SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.06.2020 – MANAUS/AM

SPOROČILO K RALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.06.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, mnogi bodo preganjani,  a naj se ne bojijo ničesar. Vsakodnevno se izročite Gospodovemu varstvu, ker z veseljem rešuje tiste, ki verujejo po norosti oznanjevanja.

Mnogi jih bodo imenovali nore in šibke, a ne pozabite otroci moji, da je Božja norost modrejša od človeške modrosti in Božja slabost močnejša od človeških moči.

Bog vedno izbere norost posvetnih stvari, da osramoti modre in izbere šibke stvari sveta, da osramoti močne.

Najbolj nepomembni tega sveta, najbolj zaničevani in nevedni bodo ponižali v nič razumne, da bi se nihče ne mogel hvaliti pred njimi.

To je čas, da v tem velikem duhovnem boju med dobrim in zlim uporabljate najdragocenejše orožje: Evharistijo, Božjo besedo, Rožni venec in da postite z ljubeznijo, kot dejanje zadoščevanja in pokore za svoje grehe in grehe sveta.

Satan silovito deluje, ker hoče Sveto Cerkev zmanjšati na nič, ker mu vi dovolite s tem, ko ne poslušate in ne živite v praksi mojih prošenj.

Kdaj se boste odločili poslušati in verjeti mojim besede Matere, ki je zelo zaskrbljena za vašo srečo in vaše večno zveličanje?

Moje Brezmadežno Srce je ranjeno in krvavi zaradi vaše nevernosti, vaše neposlušnosti in trdote srca.

Otročiči moji, poslušajte glas mojega Sina Jezusa, ubogajte njegov sveti klic in delajte  vse, kar vam govori po meni, njegovi Brezmadežni Materi.

On je, ki vas kliče preko mene.

Spreobrnite se, ker je to čas preden dnevi postanejo bolj težki, z veliko večjimi in bolečimi preizkušnjami, ko bo za mnoge spreobrnjenje postalo težje.

Sveta Mati je govorila z menoj nekatere druge stvari in mi nato dejala:

 

Mnogi ne razumejo pomembnosti navzočnosti mojega Ženina Jožefa, moč njegovega posredovanja v teh časih, za Sveto Cerkev in za svet, toda ko se bodo skrivnosti začele z velikimi dogodki, ki si bodo sledili drug za drugim, se bodo mnogim oči odprle in bodo razumeli zakaj je Gospod prosil, da vsi ljubijo in častijo Svetega Jožefa in se postavijo pod njegov Sveti Plašč in njegovo očetovsko varstvo.

Glej, ker so časi zreli.
Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se!

Blagoslavljam te!

Škapulir – plašč Svetega Jožefa in  obesek Sv Jožefa, lahko naročite pri meni 031 529 838

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja