogi ljudje se več ne spomnijo in ne znajo zadoščevati za svoje pokojne. Ne znajo narediti dejanj usmiljenja, da bi darovali sveto mašo za duše v vicah. Marija me je naučila: »Vzemi blagoslovljeno vodo, daruj za duše v vicah. Videl sem, da je tista kaplja blagoslovljene vode, tudi če je bila tukaj v tem svetu,  padla tam v vice na duše. Bile so srečne, ker so se počutile olajšane in njihove stiske so se odmaknile. Mati Božja pravi, da  če se ona ne bi prikazovala v teh časih, bi bile mnoge duše pogubljene v peklu. Zaradi milosti tolikih prikazovanj in molitev so duše, ki bi se morale pogubiti, začele na zemlji pot spreobračanja in namesto iti v pekel so šle v vice. Mnogi so zaslužili nebesa, toda tudi mnogi gredo v vice, ker niso opravili vseh stvari, kot bi morali. Spominjati se moramo naših pokojnih in tudi duš v vicah.

JAKOV JE ODGOVORIM ROMARJEM NA VPRAŠANJE ALI DUŠE V VICAH TRPIJO

Jakov se vedno potrudi kadar govori romarjem, a redko govori o detajlih, ki jih  prejel o onostranstvuje od Blagoslovljene Matere.

Pred nekaj leti je Jakov dal presenečen odgovor romarjem, ki so se zbrali okrog njegove hiše, kaj se dogaja ljudem v Vicah. Pred tem vrrašanjem je bil odgovor vidca vprašanje, kaj je v Božjih očeh pravo spreobrnjenje.

Jakov: Spreobrnjenje je postaviti Boga na prvo mesto v naših življenjih. Če imamo Boga imamo vse, imamo tudi odgovor na vse kar nas zanima. Bog nam vedno daje znamenja, kaj moramo storiti. TO JE SPREOBRNJENJE. Vprašati se moramo ali smo se dovolj spreobrnili! aLI JE NAŠI gOSPE TAKO SPREOBRNJENJE VŠEČ. vSAK DAN MORAMO BITI HVALEŽNI bOGU, ZA VSAK NOV DAN, KER NAM S TEM DAJE MOŽNOST, DA POSTANEMO BOLJŠI.

Vsak dan se zahvalim za nov dan, ker mi je dal še možnosti, da postanem boljši in mi pomaga, da ostanem na poti.

VPRAŠANJE: Ali duše v vicah zelo trpijo>?

JAKOV:: Mislim, da trpijo, da, trpijo. Naša Gospa nas je povabila. da molimo za duše v vicah, ker one potrebujejo naših molitev. To zame pomeni, da zagotovo trpijo. Torej se moramo vprašati, kar mi naredimo zanje. In seveda, kar lahko zanje naredimo je vsakodnevna molitev.

Naša Gospa je dela posebno sporočilo vidkinji Mirjani, kjer povdarja potrebo po molitvi za duše v vicah. Moramo moliti, ker so bile tam predolgo. Sveta Mati nam je razkrila, da ko molimo za duše v Vicah, lahko pomagamo sebi v življenju tu na zemlji.

Sporočilo, ki ga je Nebeška Mati 6. novembra 1986 dala Mirjani, nam da to spoznanje.

“Dragi otroci! Danes vas želim poklicati k vsakodnevni molitvi za duše v vicah. Za vsako dušo, molitev in milost je potrebna da doseže Boga in Njegovo ljubezen. Ko to izvršujete, dragi otroci, pridobite nove priprošnjike,  ki vam bodo v življenju pomagali spoznati, da vse zemeljske stvari za vas niso pomembne, da  samo nebesa so tista, za katera si je treba prizadevati. Zato, dragi otroci, neprestano molite , da boste lahko pomagali sebi in drugim, ki jim bodo vaše molitve v veselje.
Hvala, da ste se odzvali mojemu klicu.”

NAŠA GOSPA NAS KLIČE. KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN KRALJICA MIRU NAS KLIČE, DA SLIŠIMO NJEN GLAS:

po 104 letih prikazovanj v Fatimi,

po 40 letih prikazovanj v Medjugorju,

po 27 letih prikazovanj v Itapirangi,

Kliče nas na več kot 500 krajih prikazovanj v svetu v zadnjem stoletju.

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja