POPOLNA IZROČITEV EDSONA GLAUBER – NJEGOVA OPOROKA ZA REŠITEV DUŠ

POPOLNA IZROČITEV EDSONA GLAUBER – NJEGOVA OPOROKA ZA REŠITEV DUŠ

Jaz… pred Sveto Trojico, v čast in slavo Treh najbolj Svetih združenih Src Jezusa, Marije in Jožefa, s pomočjo in močjo Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela, Svetega Rafaela, mojega Angela Varuha in mojih Svetih zavetnikov, darujem po rokah teh Najsvetejših združenih Src, enemu in Troedinemu Bogu, združeno z zaslugami trpljenja, smrti in vstajenja evharističnega Srca Jezusa Kristusa ter žalostmi in radostmi Svetih Src Marije in Jožefa, svoje življenje, svojo dušo, vse moje bitje z vsem   kar sem in kar imam: Svete maše, čaščenja, moje slabe odločitve, molitve, žrtve in pokoro v spravo za grehe sveta.

Od danes ne želim več razpolagati s seboj, da bi moja volja nikoli ne obstajala, da bi izginila v celoti in bi  bila prisotna samo Božja volja in njegova Božja ljubezen v mojem življenju.

Popolnoma se darujem Bogu za spreobrnjenje in rešitev duš. Naj se nobena duša, ki mi jo je Bog zaupal, ne obsodi za večni ogenj, naj se vse skesajo svojih grehov in stopijo na sveto pot njegovega kraljestva v slavi nebes.

Naj še najbolj težki grešniki, izgubljeni in vredni Božje pravičnosti, ne bodo kaznovani, temveč naj dosežejo Božje usmiljenja, ko nenehno posredujem zanje in prosim zanje božjih milosti.

Naj Gospod sprejme mojo žrtev kot odkupnino zanje, naj jim da v zameno njegovo odpuščanje in usmiljeno ljubezen.

Naj bodo vsa trpljenja, križi, solze, ki jih prenašam, po Božji volji in zanje, da se osvobodijo satanovih krempljev in  poti, ki vodijo v večno pogubljenje, naj uničijo moč pekla in dela zla, ki so razširjena po vsem svetu.

Naj bo Vsemogočni Bog vedno z menoj in naj njegova milost in moč mi nikoli ne zmanjkata, temveč naj bodo moja hrana in moja podpora, ki me oživlja in posvečuje vsak dan, da bi nekega dne resnično zaslužil za večno gledati nebesa, mojo veliko ljubezen in moje vse. Tistega, ki je, ki je bil in, ki pride: Pridi Gospod Jezus!

NAJ BO GOSPOD VEDNO SLAVLJEN, ČAŠČEN IN LJUBLJEN. AMEN!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja