MOLITEV K MATERI MIRU IN NAJSVETEJŠI MATERI IN POSVETITEV PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA

POSVETITEV PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA
Prečisto Srce svetega Jožefa, varuj in brani mojo družino pred vsemi nevarnostmi in zlom. Prečisto Srce svetega Jožefa, razlij na vse človeštvo vse milosti in kreposti svojega prečistega Srca. Sveti Jožef, popolnoma se ti izročim in posvetim svojo dušo, svoje telo, svoje srce in vse svoje življenje. Sveti Jožef, brani pobožnost svetega Srca Jezusovega in brezmadežnega Srca Marijinega. Uniči satanove načrte z milostmi tvojega prečistega Srca. Blagoslovi sveto Cerkev, papeža, škofe, duhovnike, redovnike in redovnice, misionarje in ves svet. Popolnoma se ti izročimo z ljubeznijo in zaupanjem sedaj in vekomaj. Amen!

MOLITEV MATERE MIRU 

Kraljica Rožnega Venca in Miru, obišči naše družine, ozdravljaj naša srca, osvobodi nesrečne iz njihovih ječ, podeli nam milost in moč, da premagamo hudiča in greh. Nauči nas, kako naj  molimo: MOJA DUŠA POVELIČUJE GOSPODA.

Amen! (3.7.2014)

MOLITEV K NAJSVETEJŠI MATERI

Najsvetejša Mati, naj vaš materinskih pogled poln ljubezni vedno pazi name in na moje odrešenje. , Po tvojem Brezmadežnem Srcu, naj moja družina popolnoma pripada tvojemu Sinu Jezusu. Kraljica Rožnega Venca in Miru, izpolni naša srca s Božjim mirom, da bomo lahko priča vsem, ki potrebujejo nebeške blagoslove in milosti. Sedež  našega zatočišča in varstva,  zdaj in ob naši smrtni uri. Amen! (4. februarja 2014)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja